Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Леон Професионалац

Члан
 • Број садржаја

  1179
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  10

Последњи трофеј

Леон Професионалац је имао/ла садржај са највише реакција!

1 Пратилац

О Леон Професионалац

 • Ранг
  Дуго је са нама
 • Рођендан Фебруар 20

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 • Локација :
  42°29′16″ СГШ; 19°23′27″ ИГД

Скорашњи посетиоци профила

1686 посетилаца
 1. Да се нешто разумемо. Ово сам већ делио са Владаном а мислим да треба и овде. Консултовао сам се са једним пријатељем који је Епископ, тј. он ме је подучио, могао бих да кажем и да ме је тим разговором благо рестартовао. Лично не верујем Еп. Максиму. А верујем да му ни епископи не верују. Ни у вези са покајањем а ни да неће направити проблеме. Апсолутно се слажем са свим што је поп Ђуровић писао о њему. Просто се не сме толерисати ничије такво понашање. Радио му је о глави а дуго не може да га удостоји једног обичног одговора? Има ли савести? Ипак, што се тиче свега о аутокефалији и ,,аутокефалији" - како је (и да ли је) Сабор прихватио (или уопште расправљао на ту тему) покајање Еп. Максима, или како то није измишљено већ је стајало у Саопштењу итд. Па ни да ли је било у оригиналној верзији или је грешком улетело како пише Блиц и сл. Не знам то тачно! Но, по свему судећи, по мојим изворима, у вези са тим и није било никаквог саборског ратовања сем што је појаснио о чему се ради. То се поклапа са оним што је г. @Александар Милојков изнео јучер. Такође, не верујем да има толики ауторитет, већи и од Портпарола, па да на његов захтев неко волшебно онако мења текст Саопштења на сајту СПЦ. Дакле, појаснио је оно што није било јасно, како год то звучало. Зато сам одмах после Сабора престао по том питању. И нисам се више бавио наводницима у речи аутокефалија. И мислим да сви треба да га оставимо на миру у вези са тим. Рече ми ономад онај исти пријатељ који ме је подучио: Тренутно, по том питању, ко је против њега - против свих је! Одговоре на оптужбе да је учествовао у дисквалификовању попа Ђуровића мора да да јавности на увид. Ако je погрешио онда мора да понуди извињење. Макар то извињење. Онда ће ми бити дражи, заборавили. Такође, требало би да нам неко да одговор на питање како се уопште десило да дође до ова два саопштења.
 2. Нисам чуо за друге. Говорим у своје име. Имам сазнања да се многима не допада али нисам читао ничије студије. Тако то иде, многи пишу како јесте и то је противно Карелина али га мало њих узима у уста поименце.
 3. Видели сте да је овде таква ситуација. Прилагодите се без да коригујете остале. Во вјеки - две речи.
 4. @Богољуб 1 Ма јасно је да саслушају и најмлађег али млађи чека да га питају. Мада овде и не мора да се пита али мора да се прати развој теме да би се ускочило... Видите, уопште ми нисте јасни. Карелин као да Вам је из ока испао. За психијатрију Вас не разумем како сте то схватили, сем да ми није јасно како мислите да се сви коментари лепе искључиво за Вас. За легеон се односило на 100 ликова који су извршили диверзију на Поуке, није требало да Вас то погоди ако сте пратили тему. Остало стварно немам шта да додам. Стварно сам се потрудио прошлим коментаром. А том истицању скромности у дискусији нема места. То се чува за себе, не кити се тиме да сви виде. Јасно је шта покушавате тиме, не успева.
×
×
 • Create New...