Jump to content

SerbCro

Члан
 • Број садржаја

  434
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О SerbCro

 • Ранг
  Интересује се

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

1029 посетилаца
 1. Hehe, eto, nemre čovjek ni izneti svoje osobno mišljenje, a da ne dobije pušionu, ali dobro, Đura ti bude oprostio što te je tukao.
 2. Pri izboru biblije uvijek prvo pogledam Rimljanima 8:1, ako nema drugi dio stiha, uopće ju ne uzimam u obzir. Plus, to automatski znači da nedostaju još mnogi drugi stihovi, npr Djela 8:37, ili 1. Ivanova 5:7. Trenutačno koristim prijevod Ivana Vrtarića. I usput vidim prolivenu kavu po uvodnim stranicama, jer sam se ne mogel zmisliti kak se zove, ah, ta djeca.
 3. Moj savjet Vam je da zazivate Isusa u tim trenucima, jer je to često i demonski napad.
 4. SerbCro

  Ja sam Dragi

  Ništ bez žganice, tj rakije, ćelavu kavu u gostima ne pijem.
 5. Eto, mi baš to išćemo, off grid. Jedino kaj smo tulko zaglupljeni sustavom da ne poznamo ni gljive, niti najosnovnije za preživjeti.
 6. Gledal prije koji dan, ljudi žive naš san. Vid je pošten čovjek, to se vidi na prvu. Našao sam podatak dok sam ih poslije guglao da samo jedan čovjek živi dolje u selu.
 7. SerbCro

  Božanstvo Isusovo

  Brate mili, kaj ste vi jehovini dosadni.
 8. Biblijski filmovi BIBLIJSKIFILMOVI.COM Film se može preuzeti ili pogledati na linku: Da li veruješ Ima i na yt, na eng.
 9. Baptisti, kalvinisti, prezbeterijanci--da se ne može izgubiti. Pentekostalci, karizmatski pokret, apostolske crkve- da se može izgubiti. To je neka gruba podjela, mada ima i tu izuzetaka. Moje osobno uvjerenje je da se može izgubiti.
 10. Loš ti prijevod: Ako li u polju nađe čovjek djevojku isprošenu, i silom je obleži, tada da se pogubi samo čovjek koji je obleža; 5. Mojsijeva 22,26 A djevojci ne čini ništa, nije učinila grijeha koji zaslužuje smrt, jer kao kad ko skoči na bližnjega svojega i ubije ga, takva je i ta stvar; 5. Mojsijeva 22,27 Jer nađe je u polju, i djevojka isprošena vika, ali ne bi nikoga da je odbrani. 5. Mojsijeva 22,28 Ako ko nađe djevojku koja nije isprošena i uhvati je i legne s njom, i zateku se,
×
×
 • Креирај ново...