Jump to content

bambika

Члан
 • Број садржаја

  141
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by bambika

 1. Pa gledam svašta, padaju ptice, vrapci, drveće se suši kraj nekih antena itd ....
 2. Ako smaram ne morate da mi odgovarate, samo nemojte da me ismejavate jer nikog ne provociram već sam pomislila da ste stručni i da možete da mi objasnite, ako ja uspem da shvatim
 3. Po ovom pitanju ja sam potpuni analfabeta, zato pitam. Krajnji korisnik vezu dobija putem kabla koji je sproveden do stana? A njime isporučuje tu neku frekvenciju u sam stan? A frekvencija se određuje negde u centrali? Prosto pitam može li ta frekvencija da se promeni bez znanja korisnika?
 4. Iz ovog sam razumela da se sadašnjim tehničkim mogućnostima može manipulisati frekvencijama.
 5. Tehnički ovim sistemom do krajnjeg korisnika može da se povisi (individualno?) Da li je to moglo da se radi sa dvojkom i trojkom?
 6. Da li je ovo fiksiran opseg prenosa ili postoje tehničke mogućnosti da se frekvencije snize ili povise bez znanja korisnika, u smislu zloupotrebe?
 7. Ako je neko raspoložen da mi pravnički odgovori kakva su mi prava po pitanju odluke da se maske obavezno nose u vozilima GSP-a. Naime, mesečnu kartu sam kupila 1 jula kada maske nisu bile obavezne u vozilima GSP-a, a sada jesu. Imam li pravo da tražim da mi vrate pare za ovaj mesec jer su promenili uslove korišćenja njihove usluge koju sam platila pod drugačijim okolnostima?
 8. bambika

  PUSTI ME DA PLAČEM!

  Nisam o ovome nikada razmišljala na ovakav način. Odlična analiza.
 9. bambika

  Da li Amerika klizi u haos

  Kao u filmovima kad ''Frogs rain down from skies'' prevedu sa ''Padaju žabe sa neba'', umesto, recimo ''Lije ko iz kabla''.
 10. bambika

  Da li je 5G mreža opasna?

  Nije, 110/70 već dvadesetak godina. Svakako hvala.
 11. bambika

  Da li je 5G mreža opasna?

  Hvala na savetu, a znaš li da li su počela testiranja mreže? U mojoj okolini su postavljene antene otprilike u vreme kad je nastupilo brujanje, a pre godinu dana je sprovedena unutrašnja instalacija u zgradi.
 12. bambika

  Da li je 5G mreža opasna?

  Uzgred, imam tinitus već nekih mesec dana, prvi put u životu, ustajem i ležem sa tim neprijatnim i konstantnim brujanjem u glavi. Al' možda ja to samo uobražavam pa ne bih da širim lažnu paniku.
 13. bambika

  РММЗиЦ

  Divno i za gledanje i za slušanje.
 14. "Pre interneta je svako bio ono što jeste, a onda se dogodilo čudo, pa je uz svetsku informacionu mrežu svako od nas postao i više od onoga što je bio. Pametni su odjednom bili još pametniji, jer su mogli neograničeno da se obrazuju, bogati još bogatiji, jer im se otvorilo tržište bez granica, pohlepni su postali pohlepniji, prevaranti veštiji, a glupi su u sebi pronašli neslućeni kapacitet da budu još gluplji". (Voja Antonić) Slažem se sa gospodinom Antonićem.
 15. Izvini, ali nisam razumela tvoj komentar. Da li je video koji sam ja postavila iseckan, lepljen i prepravljen? Ako nije, možeš li njega stručno da komentarišeš i skreneš mi pažnju šta je sporno i netačno sa stručne strane?
×
×
 • Креирај ново...