Jump to content

Незнавени Џуџа

Члан
 • Број садржаја

  28
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Незнавени Џуџа

 • Ранг
  Почетник

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

524 посетилаца
 1. Типичан монашки пали поглед на савременог човека и човека уопште.... Море липових мислиоца , философа, топлокатоличких теолога ,и противприродних епископа од Педофилне Атине и топлог Рима до данас НОН СТОП тражи смисао и философира на тему " Никако нећете умрети "лаже вас Бог", него зна Бог да ћете у онај час постати као Богови знајући шта је добро што ли зло! Цело предавање и сви цитати и слике се крећу искључиво унутар магновења да је Бог ту нешто у договору са монаштвом (змијом) сакрио од нас и да ми треба да питамо новокалендарског старца Порфирија за оно што је Бог наводно сакрио од нас .... Ово је монашка прича О МРТВОМ ЧОВЕКУ и мртав човек је неопходан да би монаштво уопште имало смисао као што је липовој медицини потребан болестан човек и липовој психологији психопата , тако је старац , немоћник и мртвац потребан лукавој монашкој мисли и измишљеној(која не постоји у писму ни код отаца)литургијској"заједници"!!! Уместо да СВЕТЛОСТ потраже у заповести Господа који живи у векове: "РАЂАЈТЕ СЕ И МНОЖИТЕ СЕ И НАПУНИТЕ И ОСЛОБОДИТЕ СРБСКЕ ЗЕМЉЕ " Уместо да је траже у песми Славуја који љепоту Славујку дозива , у Јунаштву витезова, у песми лепе чобанице ,У младости због које би Газда Митке " сас отворени очи у гроб легао , само да гу још једном омирише".... Уместо да се покају и да признају да је Бог у праву и да Бог не лаже кад каже ЕПИСКОП НЕКА БУДЕ ЈЕДНЕ ЖЕНЕ МУЖ и да као дивне птице са девичанских острва сву своју снагу усмере да помажу онима који су се заљубили ...Дефлорисани монаси као противприродни епископат настављају пропаганду еденске змије која увек зна нешто што Бог наводно крије од обичних људи! Уместо да се наша национална Црква претвори у упаљач за нашу демографску експлозију и даље нам, се причају исте приче и натурава комплекс греха и смрти да би се монашки паразити ни византијске мрцине одржавале у животу! Коначно дефлорисани монах Давид је поменуо Храм Божији као брод спасења за који су неопходне крштеница и врлина..Али гле! 40 Качавенда и њему слични у олтару тог брода спасења својим устима и рукама којима содомишу приносе БОЉЕ ДА ОЋУТИМ!!! дефинитивно МОНАСИ НЕМАЈУ ШТА ДА ТРАЖЕ У СРБСКОМ ОЛТАРУ!!!!
 2. Нема ПОРОДИЧНИХ ВРЕДНОСТИ без породичног Апостолског Епископата... Не може се Свештенство одсецати од плодности мужа које је заповест Бога живога и учење и пракса Светих Апостола и везивати за хомосексуални лоби из византије. Не може византијска проаганда у циљу наметања јурисдикције цариграда Апостолским катедрама да буде старија од Закона Божијега!!! МОНАШТВО НЕМА ШТА ДА ТРАЖИ У СРБСКОМ ОЛТАРУ
 3. Није ПЕДЕР него ПАДЕР или наш Србски сељак није био добро чуо...Падер овај, Падер онај , све неки Падери и све Падер до Падера...Један другом се обраћају са ПАДРЕ... Бора чорба требало би да пева : "Драга не буди ПАДЕР" или " око мене Падери , убице и топови тешке хаубице" Исто тако је и Вијена добила име БЕЧ , због охолости и зато што се већ вековима бечи на Србе !!!
 4. Sve je to ista klapa...Na jednoj strani to su deflorisani monasi a na drugoj to su topli celibatisti koji je celivaju i kupaju zajedno a sve neki **** i sve **** do **** . Naš seljak je video da tu nešto nije u redu i da su im pogledi čudni i da su međusobno isuviše bliski i tako je nastala ona reč koju nam EU zabranjuje... **** *** sve njih ujedinjuje i neće biti problem da imaju u budućnosti ni zajedničke svetitelje.
 5. Кажете нису били упознати са својом вером...Ко је за то крив? Ко наплаћује и живи не произвиодећи ништа ,ко је плаћен да упознаје народ са његовом вером? Треба ли народ да чита ваше просипање теологије или ћете коначно послати људе на терен који ће се том народу наћи? Може ли наша Црква да изфинансира и организује било какву мисију на рубним подручјима који су на удару других вера?
 6. Мало се плашим да се не врати претанзија фанара на наше Епархије у Дијаспори а да тамо буде неко "кооперативан" Владика!
 7. Како је брзо дипломирао и брзо изабран тако је брзо и кратко разрешен...
 8. Вјечнаја твоја памијат ,достоблажена и приснопамјатна брате наш Животије...
 9. Какве је то посланице Лозничке слао Патријарху? Шта Еп. Артемије у ствари хоће? Да ли је циљ његове борбе иступање из светског савета цркава и враћање Богослужења или нешто друго? Да ли Еп Артемије хоће да се избори за вековно устаљено Богослужење или да ПОШТО_ПОТО докаже са је само он у праву? Да ли то значи да ми који смо резервисани према екуменизму и новотаријама нисмо,по мишљењу Артемијеваца ,довољно екстремни да не кажем ревносни!
 10. Пошто сам прочитао како позив Патријарха тако и одговор Еп. Артемија налазим да је оваква одлука Сабора иако преоштро(на граници саблажњивог) изречена ,бојим се, ипак била једина преостала.
 11. Сад ми тек ништа није јасно? Ово је Владики Артемију била идеална прилика да изрази свој став и минималне услове за преговоре. Зашто није просто рекао моји услови су ти и ти... Примерице, 1 Да наша Црква дефинитивно иступи из светског савета "цркава" 2 Да се одмах прекину новотарске службе,рушења иконостаса ,укидање припреме за причешће итд. и да се стрикно поштују одлуке Сабора о вековном ,устаљеном служењу Свете Литургије. Могао је ту да постави још неке услове и да каже да је као и Свети Сава спреман и у паклу бити само да се Срби Богу врате. Другим речима, да је спреман да изгуби достојанство Епископа и да прими смирено сваку казну у сврху иступања наше Цркве из непримереног светског савета цркава и у сврху престанка сумњиве Богослужбене праксе! Тиме би довео Сабор пред СВРШЕН ЧИН .
 12. Ово је леп позив од стране Патријарха у коме га ословљава као брата и Архијереја. Није ми најјасније зашто се није одазвао или рекао своје услове за преговоре?
 13. Кад сам почео да долазим у Цркву са својом бабом нисам ни у сну замишљао да Сабор Светосавске Цркве може да има тако крваве зубе готово чељусти. Овим саопштењем Сабор запенушено клевета једног Православног Епископа чак и преко границе државног и националног велеиздајника и лопова... Шта то значи тајно продао црквену земљу шиптарима? Којим шиптарима'Коју земљу под којим бројем поседованог листа и под којим бројем купопродајног уговора овереног од можда овог Вучићевог суда "државе Косово"? Узимао(крао) средства намењена сиротињи? Ојадио и Сабор и државу вилетине гради Богу се не моли итд.? Ако је све ово тачно а Сабор не лаже ,поставља се просто питање зашто Грчка на позив нашег државног тужилаштва није изручила Србији Оца Симеона Виловског? Рашчињен је зато што је служио? Шта је лоше у томе што је човек служио пензионисан или шта већ? Ако Еп. Артемије воли да служи пустите човека нека служи. Не бих да улазим у даља питања као што су "непослушност Сабору" , да ли поједини Епископи треба одавно да буду испитани за јерес као и питање џамија , катедрала, синагога,масонских клубова и парасинагога јер нисам толико стручан за то. Просто, ако Еп. Артемије прозива Сабор у вези јереси или отпадништва појединих Епископа тада је то питање требало одавно да буде на дневном реду укључујући и јавну расправу о томе. Овакво саопштење је неукусно и не приличи једном Архијерејском Сабору. Могло је то много блаже и са више такта и обзира: У претераној ревности,патриотизму, исувише крутим ставовима брат Артемије се мимоишао са Синодом и Сабором по неким питањима како Црквеним тако и политичким. Жалимо што је,поред свих позива Његове Светости свих добронамерних сугестија браће Архијереја,брат Артемије отишао предалеко проузрукојући овакву нашу одлуку. Остајемо отворени за најмањи знак добре воље да ову одлуку ставимо ван снаге и пригрлимо поново свога брата Марка бившег монаха и еп. Артемија итд... Овакво саопштење Сабора ,међутим, оставља на читаоца утисак кивне остављене жене или још горе жене ухваћене у прељуби која је спремна да зубима искида сведока њене ИЗДАЈЕ!
 14. монах Артемије није у расколу него у прогонству. Он је из политичких разлога протеран са своје Епархије ,конкретно да би се шиптарији дозволило да обнавља наше демолиране Светиње и тако је у ствари "Синод" признао прву институцију шиптарске фантом-државе чак и пре Тадић-францетићеве владе... Што се тиче непомињања Патријарха Иринеја на Богослужењу ? Како да помиње некога ко се одрекао од Христа и пали свеће по Синагогама'?Треба Сабор да размотри то и друга питања као и кршење устава и насилног увођења усташке мисе у Србско Богослужење (рушење иконостаса,молитве на глас као на митингу итд)! Да ли треба да дочекамо да наши епископи закољу брава пред идолом незнаног јунака или незнам чега да би схватили да имамо проблем у врху црквена власти и да је и Црква као и држава под натоокупацијом? монах је критиковао Екуменизам (који је одавно престао да буде дијалог и прерастао у спрдачину где индијанци пуше луле и тамо неки урођеници дувају у неке цеви које испуштају неке,Боже.опрости,ПРЕИСПОДЊЕ звуке) али није прекинуо општење са својом браћом ,него је просто линчован и протеран! монах је органски део Србске Цркве ....
 15. То је јако лепо питање!" Свака част ....

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација. Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије. За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.  Коментари се на сајту Поуке.орг објављују у реалном времену и Администрација се не може сматрати одговорним за написано.  Забрањен је говор мржње, псовање, вређање и клеветање. Такав садржај ће бити избрисан чим буде примећен, а аутори могу бити пријављени надлежним институцијама. Чланови имају опцију пријављивања недоличних порука, те непримерен садржај могу пријавити Администрацији. Такође, ако имате проблема са регистрацијом или заборављеном шифром за сајтове Поуке.орг и Црква.нет, пошаљите нам поруку у контакт форми да Вам помогнемо у решавању проблема.

×
×
 • Create New...