Jump to content

bambika

Члан
 • Број садржаја

  141
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О bambika

 • Рођендан 05/12/1981

Скорашњи посетиоци профила

883 посетилаца

bambika's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

102

Форумска репутација

 1. Pa gledam svašta, padaju ptice, vrapci, drveće se suši kraj nekih antena itd ....
 2. Ako smaram ne morate da mi odgovarate, samo nemojte da me ismejavate jer nikog ne provociram već sam pomislila da ste stručni i da možete da mi objasnite, ako ja uspem da shvatim
 3. Po ovom pitanju ja sam potpuni analfabeta, zato pitam. Krajnji korisnik vezu dobija putem kabla koji je sproveden do stana? A njime isporučuje tu neku frekvenciju u sam stan? A frekvencija se određuje negde u centrali? Prosto pitam može li ta frekvencija da se promeni bez znanja korisnika?
 4. Iz ovog sam razumela da se sadašnjim tehničkim mogućnostima može manipulisati frekvencijama.
 5. Tehnički ovim sistemom do krajnjeg korisnika može da se povisi (individualno?) Da li je to moglo da se radi sa dvojkom i trojkom?
 6. Da li je ovo fiksiran opseg prenosa ili postoje tehničke mogućnosti da se frekvencije snize ili povise bez znanja korisnika, u smislu zloupotrebe?
 7. Ako je neko raspoložen da mi pravnički odgovori kakva su mi prava po pitanju odluke da se maske obavezno nose u vozilima GSP-a. Naime, mesečnu kartu sam kupila 1 jula kada maske nisu bile obavezne u vozilima GSP-a, a sada jesu. Imam li pravo da tražim da mi vrate pare za ovaj mesec jer su promenili uslove korišćenja njihove usluge koju sam platila pod drugačijim okolnostima?
 8. bambika

  PUSTI ME DA PLAČEM!

  Nisam o ovome nikada razmišljala na ovakav način. Odlična analiza.
 9. bambika

  Da li Amerika klizi u haos

  Kao u filmovima kad ''Frogs rain down from skies'' prevedu sa ''Padaju žabe sa neba'', umesto, recimo ''Lije ko iz kabla''.
×
×
 • Креирај ново...