Jump to content

Рапсоди

Члан
 • Број садржаја

  9395
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  28

Последњи трофеј

Рапсоди је имао/ла садржај са највише реакција!

О Рапсоди

 • Ранг
  срна у изгубљеном рају
 • Рођендан 02/23/1971

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Бројила
 • Интересовање :
  теологија, филозофија, уметност

Скорашњи посетиоци профила

55320 посетилаца
 1. Fragment Episkop bački dr Irinej Свето Причешће – Свето Причешће – извор здравља или извор болести? 1. Увод: један Хлеб и једна Чаша Већ две хиљаде година, од Тајне Вечере (Мат. 26, 26 – 28; Марк. 14, 22 – 24; Лук. 22, 19 – 20 и I Кор. 11, 23 – 26) до данас, хришћани се причешћују на исти начин – од једнога Хлеба и из једне Чаше, као што стоји у тексту Литургије светог Василија Великог. На тој чињеници се темељи јединство и јединственост Цркве. Црква није установа која претходно постоји на основу догматских и других премиса, па накнадно одлучује да је потребно и корисно слу
 2. Та Рапсоди мсм, логичније је, тај Рапсод би и могло Ако не неко будуће време, безвременско постојање ће све поставити на своје место .
 3. А шта ако је истина, да си ограничен у спознаји и самоспознаји . Да једноставно на овом степену технолошко - техничког (научног) развоја неке ставри научним обајшњењима не можеш да објасниш (откријеш)и поставиш законитости. То не значи да те ствари не постоје . Пластично Микроскопом можеш да видиш ствари које не можеш голим оком. Можда ће једном Бог дозволити да научници конструишу микроскоп којим ће видети Бога сигурно не, али рецимо анђеле.
 4. Фундаментална грешка. Вера се не заснива на логици(бар не оној земаљској, са дефиницијама, обрасцима и премисама ), у вери је много тога нелогично, оксиморично, контрадикторно и надлогично. Узроци атеизма су управо у тој гордости ума, која покушава све својом ограниченошћу да смести у свет логике, без обзира на милион неистинитих премиса. теологија њет
 5. Некадашњи митрополит, имавши искуства и са политичарима и са наркоманима, изјавио је да су наркомани мале маце за политичаре.
 6. Весић каже да неће дозволити затварње Београда, ни по цену смене, због непоштовања мера на Копаонику....навијам за Весића .
 7. Уопште не гледам и не читам инфо у вези са короном...сем форума. Знаш ли нешто прецизније како ће да изведу затварање седам до десет дана...ако до тога дође, јесу нешто прецизирали ?
 8. Срби увек имају алтернативу...мито, корупција. Колега ми прича да ће највероватније, пошто често путује, платити медицинског радника да му уместо вакцине да неку дозу витамина а да се води као да је примио вакцину....и ето решења
 9. Испада....истина је оно што Билић заступа.Ако каже..макните телиће...макнућемо телиће, ако каже...примите вакцине, примићемо вакцине...ах та љубав према Билићу
 10. У ери интернета, спа(е)м порука, видео стриминга, авио загађења....итд, мало лицемерно звучи помињати мале телиће као главне кривце глобалног загревања....загађења.
×
×
 • Креирај ново...