Jump to content

Плаво Небо

Члан
 • Број садржаја

  2762
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  3

Everything posted by Плаво Небо

 1. @Nektarija* Пре више од четири године.. Како си се организовала око молитвеног правила?
 2. Што се мене тиче са кикирикијем је велика комбинаторика Кад прође пост, Боже здравља, па мајонез, неки сир.. Шта да ти кажем.. ја кисело млеко понекад зашећерим.
 3. Плаво Небо

  Рио Тинто

  Не причам о онима који организују протесте по градовима, причам о народу који живи тамо где ће им рударење литијума уништити окружење. Ниси видео незадовољан народ?! Ниси видео забринут народ који је постављао конкретна питања за то рударење?! Слушај, не живим у тим крајевима тамо, али живим у Србији и знам какав је српски сељак, а барем имам и трунку емпатије за њих и њихову децу.
 4. Плаво Небо

  Рио Тинто

  Па зато што је малопре била емисија уживо где јадан народ који живи тамо поставља питања Вучићу шта ће да ради када му ови загаде хектаре и хектаре земље јер је немогуће да производња буде без еколошке катастрофе.
 5. Плаво Небо

  Рио Тинто

  Пре пар дана си поставио исту слику само што је тада било тако све у плану.
 6. Плаво Небо

  Рио Тинто

  Живиш ли у Србији или си чини ми се у Русији??
 7. Одлично је За прошли пост сам правио исто паштету са кикирикијем али са луком, кромпиром и шаргарепом, мада сада то нисам стављао (кромпир и шаргарепу) и много ми се више свиђа. И једноставније је, не мора ништа да се кува
 8. Рекао сам шта сам имао да кажем тако да не бих више да тролујем тему.
 9. Знам, знам, није проблем. Знам чему треба да се учим. Мене политика не занима, нити сам био, нити ћу икада бити члан било које партије. Рекао сам себи, никада не могу бити члан једне странке, па сутра да прелазим у другу ако ме ови први изневере. Или као поједини да прелећу из једне у другу партију како која долази на власт. Занима ме само да добро прикупим информације, да их обрадим и поступим по својој савести. Било да гласам на изборима за то ко ће бити на власти, било на референдуму за неко питање итд.
 10. Значи сорошевци тражили да се Устав мења, а ми сад на референдуму треба да гласамо против промене Устава?!
 11. Закон је закон, тако да не можеш да говориш о легалном лоповлуку кад није легалан.
 12. Плаво Небо

  Muška lepota

  Знам, шалим се. Зезам мало
 13. Разумем шта хоћеш да кажеш, али ако је део власти који ти је омогућио извлачење пара из буџета на било који начин, то не значи да у том учињеном делу не постоји кривично дело.
 14. Šest pametnih trikova da naterate svog muškarca da uradi sve što želite! WWW.MAGAZIN.NOVOSTI.RS Šest pametnih trikova da naterate svog muškarca da uradi sve što želite! Нека мисли да је онако како она жели
 15. http://www.kzk.gov.rs/kzk/wp-content/uploads/2011/08/Uputstvo-za-otkrivanje-namestenih-ponuda-u-postupku-javnih-nabavki.pdf итд..
 16. Е видиш, нисам слеп, али знам да је намештање јавних набавки, тендера или шта већ, извлачење пара из буџета.. кривично дело и никако није лоповлук легални
 17. Плаво Небо

  Muška lepota

  Пре неколико година, сад се и не сећам, на теми женска лепота сам написао да ни један мушкарац бре не постави слику своје жене или девојке и да каже то је моја љубав Кад оно ене, ни жене да поставе слику свог мужа или дечка на теми мушка лепота
 18. Наведи ми пример тог лоповлука јер у суштини легални лоповлук не постоји. Постоји само израбљивање радника у границама закона. Знаш оно, када ти приватник да плату мало изнад минималца. Е сад, ако би се на томе задржало онда је у границама закона, а ако би ти преко тога дао још неку цркавицу на руке, е онда то више није легално, на пример. Ти ме демантуј ако имаш неки пример легалног лоповлука.
 19. А ми Срби мислимо да смо најдовитљивији..
 20. Особа коју познајем је пре пар дана давала крв на анализу. Корону је имала пре, још мало, па пре два месеца. Од симптома је имала највише 37.3 температуру, болели је кукови и није имала чуло мириса и укуса. Мислим, нормално је функционисала. Није се тестирала, била је само у изолацији јер јој је дете било позитивно. Уопште не зна да је корону имала више пута, пре тога никакве симптоме није имала да би мислила да је болесна, а није се вакцинисала ни једном дозом. Хвала ти, шта да ти кажем. Пита се само да ли може на основу тих резултата од антитела да узме зелени сертификат. Због гужве није хтела у државно да иде него се тестирала код приватника.
 21. за референтне вредности се каже: < 1,0 негативан > = 1,0 позитиван
 22. Па шта мислиш, количински је ли ово 13,960 мало или много антитела из овог напред што написах?
 23. Негде си помињао врсте анализа, број антитела.. Ајд ми објасни да ли се у овој анализи налази доста антитела, тј ако знаш и ако можеш да ми мало објасниш, да ли има довољно, колико трају итд, ако сам уопште био јасан, али резултат је следећи: 1. анализа: вирусолошка серологија (Anti sars cov2 укупна антитела) 2. резултат: 13,960 позитивна 3. јединице: COI 4. метода: ECLIA
 24. Хвала ти! Дај Боже! А за ово друго, што си одустао 99%? Не млатиШта ја да кажем који сам 79 годиште и за пар дана пуним.. па ти израчунај
 25. Нисам кувао пасуљмрзело меМеђутим, у електричном сецку сам самлео две веће главице црног лука, неколико црвене паприке из тегле, мало белог лука, мало карфиола, нешто више печеног сланог кикирикија и све то помешао са сирћетом по укусу. Мајка додала и мало краставчића. У суштини, све ово сам количински отприлике одмеравао и измишљао шта додати али што кажеш ти највише има кикирикија. Њега сам последњег самлео да би својом сувоћом покупио све оне друге састојке из сецка. Бибера сам мало ставио, соли ни мало јер је кикирики већ слан. Баш је испало ни густо, ни ретко, таман.
×
×
 • Креирај ново...