Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Paradoksologija

Члан
 • Број садржаја

  9038
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  12

Последњи трофеј

Paradoksologija је имао/ла садржај са највише реакција!

О Paradoksologija

 • Ранг
  There is a crack in everything, that's how the light gets in.
 • Рођендан 04/13/1982

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Beograd

Скорашњи посетиоци профила

18057 посетилаца
 1. Nekoliko nepovezanih pomisli na ovo: - Zastrašujuće je šta se po principu Trojanskog konja upakovalo u najteže prestupe i šta potencijalno može da bude tumačeno u tom ključu. - Sudije će u slučajevima kad mogu da biraju između doživotne (umesto dosadašnjih 30-40, koje je retko ko dobio) i manje kazne još češće birati manju. Što znači da će u praksi kaznena politika verovatno biti blaža. - Ako uzmemo da je u pitanju zločinac kod koga je moguća promena, uz doživotnu bez mogućnosti puštanja postoji samo motivacija da u zatvoru bude još gori. - Ako uzmemo da je u pitanju osoba koja ne može da ne ubija decu i to će činiti čim ga puste, u pitanju je osoba koja verovatno pripada doživotno u nekoj mentalnoj instituciji. Ne znam kako je takve slučajeve zakon do sada tretirao. Populizam, i to potencijalno opasan.
 2. Stavros je Stavrula, a isti psiho je Psihula. Za ženske likove se dodaaaju vokaaali,kao što se,jel da,ne poštuju pravopisna pravila,jer smo mi žene izafeeektiraaaneee i neeepismeeeneee. Ovo nema ni za Vučića.
 3. Hvala na obaveštenju. U tom slučaju, ako mogu dodatno da izrazim mišljenje, verovatno nema potrebe temu zaključavati, može da deluje kao nepotrebna cenzura. Bez Psihule će se najverovatnije spontano ugasiti ukoliko ne bude nečeg bitnog što će neko poželeti da doda.
 4. Zatrpavanje tema bez ikakvog smisla i sadržaja je protivno Pravilniku foruma. To ovde radi samo Psihula i bilo bi logično da dobije bar upozorenje, a možda i da se stavi na odobravanje pa da se propuste samo suvisle poruke koje sadrže neku argumentaciju. Onda bi ova tema mogla da ostane otvorena za eventualne dalje razvoje i razmenu konkretnih stavova. To je moje mišljenje, pošto je postavljeno pitanje.
 5. Neko ko kupuje i naručuje skupe usisivače verovatnije zna njihovu marku nego čistačica koja ih koristi. Retko koja domaćica (mada takva svakako ionako verovatno ne čita Oce u originalu) koristi Cepter usisivač i zna da postoji (ja sam sirota guglala da vidim šta je to )
 6. Dosta toga ne razumem, tačno. Ovu kombinaciju postova svakako ne razumem. 'Mala' dođe na Pouke na jednu temu da zahteva njeno zatvaranje jer nije u duhu Pouka na koje je upravo došla (mada nije prvi bot koji dolazi na forum i odmah zahteva gašenje slobode govora). Mala čita Oce u originalu, svima daje dijagnoze, ocenjuje da neko ništa ne razume iako taj neko nije izneo nikakav stav i nije tvrdio da nešto razume. I sve to u smirenju Dosta toga ne razumem, ali ako je tačno ono što naslućujem (nakon ostalih članova koji su očito naslutili), Mala je narcis veći od Vučića. Vučić, istina, besni kad neko na internetu ima nešto da mu zameri, ali se nije do sada pojavio kao bot koji govori o sebi pohvalno u trećem licu. Nadam se da nisam u pravu, previše bi tužno bilo. Apropo dijagnoza, shema terapija je jedina koja daje nade za narcisoidni poremećaj ličnosti, ovo kažem zaista iz dobre namere.
 7. Ne uključujem se u ovo jer stvarno ne znam ništa o ličnostima episkopa, njihovim međusobnim odnosima, eklisiologiji, kriterijumima za autokefaliju, bukvalno ništa. Pošto sam iz jezičke struke, morala bih da se samo osvrnem na lingvističke probleme koje smo imali na temi. Oni vezani za arhaizme su, vidim, ipak rešeni, a Ava dobro čini što za svaki slučaj dodaje stalne napomene, da se neko ne sablazni (nije vulgarnost, iako 'blazniti' može imati značenje 'milovati, maziti', prim. aut.) Ja moram da ispravim problem sa neologizmima. Trol je osoba koja iz nekih ličnih problema ili čiste dosade ometa raspravu. Iako je iritantan, često je relativno benigna pojava. Kada neko ciljano na internetu sa više naloga u nečiju korist gura neku poziciju ili osobu, on je bot. Botovi su obično pristojniji od trolova ali su realno malignija pojava jer prete da potpuno obesmisle internet kao potencijalnu savremenu agoru.
×
×
 • Create New...