Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

kopitar

Члан
 • Број садржаја

  1893
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 1. Породица или не

  Kakva su to prenemaganja , ugledate se na našu braću..
 2. Vidio sam da ta djeca imaju i asistenta , to je puno veći trošak a rezultati slabi.
 3. Bolje da su ga poslali u neku školu za djecu s posebnim potrebama , prilagođenih programa i stručnih djelatnika.
 4. https://www.bitno.net/academicus/znanost/nastanak-pojma-rod-i-njegov-razvoj-do-ideologije-kako-je-nastala-rodna-revolucija-koja-nemilosrdno-ratuje-protiv-tijela/
 5. Ja vjerujem da je Crkva jedno Tijelo koje ljudi ne mogu podijeliti . Poštujem i vaše mišljenje ali ima puno dobrih teologa koji misle drugačije. Pa bumo videli .
 6. Je si siguran da je ovo službeni stav PC? . Ono je nastalo u krilu današnje Katoličke Crkve, a ona je, po pravoslavnom učenju, na mnogo mjesta ozbiljno zastranila u teoriji i praksi, narušila dogmatsko učenje Crkve, i barem od 11.st., otpala od Crkve Kristove – Pravoslavne Crkve.
 7. Kod katolika je dozvoljeno čak se i preporučuje ( nikakva trudnoća i dojenje) bilo kad , jedino što je zabranjeno su kondomi a i to ako imaš dobar razlog može biti tolerirano. I još da dodam koliko je meni poznato što se tiče pričesti isto nije zabranjeno ( i ne razumijem zašto bi bilo pa nisi učinio nikakav grijeh nego ono što je u braku normalno) .
 8. Neznam brate , volio bi da mi neko od forumskoj teologa ovo objasni.
 9. Dobar je Pomfritije..ali ima nas marksista dosta i kao što reče jedan: "najveći živući marksista je Papa Franjo a najveći vjernici su ateisti".
 10. Koga je Isus izabrao za apostole i s kim se volio družiti. Zašto ne izabra ljude od molitve i zakona. Pavao kaže : 1. Korinćanima 1,28 I što je neplemenito pred svijetom i prezreno, izabra Bog, i ono, što nije, da uništi ono, što jest, 1. Korinćanima 1,29 Da se ne hvali ni jedan čovjek pred Bogom.
×
kopitar - Живе Речи Утехе