Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

туриста

Члан
 • Број садржаја

  223
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О туриста

 • Ранг
  Интересује се

Скорашњи посетиоци профила

1369 посетилаца
 1. Данас људи на црвено слово оду на форум да бесједе.
 2. Обична крпетина, која је служила а и даље служи за зараду.
 3. 3. Не узимај узалуд имена Господа Бога свог.
 4. Прије 30 година није било струје, сад су ту климе, за 30 биће подно а за 130 умјесто попова биће ПопРоботи као у Футурами. Платиш на улазу свећу и флопи дискету и Бог да те види.
 5. А кад ће столице бити уграђене да не стојимо?
 6. Кажем има везе с темом зато што се туче догађају у Цркви Светог Гроба, од стране оних свештеника који су "по Божјој промисли" благословени да сведоче чуду силаска Светог Духа и стварање благодатног огња који се сматра једном од највећих чуда у православном свијету а ничим то нису заслужили. Осим ако је ето Бог неки конзервативни традиционалиста и не би волио да се угаси та традиција самозапаљења свијећа стара 800 година. Толико молитва и молби упућених Њему али ето то некад није довољно за чудом као према свештеницима који потежу шаке један ка другом да присуствују таквом чуду као што је стварање енергије ни из чега, што би ми смртници рекли, током самозапаљње свијећа на Христовом Гробу. А с друге стране тај исти (или можда неки други не знам) благодатни огањ запали 4 цркве, баш на тај Свети Дан када Свети Огањ силази једном годишње међу људе.
 7. Мислиш овако? https://www.youtube.com/watch?v=IBq5IH-pGvk https://www.youtube.com/watch?v=KA2DDihLVVg https://www.youtube.com/watch?v=A_fRGFbQ5O0 Нису Срби и БлагодаНе трешње, али има везе с темом.
 8. Вјероватно то и јесте истина. Да је нека завјера остала би барем једна неоштећена икона у згаришту, и ми би свједочили чуду које би оставило отворено питање шта се догодило. Овако је Свевишњи ухваћен на спавању и није се надао да ће ударац доћи од немарног домара док сви очекујемо то од католика или Шиптара.
 9. Ја колико видим то неко држи свеће у рукама и пролази кроз коридор између људи. Кад се стави на 720п и 0,25 брзину јасно се види да није камехамеха.
 10. Хоћете да кажете да је Благодатни Огањ запалио Цркву?
 11. Па ето тако испаде. Иначе ја не сматрам да је Бог мушкарац, али нисам ни нека феминисткиња да сматрам како је он у ствари жена. Можда теолози знају одговор на питање. Само се надам да Бог није комуниста попут "колективног" Адама и Христоса.
 12. Све оне раније расправе (пре интернета) и којекаквефизитске цркве које су изашле из тога су посљедица овог питања. Христос је, по томе, своју људску природу наследио само од жене, мајке. Док му је мушка, очева страна био лично Бог.
 13. Зашто би био плагијат, чему страх. Ако ти и ја судјелујемо истом догађају, јел' то значи да је догађај плагијат ако смо га у исто вријеме записали?
×
×
 • Create New...