Jump to content

Богдан_

Члан
 • Број садржаја

  798
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  4

Последњи трофеј

Богдан_ је имао/ла садржај са највише реакција!

О Богдан_

 • Ранг
  Наш човек
 1. Ка томе се иде, сигурно... И мене одушевљавају. Сети се само да ти нови дизели, тј. њихове дизне, раде на 2000 бара. А они стари, рецимо Голфови и , Кадети, и сви остали на неких - 135.
 2. Нови малишан из Опела. Прави модел за девојке. Ја им желим срећну продају. Опел је у великој кризи, нарочито са оном забраном извоза у Русију. Видећемо. Греота би било да друга најстарија немачка фабрика аутомобила (после Daimler Benz-a) пропадне начисто.
 3. Opel predstavio novi mali automobil - model KARL Ponuda malih automobila na evropskom tržištu uskoro će biti bogatija za još jedan model - Opel Karl. Novi najmanji auto u gami nemačkog proizvođača imaće premijeru u martu, na auto-salonu u Ženevi a prodaja će početi polovinom 2015. godine. Posle modela ADAM, koji je oznaku dobio po osnivaču kompanije, za naziv novog Opelovog vozila odabrano je ime jednog od Adamovih sinova - Karla. I dok je Adam od kompanije Opel napravio najvećeg proizvođača bicikala u Nemačkoj, njegovi sinovi, Karl, Vilhelm i Fridrih, upustili su se u automobilsku
 4. Христос се роди! :) После једно месец дан одсуства, дошао сам да се јавим људима. Планирам да одем са форума у потпуности. Само ме још људи држе. И стизале су ми поруке од многих, и ред је да се јавим људима како доликује. Вагао сам - остати или не. Извагао сам одлазак. Да се не љубимо... Обрадујте ме молитвама!

  1. Show previous comments  18 more
  2. Иван Ивковић

   Иван Ивковић

   Ваистину се роди брате! Да си жив и здрав. (^_^)/

  3. GeniusAtWork
  4. Чунга Лунга

   Чунга Лунга

   Putuj, igumane, ne misli na manastir.

   Podrzavam potez!

   Neka te Bog cuva.

   P.S. I nemoj to "tamo, ovamo, napred, nazad", nego razmisljaj pre odlucivanja, posle odlucivanja kraj, tacka, amin.

 5. 633 Squadron (1964) An RAF squadron is assigned to knock out a German rocket fuel factory in Norway. The factory supplies fuel for the Nazi effort to launch rockets on England during D-Day. http://www.imdb.com/title/tt0057811/?ref_=fn_al_tt_1
 6. Orlovo gnezdo (1968) http://www.imdb.com/media/rm458857984/tt0065207?ref_=tt_ov_i#
 7. Нисам гледао, немам времена. Ал нека гледа ко хоће. Two young men, one rich, one middle class, who are in love with the same woman, become fighter pilots in World War I. http://www.imdb.com/title/tt0018578/?ref_=fn_al_tt_1
 8. Бацићу некад неку слику и снимак тих Ленд крузера са офроуда зезанција не које идем. И уопште осталих машинчина. Ааааааа, дао бих задњи литар горива за те ствари... Ленд крузери, Ленд ровери, Фронтере, Ладе... Светски ратови, али без политика и санкција и страдања... Еј, Деки... На једном офроуду, сви џипови пали на испиту на једном задатку. Знаш шта је једино прошло? Кратка Опел Фронтера, спорт. Чак смо и ми са дугачком остали... sHa_sarcasticlol Фронтера најбоља! Шалим се...
 9. 1.6 дизел је најновије што је изашло. Самим тим то вам је познато. Откуд знаш да неће давати ту гаранцију и на остале моделе? Ја на семинару чуо да хоће и да ће самим тим нама и свим европљанима помутити рачуне. За болдовани део не могу да се сложим без конкретних примера. Нарочито то "откад постоји".
 10. Једна занимљивост: Модерни дизел мотори су специфични по много чему. Када су се појавили ТДИ, ТДДИ, ХДИ, ДТИ и остали, средином '90-их, дизне су им радиле на страховитим притисцима. 1500 - 1700 бара. За разлику од старих дизела који су радили на 135, рецимо. Када се кренуло са common rail технологијом, то је отишло на око 1800 бара. А данашњи нови common rail мотори раде на 2000 бара. Он ми је пословођа, није менаџер срећом. Возио је Корсицу, Рава је добио/наследио од жениног оца.
 11. Све је то ок. Али хонда не заостаје. Код тојоте је само већи проценат (највећи проценат) купљених нових аутомобила. Ново је ипак ново. Дођите да видите какве муке задаје Д4Д из Рава, вози га мој пословођа (идајник).
 12. Који мотор и чиме поткрепљујеш овакву тврдњу? Ја мислим да не постоји нешто као "најбољи мотор на свету". И ово што се бира као мотор године, врло је дискутабилно. Има сјајних, али... Мазда данас даје 1000000 (словима: Милион) километара гаранцију, па опет не бих могао да се усудим да кажем да праве најбољи мотор на свету.
 13. Ово је Renault 0.9 TCe... Фина решења, фин троцилиндраш... Извор: е-аутомобиле.ро Бата Фибл, ово је твоја машина. Нигде нема малих људи, тражио сам. :)
 14. Реткост је... Мислим, ако ћемо тако, негде се још увек праве бубе. Ал не оне нове, већ оне прве, старе. И ФИАТ је имао до скоро, сад не знам...
 15. Изгледа добро, то је све што могу да кажем. Ништа друго са слике не могу да прочитам. Показивач температуре, да... Па, нема ни овај. Тј. има, пратиш преко борда. Тако је направљено. Вратили су то и на таблу, али на астру Ј.
×
×
 • Креирај ново...