Jump to content
Претражи у
 • Још опција
Прикажи резултате који садрже
Прикажи резулте из

SerbCro

Члан
 • Број садржаја

  416
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О SerbCro

 • Ранг
  Интересује се

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

782 посетилаца
 1. Kak bi ja znal kaj je on o tome rekel ? Mi smo ti sami sa sobom posvađani, a kak ne bi bili sa pokorom.
 2. Koliko vidim, to je sve nekaj o papi i oproštajnicma. Odma' na prvu vidim da je čovjek bil reformator Rimokatoličke crkve. Ne vidim ti ja tu ni P od protestanta. Da nije njega očito bi pape još prodavale oproštajnice. Molim da se @Bernard i @kopitar izjasne kaj misle o tome. I da, ako je netko gledal filma iz 2003. mislim, da li je to tak historijski bilo, jel može neka potvrda ?
 3. SerbCro

  Zemlja je ipak ravna ploca?

  Ajde, ajde, Vi kaj mislite da voda stoji na klikeru koji se okreće. Još budete kupovali krumpir iz druge galaksije kad vjerujete sve kaj Vam Nasa kaže. : D
 4. SerbCro

  Trojicni Bog - biblijska nauka ili ne

  Haha, znači ipak se zna dogoditi.
 5. SerbCro

  Trojicni Bog - biblijska nauka ili ne

  Je, vidiš, Vladana su iznenadili, ti budeš već spreman, a nema sumLJe da Vi pravoslavni znate lijepo da ugostite, osobito jehovine. Mada, tko zna, tebi možda dođu neke dvije plavuše od po 22, 23, budu ti odma' pali svi odbrambeni zidovi.
 6. SerbCro

  Trojicni Bog - biblijska nauka ili ne

  @Bokisd je sljedeći. Pripremi slatko i vodu. :P
 7. SerbCro

  Trojicni Bog - biblijska nauka ili ne

  @Agnostik__ je kompijuteraš, saznal je gdje živiš, i poslal ti svoju ekipu, ja ne znam Vama, ali meni je ovo jakooo očigledno.
 8. SerbCro

  Trojicni Bog - biblijska nauka ili ne

  Eto, uopće se nemam potrebe ubeđivati s tobom, dečki su ti dali puno dokaza, ali ti nisi došao ovdje otvorenog srca da se preispitaš, već ti si siguran da znaš, i zatvorio si svoje srce, na svoju pogibao nažalost, sem ako se ne pokaješ. Ne napadam te, ne predstavljam se pametnim, ja sam isto samo griješni sluga, ali napao si na samog Krista, kakva odvratna, zla nauka. Nek se Bog smiluje tebi za tvoje, a meni za moje grijehe ! Ah, da, ali tko ima vlast sem Boga opraštati grijehe.
 9. SerbCro

  Trojicni Bog - biblijska nauka ili ne

  Meni je ovo sablazan dovoditi u pitanje uopće da li je Isus Krist Bog. Skoro se jedan takav lik javio na jednom stranom chatu, delovao je ok, a onda je počeo isto tu priču da trojstvo nije biblijsko, i da ,kad je to otkrio , on kao ima dublji odnos sa Jahve— Ocem. Odmah sam mu rekao da oko toga nema diskusije, Tko negira Sina, negira i Oca, i ma koliko da oni pričaju tu o nekoj ljubavi, ja sam siguran da oni lažu, i da nemaju to iskustvo ljubavi o kojem toliko teorišu. Apostoli nisu pisali teoriju, nego svoja iskustva sa bogom. Nijedna druga kriva nauka mi nije gadnija od ove. Dobro je da ima Vas dovoljno strpljivih da uđete u razmenu argumenata, i baš ste me lijepo i prijatno iznenadili koliko Vas je spremno braniti ovu istinu.
 10. SerbCro

  Trojicni Bog - biblijska nauka ili ne

  A kaj drugo nego fundamentalisti, i to radikalni ! Nemremo pitli mleko cijeli život, mora jaka hrana, mesoooo.
 11. SerbCro

  Trojicni Bog - biblijska nauka ili ne

  Ono kaj su ljudi načinili od Marka Kraljevića u pjesmama, to smo mi muški načinili od Ljudmila, Natalia, Veronika...itd. Učinili smo ih većim nego kaj u stvarnosti jesu.
 12. SerbCro

  Trojicni Bog - biblijska nauka ili ne

  Ah, prvog ne znam, drugi premlak, treći polukatolik, još htio da izbaci Jakova i Otk. Predlažem tvrdo štivo, Finney, William Both, Smith Wigglesworth, A.A. Allen, Leonard Ravenhill.
×
×
 • Креирај ново...