Jump to content

Плаво Небо

Члан
 • Број садржаја

  2517
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  1

Последњи трофеј

Плаво Небо је имао/ла садржај са највише реакција!

10 Пратилаца

О Плаво Небо

 • Ранг
  Дуго је са нама

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

31136 посетилаца

Појединачни статус

Погледај све објаве од Плаво Небо

 1. БЕЈРУТ: Чудо у Православној цркви након експлозије. Православни свештеник: ''Потребно нам је да се људи моле за нас, не само у Бејруту. Молим вас, молите се за нас''.

  ГРЧКА Православна црква Светог Димитрија у Бејруту удаљена је мање од једног километра од места на ком је одјекнула експлозија. Свештеник је након потреса отишао да провери штету и доживео право чудо - све је било порушено осим светог олтара.

  Свештеник Јуил Насиф напустио је цркву са децом 12 минута пре експлозије. Кренули су кући када се све затресло.

  - Оставио сам децу код куће и вратио се да проверим шта се десило и колика је штета у цркви. Када сам стигао, био сам шокиран - рекао је свештеник Насиф.

  Црква је била уништена, али свети олтарски простор, заштићен иконостасом, био је готово нетакнут - укључујући и кандило које је остало упаљено током експлозије.

  - Када сам ушао у олтар, био сам шокиран - био је нетакнут. Библија, кандило - све је остало на истом месту, реликвије светаца, чак ни стакло није поломљено - описао је свештеник.

  Према речима свештеника Насифа, у време кризе људи трагају за знаковима, за светлом у тами, а он осећа да је ово био знак.

  - Осетио сам да је то порукао од Бога, који нам говори да ће бити поред нас. Потребно нам је да се људи моле за нас, не само у Бејруту. Молим вас, молите се за нас - закључио је свештеник.

   

   

×
×
 • Креирај ново...