Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Гајић

Члан
 • Број садржаја

  828
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  1

Последњи трофеј

Гајић је имао/ла садржај са највише реакција!

1 Пратилац

О Гајић

 • Ранг
  Наш човек
 • Рођендан 08/11/1974

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Нови Сад

Contact Methods

 • Website URL
  gajledinci.rs
 • Facebook
  https://www.facebook.com/yotavg
 • Yahoo
  https://www.youtube.com/channel/UCYI8xu5AZ53MRedNncr37Cg?view_as=subscriber

Скорашњи посетиоци профила

1629 посетилаца
 1. Откровење Јованово описује откровење Бога, стварање света итд. Нигде се не говори о уништењу Васионе, већ о обличју Веће познање Бога имају ти ткз "неверници", јер бар прате чињенице о којима знања продубљују, но ни то није Богопознање. Није исто рећи: "Бог не постоји" и "Бога нема" Прво је тачно, а друго је нетачно, али то опет нема везе са нашим односом према Богу-ближњем-старању о повереном... Имаш неке уводе у прилогу 92356
 2. Мој пријатељ и ауторитет ми у неким стварима, а има аутизам и самоук је
 3. Да ли си свестан да нема дпвољно ситног, као ни довољно огромног? Зашто би Христос Себе разарао? Ограничени људи би Бога укалупили, јер болују од властољубља, али их чињенице створеног разобличавају (шта ти уопште и сматраш под небом и земљом ):
 4. Но цемент фор Ју
 5. Моногамија је продукт немоћи и несмирености, јер је сушт подељена, а у сушти јесу страсти као неопходне енергије, но енергије нису прљаве, као ни твар, која је део Тела Христовог, располагање наше, вољом нашом је прљаво: "Мушко и женско"; створи их!
 6. @Небојша Грешка, опрости ми. @Nebojš.a Е ти си слепац и удварача! А знаш и зашто
 7. Искуство учи управо против. Жеља је лепа и вредна поштовања, али очигледност је другачија. Неодговорност родитељства је данас велика. Имам два, од три детета у адолсцентном добу; 15 и 17, најстарији има 22 и знам шта куцам, јер гледам и слушам њихове вршњаке. У старту раздвојих узрок и последицу. Кривица је вероватно моја што деца Србије у том добу лете за смислом из наведене књиге којом описах њихово усмерење и расположење. Ви уопште не разумете шта куцам Њихово поимање се разликује од нашег, а Бог нисмо да бисмо рационализацијом увиђене последице узроковане васпитањем у великој већини породица исправили, јер ће 99% деце исто исмејати и одбацити. Други велики проблем је држава којој није стало до наведеног, напротив. Видех примера где мајке воде девојчице на уградњу спирале Све иде из породице, па и сексуално васпитање, баш као и едукација о хигијени апропо узора у родитељима који јесу наш образац. Ко је ту промашио, имаће презент: "тражили сте гледајте".
 8. Многе труле јабуке неизлечене од зависти ће се разгневити и отпасти од Царства, беш као и Каин што је
 9. Апропо избрисаног и дадох одговор којег се гнушате, али је то нажалост очигледност. Ништа вама нисам импутирао, но је то факат. Били смо сви деца и адолесценти, ја сам прошао линч, јер сељак нисам знао шта је часопис: "Еротика". Мишљења сам да самопоуздању и жељи тог доба позив на разум не помаже, напротив. Производи још већи бунт и подсмех, баш као сусрет са савести. Тада се зијани у облине наставница, девојчица. Девојчице по зависти такмичећи се лете у провалију, а све то из куће иде. Када ми је син имао 7 година, а ми немамо ТВ. Дошао му је друг и упита: -"па ви немате ТВ?" -"не, зашто?" -"па да пустите ПИНК" -"зашто ПИНК?" -"ја волим када буткице севају!"
 10. Ово је позив на делатељни молитвени живот
 11. То је органски процес који захтева време,, а првенствено призив и милост Божју, не иде ћири ба-ћири бу. Човек је без Бога у паклу. Љубав се стиче, баш као што су канони тежња, а не вештаствено испуњавање истих. Зато је тема оца Зорана у Истини и спасавајућа! Вера није игра.
×
×
 • Create New...