Jump to content
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black

син милутин

Члан
 • Број садржаја

  22
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О син милутин

 • Ранг
  Почетник

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

460 посетилаца
 1. Лаички питам, да ли владика (по слободној судијској процени), може самостално донети одлуку да се неки одређени јеретик мора крстити (from scratch)? Или је VAR безусловно неопходан, без обзира на ситуацију?
 2. Овде се очигледно ради о политици, а не о религији и догматима. Русија је у дефанзиви, те Царгиградска патријаршија користи згодни моменат за проширење своје овоземаљске власти. Постоје и одређене сличности са сукобом на линији римски епископ-римски цар, који је изродио отпадање Римске патријаршије од Цркве.
 3. А да ставиш КАНА из фонта Times New Roman и три знака плус изнад? Шалим се наравно, доради лого (још мало) и све ће бити ок.
 4. Пази, код прва два логотипа пише Жана, код трећег К ана, а код четвртог је Ана ухваћена од стране какве џиновске медузе. Можда сад нема смисла да радиш изпочетка кад си већ уложио труд око овога, али за неког ко не зна да ту пише Кана, мало је теже да прочита шта заправо пише у логотипу. У сваком случају, добар рад.
 5. Треба "докрштавати" римокатолике, обзиром да припадају јеретичкој јерархији.
 6. Ово је суштина свега. Проблем је тај што се наша локална јерархија скоро уопште и не бави повереном јој паством, те збох тога и долази до извитопереног схватања поста,
 7. Темељ Цркве Христове је љубав. Морамо се, на првом месту, потрудити да направимо тај темељ. Лако ћемо после утврдити шта је за нас најбоље, гласно или тихо изговарање молитви, отворене или затворене двери, често причешћивање... И много тога другог.
 8. Кућа се зида од темеља, не од крова. Лично, волео бих да се молитве читају на глас, али нешто тако би требало да буде један од последњих корака нашем повратку хришћанству из првих векова. Пошто је тај повратак увек лајтмотив код оваквих акција.
×
×
 • Креирај ново...