Jump to content

Paradoksologija

Члан
 • Број садржаја

  9261
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  14

Последњи трофеј

Paradoksologija је имао/ла садржај са највише реакција!

О Paradoksologija

 • Ранг
  There is a crack in everything, that's how the light gets in.
 • Рођендан 04/13/1982

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Beograd

Скорашњи посетиоци профила

20619 посетилаца
 1. https://www.youtube.com/watch?v=xMe9aTkdWRw
 2. Treba razlikovati slobodu govora i izražavanja od onoga što direktno država propagira kroz zvanični program proslave. Mogu ako želim da pevam Lili Marlen, naravno, lepa je pesma; ali ako odlučim na zvaničnoj proslavi vezanoj za II svetski rat da se baš ona izvede, šta to govori? Kritika izbora nije isto što i cenzura.
 3. Ovi recepti koje dosta deliš u poslednje vreme deluju gotovo suicidalno
 4. Najbolji post bi bio onaj koji bi nas naveo da budemo bolji prema bližnjima... recimo, skromna ishrana (jaja su jeftinija od lignji kao izvor proteina) uz obavezu davanja milostinje ili pomaganja drugima svakog dana u toku posta.
 5. Nažalost, samo onomatopeja najčešće 'muzike' po plažama
 6. Možda su tražili izgovor da uklone tuc tuc unca unca sa plaža
 7. Ovo je dobro potencijalno objašnjenje. Grip možda gubi teritoriju koju osvaja korona. Takođe imam vrlo ličnu ničim potkrepljenu hipotezu da su bar neki slučajevi respiratornih infekcija koji su negativni na koronu upravo primeri gripa, ali na grip se ni ranije nije baš ažurno testiralo nego se dijagnoza najčešće davala na osnovu simptoma osim u baš teškim slučajevima kad se, najčešće u bolničkim uslovima, daju ciljani lekovi baš za grip. Znači, kad smo ranije imali sezonske epidemije gripa, uglavnom nisu ljudima rađeni testovi na grip nego se na osnovu prisustva virusa u populaciji i
 8. Svi koje znam i volim, a vakcinisali su se, prosto žele da se ovo završi i svi budemo dobro i zdravo. I zato i žele da se i drugi vakcinišu.
 9. I da se valjda konačno razmišlja o kretanju iz raznih lokdaunova ka iznalaženju prelaznih rešenja.
 10. Ovo su dobre vesti, ali nije jasno šta ti misliš da ovo dokazuje - ljudi sa negativnim testom koji su na otvorenom nosili maske nisu proširili virus, i? Naslov je klikbejt, naravno da tu nema ništa šokantno.
 11. Žene koje od ovoga pate možda ipak manje glasno to zahtevaju po internetu, u fazonu država duradi nešto da mi se obezbedi bezuslovna savršena ljubav mlade zgodne device.
 12. Meni se sve češće u poslednje vreme čini da ovi neki nezadovoljni neoženjeni očekuju bukvalno da ih neka voli više i bolje i bezuslovnije no što ih rođena majka voli, i to bez ikakve njihove inicijative i truda (to je simpovanje), bez toga da budu normalna ljudska bića koja poštuju žene uopšteno (to je whiteknightovanje), bez toga da su lepi, zgodni, dobri ljubavnici (te žene su bludnice) i bez toga da imaju neki izvor prihoda (te žene su pohlepne sponzoruše).
 13. Ја покушавам да замислим Христа који, када га моле да исцели болесне, каже "Небитно да ли ти драга особа сад умре покошена болешћу или у стотој у миру. Лазар умро? Па добро сад, био је смртан. Тражите истински живот, то је једино битно". Не иде ми.
 14. I naravno, još jednom, u stvarnosti potvrda da vakcine rade svoj posao. Jer da je korona ušla u starački dom gde su svi nevakcinisani, dom bi bio desetkovan.
×
×
 • Креирај ново...