Jump to content
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black

Рапсоди

Члан
 • Број садржаја

  8733
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  23

Последњи трофеј

Рапсоди је имао/ла садржај са највише реакција!

О Рапсоди

 • Ранг
  срна у изгубљеном рају
 • Рођендан 02/23/1971

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Бројила
 • Интересовање :
  теологија, филозофија, уметност

Скорашњи посетиоци профила

48611 посетилаца
 1. Рапсоди

  Bidermajer (anketa)

  Могу да кажем да је мој бидермајер био заиста посебан. Нисмо хтели да купујемо. Супруг је сам брао мирисно ливадско и планинско цвеће за бидермајер о било је ту разних цветића, само не пелина и хајдучке траве Ухватила га је наша кумица, која се недавно удала .
 2. И ја покушавам да ухватим логику . Начуо нешто.
 3. Коментаришем са колегама корона вирус...причамо о узроцима. Колега ми напомену да је Кина изазвала сама корона в. да би стране инвестицје остале њима. Оће странце да почисти.
 4. Дођеш, видиш, одрастеш, удаш се ,останеш.
 5. Европа....покварена чоколада неееее, увозићемо какао, па ћемо правити хришћанску (метафора) чоколаду. Србија....чоколада још за јело, нема потребе за увозом какаоа. Добра је чоколада, какао може да прође и да оде, нема потребе да остаје . и да му се ограничи увоз .
 6. Једна битка не значи и рат . Она је наметнута, са виших истанци, ко је питао народ ... Ana Brnabić izviždana u Orašcu – nula49.com NULA49.COM Visit the post for more.
 7. Он не воли што су мигранти запосели Европу (јер није морало тако да буде) више би волео да либерално зло није запосело Европу, али пошто јесте, пошто је прешло ону критичну тачку са које више нема повратка, онда су бољи и конзервативни муслимани него изопачени европљани. Значи више воли традиционалног (читај нормалног ) Швеђанина па макар и муслимана, него изопаченог Швеђанина који више не зна ни ко је ни шта је , ни чему тежи, ни који му је смисао. Нема контрадикције. Значи пластично објашњење....ја волим чоколаду, али не покварену, ако више никада не могу наћи чоколаду која није покварена, пустићу какао на граници и конзумираћу само њега. Мислим јесте ми жао. Али шта је ту је. МОжда од тог и таквог какаоа, направимо, никада се не зна (чудни су путеви Господњи) добро чоколаду .
 8. Колико се год теби чинило да је оно нарадикалније зло либерализма (последња фаза ) продрло код нас, мислим да грешиш, постоје велика превирања, огромни су напади са свих страна на традиционалну породицу почев од медија, преко НВО, итд, итд. Али не дају су СРби. Тврд су они још увек орах, мислим да ће либерално зло које оштри зубе , поломити зубе управо од СЕрбe ...
 9. Уз дужно уважавање цењени адвокату, ја сам брата Ћирка разумела овако. Без много филозофије. Боља му је Европа са мигрантима (традиционалистима, па и муслиманима)него иста та Европа либерална, изопачена, декадентна, дегенеративна . Да нас не би исто задесило(а није још хвала Богу)значи још увек смо традиционалисти, већински православни, па нема потребе за увозом морала, за контролу је уласка миграната, односно за народне патроле, јер више истанце не обављају ваљано посао. Нема супростављених ставова у његовој причи. А пошто пратиш СЗ лепо имаш тамо, не знам тачно која глава.....Чије стадо, тога и земља.
×
×
 • Креирај ново...