Jump to content

3006

Члан
 • Број садржаја

  974
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

5 Пратилаца

О 3006

 • Ранг
  из-но-гуд
 • Рођендан 06/30/1976

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

5877 посетилаца
 1. Тако је, само ко је тај Карађорђевић који би тренутно имао подршку народа? На томе треба радити, па онда наступити, мада је и тада врло мало вероватно...
 2. Тако што су и једно и друго поданици АВ (мада се Тома помало отима, а Зорани само пертле вире). Не бих се уопште изненадио да се Велики Калкулатор лично кандидује.
 3. Ma kod kuce da je pravi, upalice je tamo gde misli da treba. Svestenik moze da mu zabrani da je upali u domu svestenika, a ostalo da posavetuje i preporuci, ocinski. Molimo, upravo to. Molimo da svece kupujete u hramu. Svaka zabrana donosi kontra efekte, toliko valjda poznajete svoj narod. Savetovati, strogo ali savetovati. Ne naredjivati.
 4. Problem je to sto kupovinu sveca u hramu treba dati kao preporuku, a ne kao obavezu (komandu).
 5. Када ово погледам и сетим се слика форумаша, заклео бих се да је ово Џуманџи, за 20-25 година.
 6. Какви лицемери... Гађају Трампа, а увлаче фашизам у причу као кишобран. Шта, Трамп је фашиста? Ако тако гледамо, нема већих фашиста од низа Буш-Клинтон-Обама. Гаде ми се.
 7. Само једна особа ми је рекла да личим на неког познатог и то на
 8. Из авиона се види да ово везе са седмогодишњаком нема, дати простора дати времена дати приватност типичан речник седмогодишњег детета . Добио мученик текст да препише, највероватније од мајке или рођаке, љуте на мужа.
 9. 3006

  STRIPOVI

  Велики Блек трећи део https://www.4shared.com/zip/mzNcr2_Pba/Veliki_Blek_CD3.html и то би било то, хвала на пажњи
 10. 3006

  GIF анимације :)

  Ма на чему, хвала клинцу што је затворио врата
 11. Беше неке приче да ће бити сталног увида или обавештавања о стању у министарству финансија, каква је ситуација? Да не радимо наврат-нанос два дана пре истека, а и што се више удаљавамо од првог тањи се кеса...
×
×
 • Креирај ново...