Jump to content

Андреј Андрејевић

Члан
 • Број садржаја

  187
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Андреј Андрејевић

 • Рођендан 12/02/1975

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

738 посетилаца

Андреј Андрејевић's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

154

Форумска репутација

 1. На ово могу само да ти кажем да се обратиш лекару, не мора специјалисти...сви ће ти рећи да је то о чему говорим могуће и да се дешава.
 2. Не вуци ме за језик. Распитај се мало. Вратимо се теми.
 3. Да, да...причао сам са Ињцем око овога неки дан. Каже, јесте брате, фаворизују атеисте, људе других конфесија, а банују националисте, Православне...Не може тако. Једнако свима или да гасимо ово!
 4. Можеш ли да видиш свој мозак очима? Пазите обојица, ово није вређање већ једно питање везано за опажање појава у околини. Јер, ако не видиш свој мозак, како знаш да га имаш?
 5. А не видиш како се атеиста мени обраћа горе?
 6. За твоју информацију, Батут чека већ месец дана да стигну анализе да би се видело да ли је за епидемију одговоран вакцинални сој или не. Бар тако кажу. Нешто се одужило чекање. Не знам зашто...
 7. Смејао си се на ову моју реченицу која је потпуно тачна: "чак је често проблем у томе што вакцинисани након вакцинације шире заразу, јер им је убризган ослабљен вирус". Путем вакцине ти добијеш вирусе који треба да подстакну имуни систем да научи да се бори са тим вирусима. Путем излучевина, након вакцинације могуће је пренети добијене вирусе из вакцине на околину.
 8. Смејао си се без везе... ??? Збунио сам те?
 9. Могу да оболе и ако су вакцинисани. Вакцине не обезбеђују трајан имунитет.
 10. Корисна анализа везано за актуелну тему! Др Јована Стојковић https://facebookreporter.org/2018/01/04/dr-jovana-stojkovic-o-infekciji-malih-boginja/
 11. Наведи, где сам лупио глупост? О каквој превенцији причаш? Која то вакцина обезбеђује доживотни имунитет?
 12. Према подацима Светске здравствене организације, у тридеседвогодишњем периоду од 1984.-2016.године Србија је у току само четири године имала обухват од очекиваних 95%. Према подацима Института за јавно здравље Батут, пад обухвата вакцинацијом против малих богиња започео је након 2011.године. Обзиром да је Удружење основано 2015.године, јасно је да су овакве оптужбе неутемељене и злонамерне.Широм Европе државе које су дуги низ година имале „неодговарајуће“ обухвате немају обавезну вакцинацију, попут Велике Британије, Швајцарске, Норвешке, Белгије, Аустрије. Са друге стране, државе са високим обухватом вакцинације, попут Немачке и Русије, имале су значајан број оболелих. И поред тога што Велика Британија двадесетак година уназад има десетине случајева умрлих од малих богиња, није уведена обавезна вакцинација, јер је она првенствено правно и демократско питање.
 13. Хигијена и по потреби изолација (јер вируси су се користили и користе се понекад и намерно са циљем изазивања епидемија). Кугу и колеру нису искорениле вакцине, већ исправна вода, сапун, канализација...
×
×
 • Креирај ново...