Jump to content
Претражи у
 • Још опција
Прикажи резултате који садрже
Прикажи резулте из

Desiderius Erasmus

Члан
 • Број садржаја

  1768
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  1

Последњи трофеј

Desiderius Erasmus је имао/ла садржај са највише реакција!

7 Пратилаца

О Desiderius Erasmus

 • Ранг
  Дуго је са нама
 • Рођендан Фебруар 25

Скорашњи посетиоци профила

2217 посетилаца
 1. Нормално је да пред свадбу скочи анксиозност.
 2. Све то треба да испричаш добром психијатру или психотерапеуту. Мени се чини да би теби било довољно десетак сеанси когнитивно-бихејвиоралне психотерапије.
 3. Ако си из Београда, имаш и Пастирски центар у Београђанци, где за џ раде баш звучна имена међу психијатрима. Иначе, све зависи од тежине проблема. Некад је довољна само психотерапија, а некад морају и лекови.
 4. "Neki pokušavaju da poreknu svoje porijeklo, da nam kažu da su i sami rođeni bez majke, ugrađeni u Crkvu bez Tomosa, bez Glave. Jedino što nam još nije rečeno – a ipak je sve mogućee – da je Hristos rođen na njihovom mjestu (u Srbiji) i da je odatle Crkva započela?!..." Који је ово врхунски безобразлук! Шта, хоће да каже да је Христос рођен у Истанбулу и да је одатле Црква започела?
 5. O. Tomas Hopko je imao sličnu teoriju. To je, po meni, sasvim u redu verovati, premda ja lično ne verujem tako. Govorio je, na primer, da su njegove molitve, koje on izgovara u sadašnjem vremenu, pomagale njegovom ocu još pre nego što se Hopko i rodio. Jer je za Boga sve sadašnjost. To je dosta zanimljivo. Samo se ne treba preganjati oko toga.
 6. Sud u Strazburu doneo odluku: Nema zabrane sprovođenja Zakona o slobodi veroispovesti WWW.NEDELJNIK.RS Evropski sud za ljudska prava odbio je zahtev Advokatske kancelarije Radić iz Beograda u vezi zabrane Zakona o slobodi veroispovesti. Advokatska kancelarija je tražila da se zabrani sprovođenje Zakona o slobodi...
 7. Ok, samo teško da bi Sveti Sava dobio autokefaliju da nije imao bratovljevu (= državnu) podršku. To je za to vreme bilo normalno. Ali, danas se zanositi nekim miroljubovskim idejama o teokratiji je deplasirano.
 8. Naravno da odnosi treba da budu harmonični, ali nemojmo se zanositi idejama o nekakvoj sredenjevekovnoj simfoniji. To je bilo dobro za to vreme, ali je u 21. veku to nemoguće. Dakle, odnosi između Crkve i države treba da budu u ključu "saradljive odvojenosti" (o. Radovan Bigović).
 9. Prvi put čujem da je u Pravoslavlju zabranjena kontracepcija, voleo bih da neko od teologa to potvrdi...
×
×
 • Креирај ново...