Jump to content

Н И Н Е

Члан
 • Број садржаја

  1649
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

3 Пратилаца

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 • Локација :
  Нови Сад

Скорашњи посетиоци профила

7275 посетилаца

Н И Н Е's Achievements

 1. Н И Н Е

  Рио Тинто

  Владимир Грбић подржао протесте: Неке ствари нису на продају, никад и ни за које паре | Хроника WWW.NSPM.RS Бивши одбојкаш и олимпијски шампион Владимир Грбић подржао је еколошку борбу...
 2. Н И Н Е

  Рио Тинто

  Ово је аутошовинизам што пишеш. Скоро сви које знам да су отишли су факултетски образовани и доктори наука. Мани ме те приче о Застави и Бмв-у.
 3. Н И Н Е

  Рио Тинто

  Потцењујеш ме, као што потцењујеш свој народ.
 4. Н И Н Е

  Рио Тинто

  Одлази 50000 младих људи годишње. Нису сви за узор сигурно али верујем да већина јесу. И тебе сматрам за квалитетног човека. Верујем да си уживо сасвим другачији него овде.
 5. Н И Н Е

  Рио Тинто

  Покушавам да ти кажем да није проблем у народу него у лошем вођењу истог. Имамо ми квалитетне људе али већина их одлази јер не види перспективу овде.
 6. Н И Н Е

  Рио Тинто

  Ако тим даје лоше резултате мењаш тренера, не мењаш тим.
 7. Н И Н Е

  Рио Тинто

  Ти си пао на ниво ширења пропаганде. Процени сам да ли је бака глумила.
 8. Н И Н Е

  Рио Тинто

  Исправка, хиљаду сто тона сумпорне киселине дневно! " Дневно би се довозило у процесу концентрације руде хиљаду сто тона сумпорне киселине, 300 дана у години. Дакле, годишње, преко 340 хиљада тона сумпорне киселине, која би била грејана на неких 240 степени, би било изливано на тај концентрат ради примене тог процеса." https://pouke.org/forum/index.php?/topic/76690-рио-тинто/&do=findComment&comment=2106057
 9. Н И Н Е

  Рио Тинто

  Гледао сам мало кад су мештани околних села постављали питања председнику. Доста су спомињали лоше путеве. Ако Рио Тинто загади природу неће им много вредети нови путеви. У Бору не може да се дише само од прашине а овде ће трошити тону супорне киселине дневно. Требаће им два далековода да је загревају на 240 степени па да је просипају по руди.
 10. @Драшко Шта мислиш о овој виолинисткињи? Први пут је слушам, обара с ногу. Нисам стручан али могао бих је поредити са ким хоћеш. О физичкој лепоти нећу ни да причам.
×
×
 • Креирај ново...