Jump to content

Blagoje Jovovic

Члан
 • Број садржаја

  87
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Posts posted by Blagoje Jovovic

 1. Па исто би неко тако навео да је немогуће да имаш геја верника,као што си ти реаговао кад сам написао да има гејева који су против геј параде иако је то јасно ипак 30 људи од 300.000 гејева како сами кажу.  Кад сам рекао да их има и да протествују против параде ти си рекао ма дај,не верујем. Тако би исто неко рекао кад би знао да у цркву иду гејеви који су истински верници,питај клауда да ли би исто ко и ти рекао ма не верујем.

   

  И не знам што сексуално опредељење сврставаш као одредницу политичке оријентације...због чега мислиш да тај брат јесте либерал и левичар? зато што је педер? значи педер је левичар,можда аутоматски леворук,можда аутоматски једе карнексове искључиво паштете...е видиш то су предрасуде. Видиш у две поруке помињући двери и то да су латентни хомићи,до помињање педера и то да су чим су педери они левичари,говори доста о твом углу гледања и посматрања  и о отворености ума и срца. Као што си и мене покушао полу духовито да назначиш као латетног геја коментаром еее пуно се ти разумеш хехе.

   

  А ја стварно не видох бар у мојим писанијама да сам ставио једнакост између десничара и цркве,али заиста то је твоја произвољна машта,вероватно мислиш да ја тако мислим,ипак си човек склон предрасудама.

 2. Pa gde sam ja rekao da nije? I kakve ovo veze ima sa do sadašnjim razgovormo?

   

  Па зато што парада носи и то са собом,могућност страдања људи,имовине и свега осталог... не спорим да они имају уставно право да се окупе,као што не спорим ни то да четници исто имају уставно право да се окупе и прошетају Пазаром,да ме погрешно не разумеш.

   

  клоудкинг ја исто за тебе чврсто верујем да си латентни верник испосник,пошто си толико против верника и цркве (како си јуче написао доказ да су Срби луд и заблудели народ јесте тај што је 90 посто православаца) да је само час у питању кад ћеш под окриљем Бога свемогућега метанисати и изговарати молитву за опроштај грехова.

 3.    

  Ууухх.. Тешко ми да у то поверујем... Десничари, а педери... То она прича о латентној педерастији и о ирационалном страху... Или је ипак могуће да у врху нпр. "Двери" има неки педер... Мсм у старешинству...

   

  Имаш сестру са форума која ми је причала о човеку који је геј и долази редовно у цркву,верник је,бори се са својим грехом,а који здушно против параде...

   

  Двери нисам помињао...а ако сазнаш да постоји неки педер тамо,јави да знамо и ми остали,мсм бићеш упућенији,а изгледа да имаш посебан пик на старешинство хехе.

 4. Како какве...дакле нетолерантни,нису борци за права геј људи,борци су за сопствене новчанике,нико их не подржава осим фондова западних земаља и наравно владе Србије и притом као такви траже да изађу на улицу и боре се за сопствени новчаник ?! па иди у владу Србије и Брисел па тамо протествуј,они ти дају паре.

   

  Милане Ракићу јесам упућен,пошто сам годинама радио на томе да та парада се не одржи и не би веровао да на протестима против параде које организују десничарске организације су били и људи геј оријентације. А пола тих ствари које сам образложио није баш да треба лупом тражити,напротив то су ствари којих има у медијима,јутјубу,вестима.

 5. Пази ја за аргументе узимам оно што они тврде,нек је и 5 посто,то је опет 300.000 људи,од 300.000 људи параду подржава 30 и нека подржава још 1000 усмено,али где су онда остали... И притом гејеви највише пљују параду и геј организације,а да не причам да међу њима постоји 4,5 организација које не броје ни 20 људи и који се између себе глођу и нападају речима ви сте плаћеници ви нисте,једни друге избацују са конференција,било је и туче. Дакле они као такви који нису јединствени чак ни у окружењу од 30 људи,који немају стрпљења нити толеранције за њих саме да кажем своје,проглашавају се вођама који организују параду као подршку свом џепу и својој егзибиционој природи,а народ то треба да гледа,плати и прибојава се.

 6. Круцијално питање што се параде тиче,посредством разних форума,коментара,чак и једне анализе у том сегменту схватио сам да је велика већина геј оријентисаних људи против параде поноса и то против не као не занима ме него апсолутно против. Разлога има много,неки су да им парада ни у ком случају неће побољшати квалитет живота већ напротив,други су против јер мисле да је у Србији бити геј није питање око чега треба правити такву фаму,трећи су апсолутно против јер оптужују врх геј организација на конто њих праве паре и богате се,јер добијају много донација.

   

  Један психолог који приде није хулиган нити учлањен у радикалима чак штавише по ставовима које заступа више се налази у оном делу про еу политичке оријентације је исто навео да је обављао разговоре са много својих пријатеља и људи који долазе код њега који су геј оријентације и који је посведочио исто да велика већина обичног геј света који живи у Србији,школује се,ради је апсолутно против геј параде.

   

  На то све наведимо да једина одржана парада је окупила свега стотинак људи и то са страначким активистима,глумцима филма који се снимао о паради,политичарима,људима из европске уније...дакле ако је тачно да је 10 процената људи у Србији геј како тврде представници геј организација како је могуће да од тих 700.000 људи на паради педера се окупи њих 20,30...ок,биће аргумент неки се плаше,можемо узети као исправан аргумент,али да ли је могуће да од 700.000 људи 699.980 људи се плаше ?!

   

  То је право питање,ко су те геј организације,ко је бирао вође геј организација,како се финансирају,каквог су имовинског стања... и све остало.  И да ли је поента њихове борбе у виду парадирања борба за обичног човека геј опредељења или је искључиво борба за сопствени џеп,ако је ово друго,пошто ово прво није видимо из процента подршке,ако је ово друго,да ли је онда лицемерно зарад свог џепа,егзибиција...терати народ Србије да то гледа на улицама својих градова,да народ Србије плаћа и да постоји ризик да дође до рањених или не дај Боже мртвих људи..

   

  То је питање над питањима.

 7. Вероватно је и Енглезе,Турке,Италијане,Французе,Пољаке,Аргентинце,Бразилце...то исто омело да реше питање хулиганизма. То је ваљда и одговор зашто смо најгори.

 8. Па у суштини наши хулигани су далеко бољи од хулигана из Енглеске,Француске,Пољске,Русије,Грчке,Аргентине,Бразила... али то што си ти написао нико није констатовао до и само тебе,мој одговор је упућен ономе који је написао да је Енглеска одавно решила питање хулиганизма,а извештај са терена говори да то није ни близу или ако је решила а стање је такво,онда Србија ни нема никакав проблем са хулиганима,јер се овде много мање и кроз историју и кроз садашњицу дешавало убистава или шта сличног него тамо.

   

  И док се са једне стране много утишава бука о хулиганима у Енглеској и осталим земљама, са причама да су они то решили,да треба да се угледамо на њих а имају пет убистава у годину две дана и убица који смрска лобању и главу другом навијачу одговара чак 3 године затвора,а са друге стране се у Србији та бука појачава изнад максимума са речима ми смо најгори,нигде нема горих и слично а због навијачког убиства једне особе одговара 15 људи са по 40 и 30 и 15 година затвора. То је опет неко лицемерство,али њах навикли смо.

 9. Одакле ти ово? Пратиш навијачко-хулиганска дешавања у Енглеској? 

  Сад сам коначно сконтао како теме временом иду у оф топик

   

  У последње две само године у очишћеној од хулиганизма Енглеској има само 4 или 5 навијачких убистава . Ево само једних од убијени навијач Велса у Лондону смрскана лобања,за шта је убица добио казну од 3 године затвора или убијени навијач Ливерпула такође у Лондону прошле године ...  док још сијасет ствари од којих су навијачке туче,хулиганизам на стадионима изван премијер лиге и свега осталог,али лакше је живети у заблуди о енглеском закону и о томе како су они решили свој проблем са хулиганима одавно,јесу,јуче.

 10. А ко то каже да ако јесте абортус убиство а јесте,за то убиство су одговорне само жене ? Јесу само оне ако оне то раде противно вољи мушкарца са киме су направили дете,а ако је мушкарац тај који инсистира а жена пристане онда су наравно итекако обоје одговорни- Нико мушкарце не извлачи од одговорности,само чињеница је да дете расте у утроби мајке самим тим сваки абортус који је из силе и беса носи одговорност мајке,осим ако јој се абортус не изврши на силу а признаћете мале су шансе за тако нешто,док одговорност оца је у сваком случају осим ако жена мимо његовог знања и жеље убије своје дете.

 11. Мене то не занима,ти браниш само став човека који је такав и говориш то је његово само лично мишљење,ни провокација,ни увреда,већ ето мишљење,а опет на верском форуму проводи по 5 сати дневно. А некад ни не мораш експлицитно да се изјасниш... искључујем се из дискусије,напорна је,пошто видим да извлачиш једну по једну реченицу,губиш поенту ствари и одговараш на нешто што те нико није ни питао у дискусији коју си сама започела о нечему. Уздравље

 12. Ako ti je potrebno apsulutno slaganje sa svim što kažeš, onda napraviš forum samo za pravoslavce. Ne dozvoljavaš nikome više da obitava tu, i super.

   

  P.S. Ja imam predrasude i generalizujem, da. Uvek. Ali samo određenu grupu ljudi, ostale ne ;)

   

  Па ја колико видим ово и јесте верски форум...А ти ако већ делиш такво мишљење да су верници заблуделе и глупе овце,ја не знам који те ђаво терао да дођеш,региструјеш се и притом редовно долазиш на форум. Ево ја мислим да они који гледају фарму или великог брата нису баш чисти,али заиста немам никакав порив да одем и региструјем се на њихов форум да би им то предочавао или још горе да би са тако глупима и заблуделима дискутовао око било чега. Исто је и што се атеиста тиче иако знам да су они заблудели и на јако кривом путу и да не мислим ни да су превише паметни,ја заиста исто немам порив да идем по њиховим сајтовима и коментаришем на тај начин. Дакле право питање је ако неко мисли да су верници глупандери и затуцана стока,шта ће на верском форуму а поготово шта ће по неколико сати дневно на њему,ваљда му је испод нивоа да прича са глупандерима,не знам и не разумем.

 13. Zašto je trebao da popije ban? On nije uvredio nikoga lično, nije nikoga imenovao pa napisao da je lud ili neku sličnu uvredu. On je napisao svoje mišljenje koje se razlikuje od tvog i ti smatraš da treba da popije ban?

   

  Написах одговор,па обрисах реко зезаш ме сигурно. Чуј доказ да су Срби луд и заблудели народ јесте тај што има пуно верника и то на верском форуму од атеисте и то није вређање,ок. Да постоји атеистички форум и да ја као верник одем тамо и кажем да су луди и заблудели сви они који су атеисти сигуран сам да би имали пуно разумевања и да би остао на форуму...читава 3 минута. И да то не би схватили наравно као увреду или провокацију,већ као ето моје мишљење,дај молим те.

   

  А то што су том атеисти поруке на одобравању и што је та порука иако таква нашла на одобрење админа пут до форума,то је још један доказ да овде није баш онако како Маргарета звана предрасуда и генерализација мисли,али ево још једном у праву си маргаретице,сто посто си у праву и више од тога.

 14. Да у праву си,али ово је Србија и то је реалност,као што је реалност да нпр у Сарајеву и Новом Пазару парадери и вође организација ни не помишљају да направе параду,ма ни да кажу да би волели,зато што су иоле свесни реалности која јесте. Нисмо сви пресликани нити исти,сви имамо различитости...па у Америци која је легло геј лобија имаш државе у којима је парада педера забрањена и забрањено је јавно испољавање тих склоности и ником ништа,дакле једна држава па тако дијеметрално супротни закони и ставови,па што онда да причамо о многим другим различитим државама између осталог као што је и Србија,што ми не би имали право за тако нешто.

   

  И притом полиција не направи кордоне онда када увиди опасност на дан параде па се узврпољи и почне да дела,већ се у старту зна да тако мора и да та опасност постоји,самим тим се у старту постављају ствари да неко мора направити шетњу,па макар у том делу града медицинска сестра не стигла до пацијента или декица са хлебом не стигао до своје куће до завршетка тога.

  • Волим 1
 15. Mogu ja da ti odgovorim na to tvoje pitanje.

  Bio bi banovan.

  Kada ortodox kaže svoje mišljenje, njega tapšu po ramenu. Kada ateista kaže svoje mišljenje popije ban.

   

  За ово би требала да будеш санкционисана,па данас је на једној теми атеиста говорио о чињеницама да су Срби луд народ тиме да је 90 посто православаца и да је то један од доказа,да би после дошао и рекао шалим се ја ипак не верујем ни да је 90 посто православаца,па видим да и даље пише и да није попио никакав бан. Али добро ти ионако волиш живот у предрасудама и ограничености њима,тако да,у праву си.

 16. Не,значи да је улица власништво људи који живе ту и који туда пролазе. Знаш и сам да кад је парада да се све улице затварају и да људи буквално не могу ни хлеб да купе и сиђу до продавнице јер полиција то не дозвољава,на неки начин се и ти људи дискриминишу. Ја знам за случај где у околини Славије пред неку прошлу параду медицинска сестра није могла да прође до болеснице којој даје терапију,јер кордон полиције није дозволио да пређе на супротну страну улице и уђе у зграду и болесница је била пола дана без терапије,шта да је у том раздобљу преминула,да ли би неко одговарао и да ли би то био доказ дискриминације,чиииисто сумњам.

   

  А немој бити буквалиста,сигуран сам да си врло добро схватио на шта се односи моје писање и која је поента ,али ако желиш да се шалимо ето педери онда нека тако ураде како си им препоручио,ако ништа бар ће први пут они дати неке паре,ипак се њима увек дају.

 17. Reci mi ko živi u crkvi?

   

  За верника је црква друга или можда и прва кућа у сваком смислу,дакле њему не сме нико забранити да уђе у своју кућу кад год жели,као што ја рецимо теби не би смео и могао да забраним да у свом стану уђеш у нпр кухињу. Ја разумем да си атеиста,али то је просто нешто што је општепознато и за шта и не мораш бити верник да би то знао. И стварно поредити тако нешто са парадом јесте онако хм глупо.

   

  Ајде да си навео рецимо литију или нешто слично па и ајд некако,али улазак у цркву,забрану приласка цркви... замисли још горе да је то била црква у оквиру неког манастира и да иза обезбеђења остане монах или монахиња чија то јесте и буквално кућа,где има своју собу,своја задужења...

  • Волим 1
 18. Али јел схваташ да кад би поредио те две ствари и равнао и стављао у исти кош,онда педерима неко не сме да дозволи да уђу у сопствену кућу,стан или радно место,а не да парадирају или не парадирају градом. Дакле у том случају би то било једнако са тиме што ти извлачиш,а не парада.  

   

  И то није само право,дакле то је нешто о чему је и излишно говорити,понављам као кад би неко теби забранио да уђеш у кућу у којој живиш,то је једнако са тим.

 19. E kada se pojavi tema sa paradom uvek se setim one teme kada je na par sati nije moglo da se priđe do ulaza u neku crkvu zbog koncerta Đorđa Balaševića. Kako su tada ljudi skočili da prade pravo ljudi na slobodu kretanja.

   

  Замисли да си нпр противник параде,дакле причамо хипотетички. Деси се да због неке хорде не знам каквих људи наркомана,навијача,хора,студената,фанова неког,библиотекара,жру форумаша, не можеш да уђеш у зграду у којој живиш или пак сопствено двориште и кућу зависи где живиш, јер ти они бране да дођеш до ње и мораш провести иако желиш у своју кућу изван ње и дође ти заговорник параде и каже еееј кукаш због једног поподнева и вечери што ниси могао ући у своју кући,а вамо си против параде. Да ли би се тад побунио и рекао како вас није срамота не дате ми да уђем у своју кућу или би рекао ма ок то је исто као што парадери неће прошетати градом.

   

  За хришћана је црква кућа,а црква је приватна својина ...е сад замисли ову горе ситуацију,не мораш ми реплицирати и одговарати само замисли,па онда дођи до закључка да ли је у реду то што си написао и да ли то поређење пије воду.

 20. Ako se setaju goli, time ce prekrsiti zakon i bice privedeni... Tako da se ne bih zbog toga brinuo...

   

  Ако гађају вернике и црквене великодостојнике током параде камењем,биће приведени,тако да не треба нико да брине...а не чек чек,па то се десило и забога о да нико није приведен нити је било ко одговарао,зар не ?! или парола смрт држави на челу колоне,за то би исто неко одговарао,али не чек,није нико. Али ћемо веровати да спремност државе ће бити таква да ће сви одговарати кад буду извадили своје пенисе и онанисали на сред улице.

   

  Наравно ову поруке ћеш прескочити,игнорисати.

 21. Шта већина народа жели.... а политичке опције које гласа твој "већина народа" ни не прелазе цензус. 

  Већини народа не смета толико та парада колико теби. Можда нам не прија, али нам ни не смета толико да желимо да је забрањујемо.

   

  Мени лично више сметају фантици као што си ти. 

   

  Ово је такав нонсенс изречен да ја не знам да ли уопште да уприличим да дам одговор ?! 

   

  Ако живиш у Србији осврни се око себе,већини народа итекако смета парада и итекако су против,питај родитеље,питај комшије,питај другове,питај полицајце,питај лекаре,питај свештенике,питај сав нормалан народ нико ти неће рећи ја сам за,осим шачице људи. Али не ти се чак и ту ограђујеш па кажеш не сметају "толико " 

   

  И приде о којим странкама причаш,човече једина странка која која се залаже за геј параду је странка Жарка Кораћа која не постоји на изборима и лдп који је имао уз милионе евра кампање једва 3 посто освојио и не да није прошао цензус него није био ни близу иако су имали милионе евра,те две странке су водиље геј организација и њих оне подржавају,а свеукупно 3 посто,еј 3 посто,Шећероски је имао скоро толико,а кампању је сводио на једно појављивање код Минимакса. О чему ти причаш,мајко мила.

   

  Заблудели човече. И ако мислиш на фантицу фанту и њој тепаш,ја је не пијем и не знам што ме тако зовеш.

 22. Не заноси се. Држава прстом није макла иако су у Новом Пазару шетали у СС униформама злогласне Ханџар дивизије, а камоли да реагује на шачицу безопасних људи.

   

  неће она то да ради што је то исправно или пак што већина народа то не жели,већ управо јер док са једне стране дозвољава и не сме ништа у Пазару у једној војној вежби где се тако нешто допушта пред лицем полиције и војске,пала би додатно да са друге стране у Београду нешто овако силом полицијом и војском дозволи.

×
×
 • Креирај ново...