Jump to content

SerbCro

Члан
 • Број садржаја

  424
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О SerbCro

 • Ранг
  Интересује се

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

946 посетилаца
 1. SerbCro

  Božanstvo Isusovo

  Brate mili, kaj ste vi jehovini dosadni.
 2. Biblijski filmovi BIBLIJSKIFILMOVI.COM Film se može preuzeti ili pogledati na linku: Da li veruješ Ima i na yt, na eng.
 3. Baptisti, kalvinisti, prezbeterijanci--da se ne može izgubiti. Pentekostalci, karizmatski pokret, apostolske crkve- da se može izgubiti. To je neka gruba podjela, mada ima i tu izuzetaka. Moje osobno uvjerenje je da se može izgubiti.
 4. Loš ti prijevod: Ako li u polju nađe čovjek djevojku isprošenu, i silom je obleži, tada da se pogubi samo čovjek koji je obleža; 5. Mojsijeva 22,26 A djevojci ne čini ništa, nije učinila grijeha koji zaslužuje smrt, jer kao kad ko skoči na bližnjega svojega i ubije ga, takva je i ta stvar; 5. Mojsijeva 22,27 Jer nađe je u polju, i djevojka isprošena vika, ali ne bi nikoga da je odbrani. 5. Mojsijeva 22,28 Ako ko nađe djevojku koja nije isprošena i uhvati je i legne s njom, i zateku se,
 5. Tumaralo@ Ae pročitaj ponovo to kaj piše v 22:27. Neki ljudi koji ne provjeravaju budu mislili da je to stvarno tak kak si rekel, a izneo si laž, namjerno ili ne, ne znam.
 6. SerbCro

  Izvan-crkveni tumači Biblije

  Od katolika preporučam poslušati don Josip Radić, Dražen Bušić, vlč Dražen Radigović, Božo Radoš, Ante Vučković itd, ima ih stvarno dobrih.
 7. Otk. 2:4 Budem rekao iz svog iskustva : Sve kaj sam trebal bil je Krist, i moja duša je bila ispunjena Duhom Svetim, i izlivena je ta ljubav prema Isusu i prema drugim ljudima, koju ja prije sam od sebe nikad nisam imao, i bil sam sretan, to je valjda jedini put u životu da sam bio istinski sretan, ne računajući mladalaćke zaljubljenosti, ali to se nemre usporedit. To je trajalo nekih 2 mjeseca možda, znal sam da je Bog u meni, i sa mnom, jednostavno to osjećaš, i nitko ti nemre reći drugačije, jedino vide tvoju promjenu. Zapraf, većina misli da si poludjel, jer želiš samo o Isusu govorit, j
 8. Kak bi ja znal kaj je on o tome rekel ? Mi smo ti sami sa sobom posvađani, a kak ne bi bili sa pokorom.
 9. Koliko vidim, to je sve nekaj o papi i oproštajnicma. Odma' na prvu vidim da je čovjek bil reformator Rimokatoličke crkve. Ne vidim ti ja tu ni P od protestanta. Da nije njega očito bi pape još prodavale oproštajnice. Molim da se @Bernard i @kopitar izjasne kaj misle o tome. I da, ako je netko gledal filma iz 2003. mislim, da li je to tak historijski bilo, jel može neka potvrda ?
 10. SerbCro

  Zemlja je ipak ravna ploca?

  Ajde, ajde, Vi kaj mislite da voda stoji na klikeru koji se okreće. Još budete kupovali krumpir iz druge galaksije kad vjerujete sve kaj Vam Nasa kaže. : D
 11. Haha, znači ipak se zna dogoditi.
×
×
 • Креирај ново...