Jump to content

Рапсоди

Члан
 • Број садржаја

  9680
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  33

Everything posted by Рапсоди

 1. Наравно, нису ни власти осталих земаља глупи да не знају пулс народа, па је ипак дошло до драстичнијих мера и побуне народа. Није поента да ли власт зна или не пулс народа, већ шта глобалисти желе....да ли желе немире на светском нивоу. Ако желе, неће ни овај наш ма колико желео моћи да се одупре, колико год покушавао да балансира.
 2. Није право питање да ли је неко умро од ковида, ковид може бити само узрок компликација и покренути многе скривене и притајене болести, а аутопсија би требала да реши дилему , зашто је неко и због чега је умро, да ли од погрешне и неадекватне терапије или нечега трећег. Као када умре човек зато што му је пала пегла са трећег спрата на главу, није умро од пегле, пегла је само узрокаовала смрт, али није умро од пегле.
 3. Зашто мршаве немају среће у љубави .
 4. Не правдам се, да је насилник и неваспитанко јесте и више од тога. Ковид није нимало наивна ствар да се олако прича о томе по принципу рекла казала.Јавност је подељена, струка је подељена. Од сада ћу само читати, јер ипак немам проверене информације. А шта су проверене информације питам се и сама и коме веровати не знам више, поверења мало у кога имам, све може да се излажира.
 5. Не знам, не пратим медије врло ретко. Никоме више не верујем, само Богу. Све узимам са резервом. Признајем можда је глупо износити туђа искуства и туђе непроверене приче које је тешко проверити. Ствар је врло озбиљна да би се олако причали о томе. Никога не убеђујем у ништа . Ја се нисам вакцинисала.
 6. Не, госпођа која то тврди не ради у КБЦ Драгиша Мишовић. Ту ради господин који тврди да је пола пола у болници Драгиша Мишовић. А госпођа која то тврди ради у једној од болница Београдских . Господина не знам, у продавници причао жени за касом. Госпођиног мужа знам, а госпођу површно. Фини људи генерално, не знам зашто би лагали. Госпођа која не ради у КБЦ Драгиша МИшовић је примила вакцину, њен муж кога знам није. Јеси повезао ко је ко и ко где ради ? Можеш и да провериш градску болницу на Звездари ?
 7. Како ја могу да проверим човека кога сам чекајући у реду у продавници чула шта прича касирки. У питању је КБЦ Драгиша МИшовић, па провери, немогуће је да сви члажу, и да сви шире непроверене информације. Овде преносимо искуства и приче, лично проживљене као и туђа искуства. Ја нисам научни радник и никога не доводим у заблуду, ово је човече форум. Тетка ми је умрла на респираторима у Ужицу , примила је две дозе вакцине, можеш да провериш, доставићу ти на пп податке. Сестра од тетке је позитивна на корону, има температуру и кашље, сутра иде да сними плућа, примила је две дозе вакцине.
 8. Ево ја чекам, ја сам хришћанка, а лаж је смртни грех.
 9. Може и овако ево заједно да се исповедимо код оца Ивана, да сам чула обе приче, да жену и њеног мужа знам , а човека који ради у КБЦ не знам, у продавници износио податке. Да нисам у могућности да проверим причу жене која ради у болници, могу само да јој верујем. Као што могу да верујем или не верујем овој хрватској лекарки и Милици заветници. Јеси спреман за јавну исповест код оца Ивана....ја јесам ....реци време и место, можеш и преко пп.
 10. Нека ти је Бог у помоћи, ти си задојен мржњом .
 11. Лицемеру. Је ли спремаш гиљотину или ломачу ?
 12. Да ли лаже и Милица заветница синоћ у емисији ? Пред претварање поново у ковид у КБЦ Драгиша Мишовић, човек који ради у болници жали се касарки и прича јој, да му је мука да поново сву апаратуру враћају и претварају у ковид, лепо каже жени која га пита да је пола, пола у болницама.Да ли је и он антивакс и лажов ? Тумаралу ниси одговорио, Милошу ниси одговорио за хрватслу лекарку.
 13. Срам те било... Мој идентитет овде сви знају, а твој очигледно не . Да ли лаже и Милица заветница јуче у емисији када каже да зна доста лекара у ковид амбулантама под скафандерима који нису примили вакцину и који прете да ће скинути скафандере ако буду приморани на вакцину. Ево ти па тужи њу . Када се толико ...... Знам и лекаре који нису примили вакцину....шта ћеш сад, " алтруисто " свака ти част колико се залажеш за добробит човечанства, за Нобела си . Ја уопште нисам против вакцине, већ за слободу у одлучивању ....зар код нас не владају принципи демократије . Никога не убеђујем ни за ни против, свак има слободну вољу да сам одлучи.
 14. Ја заиста не знам ко лаже. Немам разлога да не верујем човеку, знамо се одавно, познајем му жену знам да ради у болници. Није прича из друге руке. Тачно порекло њене информације не знам. Ипак жена ради у болници и доступне су јој неке информације на лицу места. А зашто си ти тако агресиван ? Зашто ти кријеш свој идентитет ?
 15. Ову вест ми је јутрос потврдио човек, чија жена ради у једној од Бгд болница. У болницама је 80 посто вакцинисаних и то највише фајзеровом и 20 посто невакцинисаних. Јуче ми сестра од тетке јавља да је позитивна, са две примљене вакцине. Температура и кашаљ...сутра иде на рендген плућа .
 16. Да, имају заједничку мржњу усмерену ка православљу .
 17. Ово што је клауд приказао није никаква декларација произвођача, већ сагласност ...
 18. Он је буквалиста, и ако није написано децидно, за њега као да није написано.
 19. Занимљива школа за кловнове...бар се слатко насмејем.
×
×
 • Креирај ново...