Jump to content

fruska

Члан
 • Број садржаја

  11
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

fruska's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

0

Форумска репутација

 1. јел има неко представу из ког времена је књига, јел то руско словенски грешком сатвио два иста поста, извињавам се
 2. хтео да питам који Синод али ако се набраја царски дом онда одговор може бити само Руски Синод
 3. Молим помоћ око књиге, О чему је , јел то црквено словенски...јел то 1914 хвала
 4. Молио бих ако неко може да ми каже нешто о овој књизи. о чему је..........., ако неко има идеју од када је ..., јел то руско словенски......? хвала
 5. хвала на одговрима. јел то онда као што сам означио на слици испод Ваљда није срамота питати оно што се не зна па да питам. Јел су то године обележаване словима-знацима? какви су то знаци? Јел увек исти знак означава исти број? јел то тако рађено у свим књигама ? јел тако и у нашим старим књигама?
 6. Да ли се за датум -годину издавања може узети за меродавно то што се зна када је владао Алексеј I.Наравно то уз претпоставку да ово није неки репринт.Делује да је старо.
 7. хвала на исцрпним одговорима. То да арапским цифрама пише година јел то мислите на ово написано оловком.?(то је сигурно касније написано) јел има где у књизи да је одштампана година штампања......? Шта пише на овој страни, испод тога да је штампано у Москви.
 8. слике су сада мало веће а када се кликне има опција download image.Мислио сам руска варијанта црквено словенског.
 9. Молио бих ако неко може да ми каже нешто о овој књизи. Јел то Руска књига ?, где и када је штампана? о чему је........... Хвала
×
×
 • Креирај ново...