Jump to content

Мис Мун

Члан
 • Број садржаја

  12
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Мис Мун

 • Рођендан 05/30/1991

Profile Information

 • Пол :
  Женско

Мис Мун's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

12

Форумска репутација

 1. Prosvjetni neradnik, tj.nezaposleni profesor italijanskog jezika i knjizevnosti i srpskog jezika i knjizevnosti.
 2. Мис Мун

  Ezoterija

  Saliva se u Bosni itekako :-D
 3. Мис Мун

  Ezoterija

  Rekoše mi odmah na početku da toga ima i u hrišćanstvu.Nisam dovoljno stručna. :-/
 4. Мис Мун

  Ezoterija

  I da..počelo je s jogom i pozitivnim mišljenjem a došlo do "anđeoskih brojeva"!!?
 5. Мис Мун

  Ezoterija

  Ona u svakom slučaju jeste radoznala.Možda je to jedini problem,samo mislim da je previše ponesena time i bojim se da ne lupi glavom o zid.I nije mi jasno da se neko ko je vijernik kao ona bavi time.Kao da hrišćanstvo nije dovoljno dobar put??
 6. Мис Мун

  Ezoterija

  Mislila sam na ezoteriju van hrišćanstva.Na učenja koja isključuju hrišćanstvo.
 7. Мис Мун

  Ezoterija

  Zanima me mišljenje ljudi koji imaju iskustva sa ezoterijom.Neko je proučavao,pokušao nešto da primjeni?Vjernik sam i vrlo sam skeptična prema svemu što je van hrišćanstva.Prijateljica,isto tako vjernik(pravoslavka)je počela da čita meni sumnjivu literaturu(Antony de Mello,Don Miguel Ruiz,Lazarev itd)pored toga čita Oshoa,spominje nekakve andjeoske brojeve,ide na yogu i isuviše je "srećna",i nekako previše sebična u toj svojoj sreći,što dosad nije bio slučaj,bila je saosjećajna.Ne znam šta da mislim o svemu tome pa molim hladne glave da kažu nešto,možda sam samo skeptik.
 8. Мис Мун

  Raskrsnica života

  U vjeri sam i razumijem na šta misliš ali neke odluke čovjek mora donijeti sam (uz Njegovu pomoć naravno), jer On nam je podario slobodnu volju zbog nečeg.
 9. Мис Мун

  Raskrsnica života

  Slažem se s tim da čovjek ne treba da razmišlja mnogo ali moj problem je što ne mogu prestati razmišljati.Čitav život me vodi moj zdrav(?) razum.On je uvijek dominantan u donošenju odluka.Ja triput (ma 100puta)mjerim-jednom siječem.
 10. Мис Мун

  Raskrsnica života

  Da li ste ikad osjećali da ste na raskrsnici života i ne znate kud da se uputite?Odjednom ne znate šta želite od života,ne znate šta vam je cilj,najveće želje vam se nisu ostvarile (ili jesu ali vas to nije ispunilo)?Kako se izboriti sa "zastojem u glavi"?Kako izabrati pravi put a ne osvrtati se svaki čas i ne pitati se da li ste dobro izabrali?
 11. I ja sam bila malo drugačija od svojih vrsnjaka u tim godinama mada mislim da si ti poranio s tim razmisljanjem.Ta koju cekas ce sigurno doci ali mislim da je jos rano za to.Govorim ti ovo da se ne bi razocarao ako cekanje potraje.
 12. A gdje je ljubav?Univerzalna hrišćanska ljubav.Nedostatak ljubavi rađa zlo.U nedostatku ljubavi ja izabrah brak i porodicu. Btw ja sam nova ovdje,pozdrav svima! :-)
×
×
 • Креирај ново...