Jump to content

Рапсоди

Члан
 • Број садржаја

  9461
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  31

Последњи трофеј

Рапсоди је имао/ла садржај са највише реакција!

О Рапсоди

 • Рођендан 02/23/1971

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Бројила
 • Интересовање :
  теологија, филозофија, уметност

Скорашњи посетиоци профила

56926 посетилаца

Рапсоди's Achievements

Инвентар форума

Инвентар форума (9/9)

17.2k

Форумска репутација

 1. Рапсоди

  Napredna zona sumraka

  Тврд је орах воћка чудновата ХВАЛА БОГУ.
 2. Рапсоди

  Napredna zona sumraka

  Ајде га хвали мало због вакцина и избора истих, по том аспекту је баш по твојој мери.
 3. Рапсоди

  Napredna zona sumraka

  Како мислиш ислатиће ми се...колико сада Вучић даје за вакцинисање Прележала, имам имунитет.Шта ће ми два...
 4. Рапсоди

  Napredna zona sumraka

  Довољно је за, авангардног непристрасног мислиоца. А ти, у које ћеш министарство ?
 5. Рапсоди

  Napredna zona sumraka

  Већ постоји улица у Бгд...Господара Вучића за сада довољно.
 6. Рапсоди

  Napredna zona sumraka

  Локално си у праву , али ти Вучића посматраш прво острашћено, емоције ти раде...феномен Вучић ти обрађујеш из перспективе локално конкретне, ја гледам са брда, односно из филозофско глобалне визуре, не могу да сиђем до мочваре да би похватала све конкретне аспекте што његових , што СНС пропуста и баханалија. Вучић је човек визије и има мало веће залогаје од удомљавања праунука. Није типични политички хедониста, усе насе и подасе...њега интересује историја и његово место у њој. Вучић не може да се клонира нити да похвата све неправилности по ресурсима. Било би добро да направи чистке у својим редовима. Најбоље би било да укине партијски систем...мислим да постоје земље или земља са законском забраном партија. То би било идеалан политички гест. Све ово за шта га оптужујеш , урадио би сваки политичар, можда још и горе, можда би се и више уградио, а можда ништа не би ни урадио. Многи пре Вучића су се уградили а ништа нису урадили, Вучић се угради али и уради. Зато су ми локални пропусти и уграђивања излишна за помињање. Могла бих до сутра о пропустима. Није то поента. Са брзим пругама. Глупаво поређење, Тито није радио у интересу српског народа.
 7. Рапсоди

  Napredna zona sumraka

  Ако само кажем ...инфраструктура, да ли треба ишта више да кажем. Па ваљда би ба Клауд требао да га воли јер ће до 2023 за око сат и по стизати до Белграда .
 8. Рапсоди

  Napredna zona sumraka

  "Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica, nesrećna je na svoj način" Толстој Ако мало изменимо Толстоја, могли би рећи : "Сви политичари по гресима, личе једни на друге, сваки политичар се разликује по ономе што је за време свога мандата урадио " . Ако из те визуре посматрамо Вучића, Јопет је најбољи Једина непристрасна визура посматрања.
 9. Када сам рекла да је корона измишљена, и да не постоји, умишљаш и злонамерно пројектујеш . За маторе је очекивати да подетиње, односно побудале, проблем је што неко неће или не може да изађе из зоне неприкосновене ничим аргументоване интелектуалне умишљености.
 10. Рапсоди

  Napredna zona sumraka

  Не знам како више не капирате, да Вучић није добар, он је само најбољи од најгорих, у преводу бољи од опозиције. Добар, лош, зао....Вучић је добар, опозиција је трапађоз .
 11. Врли нови свет, Врли нови свет, врли нови свет .......................
 12. Да живите нормално уз редовне ПЦР и друге тестове...пронађите уљеза
 13. E мој, Клауде...ти никад ниси био рокер...лепи Бане, добри Бане Услов да уђеш у маркет - ковид пасош Клауд ... Не мораш да идеш у маркет Услов да уђеш у болницу - ковид пасош Клауд ...Не мораш да идеш у болницу Услов да постојиш и живиш - ковид пасош Клауд...не морате да живите нити постојите... Врли нови Клауд
 14. Србија, пре неки дан...локација, Златибор (једно од излетишта) Из необавезне приче са једном конобарицом ( значи, не лекар, односно не медицински радник ) каже жена (која је наравно вакцинисана ) да јој је услов за рад била вакцинација. Значу услов за рад једне конобарице (фреквентно излетиште ) била је вакцинација. Почели су да нас условљавају...не није обавезна...пронађите суштинску разлику, између условљености и обавезности..ха,ха .
×
×
 • Креирај ново...