Jump to content

Рапсоди

Члан
 • Број садржаја

  9426
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  30

Everything posted by Рапсоди

 1. Има нешто труло у држави Данској ! Немој да се ови наши форумашки невакционоскептици пробуде ускоро једног лепог дана са констатацијом да има ипак нешто труло у дражави Данској .
 2. Каже отац Предраг Поповић, отприлике овако. Отишао човек после смрти на место лепо, и све добио што је некада желео, лепу кућу, са пуно соба, много аута, пуно одела, лепе хране итд...после стотинак година дошао човек који га је одвео на то место да га обиђе....а овај кука...све је то лепо што он има....али, али... није некако тако замишљао рај...а овај му каже : " А ко ти је рекао да је ово рај " ?
 3. Имамо рођаке у Есексу, сви примили њихову националну, Астра зенеку ...платили 3 фунте, кажу нема профита на њој...ма чисти алтруизам, могли су и без те 3 фунте. Све нагло почело да се отвара у Енглеској, покуљало као надошла пробијена брана. Ех...
 4. Ко жмири на младом прољетном сунцу и осећа да животу не треба тражити ни већег циља ни дубљег смисла ? .............све жеље шуте и чула дремљу, а мисли имају празнично рухо и беле скрштене руке.....
 5. Памтим и ја Оне ливаде, оне ријеке, оне шуме и путељке , стару баку док се смије и огњиште што ме грије...
 6. Саветник Франсоа Митерана (1981) Интервју са Мишелом Саломоном, колекција Les Cisages de lavenir, izdanje Seghers. Врло занимљиво.
 7. Да ли је ово допуњено издање књиге ...Врли нови свијет ...само од другог аутора ?
 8. Дефинитивно са таквом особом не треба настављати...прекинути на време.А, ако смо већ у браку са таквом особом, онда је то озбиљан проблем.
 9. У љубави ништа не мора.Не може се измерити степен нечије жртве.Нечија жртва није толико видљива, или је можда ми не примећујемо.Ако се ми жртвујемо а очекујемо исто то и од друге стране, онда је то однос " ја теби, ти мени "...такав однос ми више личи на партнерство него на љубав.
 10. Значи ја сам ваксоскептик ...опет значи...мудра и промишљена жена .
 11. Ova tehnologija je neprecizna, pogotovo ako niste beli muškarac — za žene koje nisu belkinje greši čak u 35% slučajeva. Amazonov softver za prepoznavanje lica je pogrešno identifikovao 28 članova Kongresa kao kriminalce,(da li je pogrešno ) a softver koji je koristila londonska policija je imao čak 98% pogrešnih identifikacija.
 12. Иде према пракси технологије " Прозор Овертона " .
 13. Још увек трају расправе да ли људи умиру "са вирусом " или " од вируса "...додала бих да у расправу уведу и разматрање за оне категорије људи, који су умрли "због " вируса, а да исти нису ни имали.Постоје ли такве статистике.
 14. Из дневника 1973-1983. (Уторак, 9.новембар 1976.) Глупави сукоб на академији(Св.Владимира) : једни студенти обличе друге за "јерес" ( јер (ови други) не целивају сваки пут све иконе!) и за недовољну духовност; и још глупљи, замршени случај студента који жели да "егзоцира"другог студента, и томе слично.Та мутна узбурканост лицемерне псевдо-религиозности, та прожетост свеколике атмосфере демонским самопотврђивањем, "духовном мржњом"- све то притиска психу...Сви имају "проблеме", све је некако "распаљено",извитоперено, карикатурално и за све потежу и у све утрпавају "Бога" и "Православљ
 15. Могуће је да је "fake news". Превод имаш у уводном посту. /croativ.net/telijan-mediji-govor-vladimira-putina-narodma-1929/ Копирај линк преко гугла.
 16. /croativ.net/telijan-mediji-govor-vladimira-putina-narodma-1929/ Discorso di Vladimir Putin alle Nazioni* ~ Sa Defenza SADEFENZA.BLOGSPOT.COM "blog Sa Defenza pro Sardinya"
×
×
 • Креирај ново...