Jump to content

Агница

Члан
 • Број садржаја

  242
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Агница

 • Ранг
  Интересује се

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаран човјек у свему види чудо..
 2. Прецртати себе у односу на другог човјека, дати предност другоме не тражећи ништа своје, смирити се пред другим човјеком, а уствари пред Богом.. Нису то никакви ванземаљци, то су обични смирени, прости, непримјетни људи, такви су свети..
 3. Слажем се да не може ако не прецртамо себе, ако се не смиримо, али зар то можемо без Бога, зато кажем да Он о свему брине и налази начин како да нас спасе.. И то је процес, смиравамо се кроз животне ситуације, људе..рецимо горда сам и онда ми Он шаље неку особу да ми каже нешто што ми није по вољи, повриједи ме то, и онда видим да сам сујетна, горда.. У том смислу кажем да брине о нама, а не да нас спасава без нашег учешћа.
 4. Како је пораз ако смо Христови? Не мислим да палимо срце на дугме већ да то добијамо на поклон, а Он зна зашто и кад нам даје или одузима, вјерујем да нам је све на добро, зато рекох да то не прихватам као пораз.
 5. Ако у једном тренутку кажемо - " сјединили смо се са Христом ", а у другом да то не важи, зар то није као одрицање, као да кажемо - разјединили смо се.. И ту можемо пројавити своју слободу, мишљу, ријечју, одбацити лошу мисао..
 6. Ако мислимо да не важи, па није ли то прихватање пораза? А супротна мисао, да смо Христови упркос свему, зар нема силу
 7. Помињали сте оно ваше благодатно искуство у вјери, па онда да сте "изгубили" то стање.. Јел то не мијења ситуацију, је ли и даље важи то сједињење, да тако кажем, и ако се човјеку чини да је отпао јер више нема то интензивно искуство као тада кад му је све било лако и јасно?
 8. Па мора у храму, јер људи хоће у храму, и може им се, у дому Оца својега !
 9. Поента је да он не зна шта је Вазнесење, а с Господом је и бива му све што заиште..
 10. Има причица у Старечнику како се неки монах у простоти молио св. Вазнесењу мислећи да је светитељ, а тражио је рибу за болесног брата и риба се одмах нашла у његовој руци..
 11. Ма какав идеал, ми се стално свађамо ја сам само причала о одлуци - једном за цијели живот, стварно не знам шта је ту идеално
 12. Једном за цијели живот није идеал.. И баш то је лако, најлакше., тешко је супротно..од момента кад сам срела свог мужа ја сам се буквално одморила у томе - да је он мој муж и ја његова за цијели живот ( а то је мало, па срећа да постоји вјечност кад знаш да је то- то, кад не желиш више да се допадаш икоме сем њему, нити више ико на цијелом свијету сем њега може у том смислу да ти се допадне..
 13. Чуј могла бити ! Па већ јесте :))))) све су фразе на форуму, за додати некоме чашу воде треба устати
 14. Мислим да је једино рјешење препознавати лаж и лицемјерје искључиво у самом себи..
 15. Исто тако предузетници треба да развију свијест да су радници ти који својом жртвом омогућавају да предузетници живе боље сви смо ми на " грбачи" Оца нашег небеског, и ништа немамо што нам није дато, зато нека је слава и хвала Господу!
×
×
 • Креирај ново...