Jump to content

Андреј Андрејевић

Члан
 • Број садржаја

  187
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Андреј Андрејевић

 1. На ово могу само да ти кажем да се обратиш лекару, не мора специјалисти...сви ће ти рећи да је то о чему говорим могуће и да се дешава.
 2. Не вуци ме за језик. Распитај се мало. Вратимо се теми.
 3. Да, да...причао сам са Ињцем око овога неки дан. Каже, јесте брате, фаворизују атеисте, људе других конфесија, а банују националисте, Православне...Не може тако. Једнако свима или да гасимо ово!
 4. Можеш ли да видиш свој мозак очима? Пазите обојица, ово није вређање већ једно питање везано за опажање појава у околини. Јер, ако не видиш свој мозак, како знаш да га имаш?
 5. А не видиш како се атеиста мени обраћа горе?
 6. За твоју информацију, Батут чека већ месец дана да стигну анализе да би се видело да ли је за епидемију одговоран вакцинални сој или не. Бар тако кажу. Нешто се одужило чекање. Не знам зашто...
 7. Немој да се бламираш више, молим те.
 8. Смејао си се на ову моју реченицу која је потпуно тачна: "чак је често проблем у томе што вакцинисани након вакцинације шире заразу, јер им је убризган ослабљен вирус". Путем вакцине ти добијеш вирусе који треба да подстакну имуни систем да научи да се бори са тим вирусима. Путем излучевина, након вакцинације могуће је пренети добијене вирусе из вакцине на околину.
 9. Смејао си се без везе... ??? Збунио сам те?
 10. Могу да оболе и ако су вакцинисани. Вакцине не обезбеђују трајан имунитет.
 11. Корисна анализа везано за актуелну тему! Др Јована Стојковић https://facebookreporter.org/2018/01/04/dr-jovana-stojkovic-o-infekciji-malih-boginja/
 12. Наведи, где сам лупио глупост? О каквој превенцији причаш? Која то вакцина обезбеђује доживотни имунитет?
 13. Према подацима Светске здравствене организације, у тридеседвогодишњем периоду од 1984.-2016.године Србија је у току само четири године имала обухват од очекиваних 95%. Према подацима Института за јавно здравље Батут, пад обухвата вакцинацијом против малих богиња започео је након 2011.године. Обзиром да је Удружење основано 2015.године, јасно је да су овакве оптужбе неутемељене и злонамерне.Широм Европе државе које су дуги низ година имале „неодговарајуће“ обухвате немају обавезну вакцинацију, попут Велике Британије, Швајцарске, Норвешке, Белгије, Аустрије. Са друге стране, државе са високим обухватом вакцинације, попут Немачке и Русије, имале су значајан број оболелих. И поред тога што Велика Британија двадесетак година уназад има десетине случајева умрлих од малих богиња, није уведена обавезна вакцинација, јер је она првенствено правно и демократско питање.
 14. Хигијена и по потреби изолација (јер вируси су се користили и користе се понекад и намерно са циљем изазивања епидемија). Кугу и колеру нису искорениле вакцине, већ исправна вода, сапун, канализација...
 15. Може изјава имунолога Срђе Јанковића, заговорника обавезне вакцинације из болнице у Тиршовој (јутарњи програм Тв Пинк, на самом крају снимка).
 16. Не знам што се кезиш, ово је озбиљна тема. Колективни имунитет је мит, зато сам написао да не знам шта би то он требао тачно да представља. Прави се некаква фама да су вакцине највеће чудо медицине, што нема везе са мозгом.
 17. Ја не знам шта значи то "колективни имунитет"? Па сваки имунолог ће вам рећи да вакцине нису 100% заштита, чак је често проблем у томе што вакцинисани након вакцинације шире заразу, јер им је убризган ослабљени вирус. Зашто се код ових који су сада оболели не испита који је сој изазивач? Да ли је вакцинални?
 18. Шта је још спорно...Не знамо какав је састав вакцина које Торлак увози, јер законом о лековима (из Тадићевог времена), нико нема право на увид у документацију на основу које се лекови и вакцине одобравају. Торлак више ништа не производи, користе се само неке залихе супстанци за неколико вакцина. Дакле Србија купује вакцине од западних фармацеутских компанија. Када Европска агенција за лекове одобри неку вакцину, дозвола у Србији се у случају проглашења епидемије издаје по хитном поступку само прегледом документације, на основу Закона о лековима (члан 49) који каже да је документација власништво предлагача и претставља службену тајну. Члан 50 истог закона каже да у случају епидемије Агенција за лекове и медицинска средства на основу захтева Министарства здравља може да изда привремену дозволу за употребу вакцине без испитивања и да се ова дозвола издаје за период док трају “околности”, тј. епидемија. Чланом 207 овог закона, наши службеници (из Агенције за лекове) су у обавези да чувају као службену тајну ову документацију. Дакле, не знамо да ли су те вакцине ефикасне и да ли су безбедне, остаје само да им верујемо на реч. Вакцине које се не увозе по хитном поступку се лабораторијски донекле испитују у Агенцији за лекове, али постоје делови вакцина који морају остати тајна због заштите “ауторских права” компанија које их производе. Запослени који врше ова испитивања морају потписати документ у којем се обавезују да ће чувати те податке као службену тајну под претњом кривичне одговорности у случају откривања исте.
 19. Могуће контраиндикације у упутствима за вакцине су од благих, до оних које изазивају трајни инвалидитет или смртни исход.
 20. Вирус малих богиња се узгаја у лабораторијама на ћелијама АБОРТИРАНЕ ДЕЦЕ! Заговорници обавезне вакцинације кажу да се заправо ради о узгоју на “ћелијским линијама донираних људских ембриона”.
 21. Уместо да министар Лончар поради са владом да сви грађани Србије добију основне хигијенске услове за живот (пре свега исправну пијаћу воду и канализацију) како се не би појављивале заразе проузроковане управо овим проблемом, он као и медији кривицу за Аземову смрт виде у невакцинисању ММР вакцином!? Врло неозбиљно. Нису кугу и колеру искорениле вакцине, већ вода, сапун и канализација. Овај несрећни човек, покој му души јавио се на време лекару, међутим откачили су га. Када се други пут јавио, већ је било касно. И сада та чињеница није спорна, него је спорно то што Азем из НЕХИГИЈЕНСКОГ РОМСКОГ НАСЕЉА У МИРЈЕВУ у детињству није примио ММР вакцину (мада када је он рођен она није ни постојала). Страшно шта ради мафија
 22. Породици малог Јакова изјављујем саучешће, а према медијима гађење због злоупотребе детета слабог имунитета, неразвијених плућа, које је претодно већ имало неколико упала плућа, и које због свог општег слабог стања није ни смело примити вакцину, и називања несрећних родитеља "антиваксерима" у пропагандне сврхе, како би се остали натерали да на својој деци утроше преостале залихе ММР вакцине. Циљ не бира средство, па је медијима у Србији прихватљво да о њему пишу као о жртви морбила и без потврде да дете заиста има морбиле.Да ли ће и слово посветити Јовану који је пре ММР вакцине био потпуно здрав, а коме је након вакцинације отекла рука, да би неколико дана касније пао у кому из које се никада није пробудио? И зашто се штеди медијски простор када имунокомпромитована децa умиру од неких других заразних болести - о жртвама вакцина да и не причамо?
 23. Патријарх је тек недавно сазнао за поједине аспекте овог форума...ко се фаворизује, ко се банује... Биће занимљиво.
×
×
 • Креирај ново...