Jump to content
Претражи у
 • Још опција
Прикажи резултате који садрже
Прикажи резулте из

Milica Bajic

Члан
 • Број садржаја

  1645
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  4

Последњи трофеј

Milica Bajic је имао/ла садржај са највише реакција!

Скорашњи посетиоци профила

5987 посетилаца

Расположење

 • љуто
 • Тренутно се осећам љуто
 1. Meni nije, jer gledajući svoje roditelje vidim da, koliko god da je bilo užasnih padova da sam i ja kao dete mislila da treba da se razilaze, toliko su sada, kad su to prevazišli, značajni i potrebni jedno drugom. Ne kažem da treba trpeti, ali ne treba ni bežati na prvu loptu i odustajati.
 2. To što kažete da se papirom ništa ne menja...ne znam, kod nas jeste i te kako! Tako smo se iznenadjujuće posle venčanja osetili nekako počastvovano, posebno, priznali smo to jedno drugom kasnije. Kao da smo tek stvarno ušli u svet odraslih. Valjda i ceo taj čin, venčanje u Crkvi posebno, ljudi koji te vole...sve doprinosi tome. A vukli smo se godinama, sve smo čekali da to samo dođe i kad je došlo došlo je tako da smo svakom mogli poželeti da se desi.
 3. Нека само, више него добро је то да нам мало размрда вијуге и у том смеру, другачије се не можемо дозвати
 4. А то што је Ната подигла прашину .... ...то је само Ната, било би стварно досадно, ја не бих ни обратила пажњу да она није зачинила тему
 5. Кад прочиташ целу изјаву, све има смисла и није речено сигурно да би неког увредило. Сигурно ће имати позитивног ефекта код једног одређеног броја жена које јесу у позицији да бирају да ли ће се венчати или не. Проблем је у оној, верујем већини, која није у могућности да бира, које су већ и саме повређене довољно својом позицијом. Мислим да је један од најбитнијих разлога таквог немара њихових мушкараца просто зато што их, колико знам, има много мање него жена. Постали су бахати, придали себи и превише значаја, а оне су, многе, принуђене то да прихвате или шта? Које су им опције? Да се венчају међусобно као родитељка 1 и 2? Или да их - извозе камионима? - ужасна изјава, једном приликом, човека који живи тамо и познаје ситуацију.
 6. Што на крају кад смо од по' пива и да не каже? Исто тако површно он генерализује, па се није замислио над појединачним случајевима него увредио многе. Могли би и свештеници мало више да обрате пажњу на конкретне примере, нас обичне, да мало смање високу политику па ће се врло лако (уз)вратити негдашње поштовање и ауторитет код народа. Добро се сећамо времена кад су се љубиле руке, другачијесе није прилазило. Да ли се ико запитао где је то нестало и зашто?
 7. Истина жива, придружујем се.
 8. Ма зашта сори, драго ми је да попричам са неким, и сама сам се нашла у чуду... Ја се и сама трудим, баш због свог детета, да одржавам те односе нормално, мислим да му у животу неће бити веће утехе него да некад сутра може да, макар кроз фамилију, упозна део свог оца, кад већ Бог није дао другачије. Само, с' обзиром да баш никакву помоћ нисам имала од те стране, и да ником није сметало што одлазимо, тотално сам се сада нашла у збуну када су до мене допрле ( надам се искрено само - рекла, казала ) такве приче типа да ја морам законски да их сада третирам, ко да сам, о ужаса, са њима била у браку. То подразумева, јелте, редовна гостовања код нас у Паризу ( мош' мислити ) и томе слично. Ако се то не потрудим да обезбедим, онда ћу, јелте, бити принуђена да шаљем дете (4) у пратњи стјуардесе код бабе и тетке у Србију. Притом, он никад није био без мене дуже од једног дана. Црњак. Поручила сам само да ћемо се свакако ћерати и да ми је најмањи проблем да се спакујем и вратим, да се у животу не бих тако играла са осећањима детета и да ми се повраћа на такве приче... Опет, и даље се надам да су то само душебризничке приче, не јава...
×
×
 • Креирај ново...