Jump to content

aliluja

Члан
 • Број садржаја

  723
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by aliluja

 1. @Снежана Naravno...nosim nešto na prvom mestu...jer se meni dopada. Samo sa svog računa, iz svoje inspiracije i na svoju inicijativu kupujem veš...Znam da dobro izgleda....i ne bih čekala ničiji predlog sebi to da uzmem... Halteri su precenjeni...videla sam da ih nose bake mojih prijateljica..jer su im se nogice smežurale...da ne spadnu...Uglavnom mi lepše izgleda bez haltera...sa kvalitetnim čipkastim detaljem..ništa preterano...jer tu takodje važi pravilo...da je manje-više... Pozdravljam te!
 2. Moji dragi stihoklepci...sećate se...prošle zime...kada pitu za vas pekoh...u malom kutku naše rime... Bilo smeha..bilo časti..i pilo se tak' po malo...nego nešto bih da pitam..što mi je na pamet palo.. Kak' bi bilo da svratite ..nešto mi se samoj neda....da spremimo sve za zimu...napravimo malo reda... ..da sklonimo ove čaše...tepsije i sve tanjire...videeee...tamo ispod sofe 4 pivske flaše vire.... Ja sad ode da pogledam hoću l' naći nešto drva...da naložim kamin fino...kada sam već došla prva.
 3. Pozz Goku...haha..redpil-altrajt u belom odelu! Samo još vodju čopora da uhvatimo... P.S. ...vratili se temi..
 4. aliluja

  Слике форумаша

  Pozdrav svim forumašima! Živi i zdravi bili!
 5. Ja sam gore napomenute osobine - kod moga brata " grobara" i kod mog zeta " cigana" primetila.... tako da.... P.S. Pozdravljam sve forumaše...dugo me nije bilo...
 6. Za sebe lično mogu reći da mi se dopadaju ona iskrena i pomalo detinjasta udvaranja...spontana....bez plana...koja se ne svode na izgled...nego na onu skrivenu dečiju prirodu koju nosim u sebi.... Neustrašivo....razigrano...i bez očekivanja....
 7. Da li je to zaista problem za dušu? Mislim da je takva pomisao veći teret za dušu nego sama činjenica da smo vanbračna deca. Neće nam se suditi po gresima naših roditelja ako se hranimo krvlju i telom Hristovim... jer upravo nas to razdvaja od nečistog i prosvećuje nas... niti ce nas njihova mlaka vera spasiti.. nego naša vatrena...Kada to jednom shvatimo ...videćemo koliko smo sami odgovorni za svoj život kojim upravlja ono u šta verujemo...
 8. Pomenite molim vas moga brata Aleksandra koju ce danas biti po drugi put operisan. Hvala svima
 9. Nemačka Meni trenutno pada na pamet samo .... kuća - pos'o .... pos'o - kuća....
 10. To je nesto poput kalupa koji dobijes u nasledstvo... kao npr. dedin recept za riblju čorbu, tatin kazan za rakiju, babinu kolevku, poštanske markice od strica...majčinu kuću na selu i na tebi je da se o tome brines i održavaš da to sačuvaš kako ti je dato.... a ne da ti tu sada iz svog hira nešti menjaš gde su se drugi toliko trudili da naprave kalup.
 11. Znaci li to da je nečije prisustvo u našem srcu ...bez obzira na teškoće uspostavljanja dobrog odnosa i problematike u uspostavljanju funkcionalne zajednice ...ipak praštanje...?
 12. Postovani Oče Savo....imam par pitanja u vezi sa praštanjem... 1.Šta tačno znači oprostiti? ...Da li to znači nastaviti dalje sa osobom koja nam je zgresila i ima tendenciju da to opet učini...? 2.Kako i na koji način trebamo praštati? Hvala unapred.
 13. Tu su dvoje kao deca koja istim putem hode...srodne duše ..vatrom stiha...jedno-drugo napred vode... Nije važno..ko si..šta si..i čime se ti ponosiš...već je bitno...za čim težiš..i koga u srcu nosiš... Kada padneš...podiću te..sapletem li se..ruku pruži...jer ljubav je u tom činu..gde drug druga..srcem služi.
 14. Verujem da je homoseksualizam neprihvatljiv....jer sama pomisao na njega trga moju ljudsku prirodnu suštinu...što se i kod mnogih na ovoj temi dâ primetiti....rastrgali smo se...i izgubili celinu...Ali ...nešto me u tom duhovnom "tamo-vamo" ..vraća bogolikoj suštini....a to je...da pored činjenice da ne prihvatam homoseksualizam.....ipak prihvatam i volim svoga brata "homoseksualca"...jer njegovu dušu volim...koja je od Gospoda...i molim se za njega....
 15. Eto...lepo...nedaj Bože samo da mu propadne to u sta se je uložio...da nebi nestalo i njega....
 16. Verujem da je tvoj prijatelj celog sebe investirao u taj novac...i da je to jedini nacin na koji sebe moze da pruži...u toj novčanici je sav zivot njegov...a on ga deli sa zenom koju je sebi izabrao .. koja može prihvatiti taj način na koji on sebe-njoj moze da dâ... Ne vidim gde su nejasnoće tu..
 17. Nije problem kada taj natpis vide ljudi koji su u veri i kažu: "Gospode pomiluj ovog našeg brata...i upravi put njegov"..već je problem kad taj natpis vide oni braća i sestre koji se nisu učvrstili u veri...i sablazne se zbog istog...sto bi ih moglo odvratiti od vere..pogotovo kada vide gde je izgubljeni brat sve bio...šta je obišao ..čemu se poklonio....i time dobiju pogrešnu sliku o tome...šta znači biti hrišćanin.
 18. Ana..drago mi je zbog toga
 19. Ako si redovno u molitvi...i ako si sav zivot svoj predao Gospodu...on nece ni dozvoliti da te prijatelj ili bilo ko drugi koga sa verom u Gospoda upitas za savet- svojim savetom uvede u iskušenje...o tome je lepo pisao Sv.Jovan Lestvičnik...
×
×
 • Креирај ново...