Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

прота Бранко Тапушковић

Члан
 • Број садржаја

  26
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О прота Бранко Тапушковић

 • Ранг
  Почетник
 • Рођендан 03/14/1969

Contact Methods

 • Facebook
  branko.tapuskovic@gmail.com
 • Crkva.net
  Бранко Тапушковић

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Како оно рече старац Пајсије:" Помисли су авиони, пролазе те пролазе, проблем кад им у нашим главама направимо аеродром!"
 2. ЦНН ће ово објавит како је геноцидна Српкиња ускратила слободу кретања једноипогодишњем дјетету...
 3. Дјечји Црквени хор Златица из Подгорице постоји скоро 10 година. Осим што дјеца колико је могуће редовно активно учествују на Литургији, покушавамо да мало обогатимо избор духовних пјесмица сопственим стваралаштвом. Подједнако су ту активни и дјеца и прота. п.с. Сад кад сам провалио како да качим наше пјесмице има да ве удавим...:) VID_20181125_100636.mp4
 4. Потенцира се да нијесу нађени у догматском гријеху. ОК, слажем се, а шта ћемо са канонским гријехом?Каноне су доносили Васељенски и поједини Помјесни Сабори које Васељенски потврди, овдје је ријеч о канону ( закону) који само ЈЕДНА ( Цариградска ) Црква мијења и поништава, који је иначе сама донијела, па ваљда у Православљу не важи оно: оћу к..., нећу к....!
 5. Зато је превасходна улога родитеља у ВАСПИТАВАЊУ дјеце! Бар се ми у БЈРЦГ борима са тим, што је оличено у подукљанизовању и помонтенегрисању дјеце у школама и вртићима веома активно. Једноставно сједнеш са својим дјететом послије школе, пропиташ га шта су све тог дана учули и полако натенане му објасниш шта све од тога што су учили нема благе везе са животом. Оно што је евидентан проблем у породичним односима јесте чињеница да су многи, и то већина , родитеља просто приморани да раде на по 2-3 мјеста зарад основне егзистенције, што проузрокује недостатак времена за активно бављење сопственом дјецом. Ал` су га осмислили ( систем и у Србији и овамо) свака им час`!
 6. Искрено, ко од нас не воли помпу? Да све сјаји, фанфаре, трубе и остало. Кад се погледају фотографије ( "завидим" онима који су тамо били) мјеста гдје је Јован крстио Господа, види се да је у питању омања ријека, скоро поток, а свједоци смо да се често представља као да је Дунав! Раздвајање мора куда су Јевреји киднули фараону десило се помоћу "источног вјетра". Далеко од тога да негирам чудеса Божија, јер је тај вјетар оруђе у рукама Творца ( ко има очи да види, нека види). Некако превише идемо, понекад, да " иштемо знаке и чудеса". А текст је заиста охрабрујући.
 7. Не дајте се, јуначки синови свакаквом интернет паденију!
×
×
 • Create New...