Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Рапсоди

Члан
 • Број садржаја

  7986
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  22

Последњи трофеј

Рапсоди је имао/ла садржај са највише реакција!

О Рапсоди

 • Ранг
  срна у изгубљеном рају
 • Рођендан 02/23/1971

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Бројила
 • Интересовање :
  теологија, филозофија, уметност

Скорашњи посетиоци профила

42419 посетилаца
 1. Нисмо стигли и супруга да усликамо, редовно долазе заједно...помало их пратимо , гугткица је мало плашљивија, а гугутан мало одважнији (ако добро разликујем њега и њу )
 2. Значи треба експериментално утврдити до које тачке власт не утиче негативно на валстодршца (и до тада га не дирати) и од које тачке властодржац почиње да се мења под утицајем власти и онда га одмах (под хитно) променити Или их мењати сваки месец док су још свежи и безазлени Ти си баш романтичан и утопистички настројен ....изненађена сам Причамо о томе да власт као власт све квари без изузетка (да ли су добри , значи квари добре....мућак је у старту кваран, значи кваран дошао на власт )
 3. Ако је тако као што кажеш, онда долазимо до крајње тачке а то је да су све промене бесмислене јер власт квари и најпоштенијег човека . И опет Јово наново. Боле је имао прилику да буде део власти и да се прода, али није .
 4. Рапсоди

  Igra za dečake 😁

  Ја овом цвету (ливадско) не знам латински назив . У овом случају само колоквијални назив признајем.
 5. Не знам, не бих да сам увек антипротивна. Али ако Двери постоје (Литургија није на отвореном )мора да имају неку намену (симболику) да не треба да се затварају, по логици ствари ваљда не би постојала . Само наглас размишљам. И ја се питам ??'? Можда је недолично поређење, са вратима од куће (стана) зна се када се отварају, а када су затворена .
 6. Управо тако....био је мед...добра ти је идеја са тахинијом пробаћу ...мање је провидно
 7. Контрадикторна реченица. Или....или. Не може и случајност и мрсиоци споља...једно друго искључује. Не верујем да комплет протесте можемо једноставно објаснити тачком преокрета.
 8. Политика је ствар договора иза затворених врата, а иза тих затворених врата имамо и команде споља. Не би ме зачудило да су су сви у комплету (прваци и једне и друге стране ) у договору и преговорима . У политици нема случајности , конце неко споља води.
 9. Јединог часног (мислим на ове вође )(колико се може бити частан када закорачиш на политички терен) видим Обрадовића....ови други и те како имају поприлично обиман негативан политички досије (верујући оптужбама).Трифуновићу не верујем, Ђиласу исто, Јеремићу исто. А тек ВУчићу.... Народ ништа не ваља у комплету...према народу и власт...и нисмо за боље. Не мислим да ће нам промене (дај Боже да се десе) донети нешто боље па и на дугорочном плану. Корумпирани смо до сржи, покваренис мо до саме суштине...џаба промене када се ми не мењамо. Не верујем ни у ново проклмоване транспаренте ....добри и поштени људи на водећим местима независно од припадности странкама . Је ли оно беше закон о лустрацији укинут ако јесте није тек тако... Верујем само у Бога, малкице у Обрадовића...а највише у ВУчића
 10. @ana čarnojević квотовала си ме ( субота у 10 и 39) н емогу да нађем, а живо ме интересује ....да поновиш....напросто осећам да је нешто негативно (не подржавам ВУчића, далеко му лепа кућа )
 11. Ја сам само из овог дуела могла да закључим да смо најсличнији са свињама. ПОчевш од морфологије зуба, па до антигеног укрштања (срчани залисци)што се тиче говора, тај ми део није јасан, да ли свиња опонаша нас (рок,рок ) или ми свињу....
 12. Ја можда ништа не знам, али знам да су се Вуле и Путин састали бар једно десет пута....има ту нешто. Путин воли Вулка, и Вулко воли Путина... А генерално мислим да скупа сви врло мало шта знамо у стилу...ко је чији човек, ко је кога поставио и до када и зашто до тада.
 13. https://www.srbijadanas.net/milovan-brkic-vucic-je-opljackao-srbiju-za-preko-milijardu-evra-video/ Погледајте видео снимак (око 5 минуте)озбиљне изјаве и тврдње једног уредника таблоида ....ја сам у шоку ....ако је тачно (сумњам) ако није....
×
×
 • Create New...