Jump to content

Н И Н Е

Члан
 • Број садржаја

  1482
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

3 Пратилаца

О Н И Н Е

 • Ранг
  Дуго је са нама

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

6681 посетилаца
 1. Негде сам читао да је св. Порфирије Кавсокаливит рекао: "шта год ме мучи ставим то у молитву и буде ми лакше". Била то богоостављеност, обичан умор или нешто треће, молитва је корисна јер Бог је милостив.
 2. Мислим да је најбоље решење да човек то стави у молитву и да се нада да ће Бог помоћи да то стање прође.
 3. @kairos Иди у најближи православни храм, реци која ти је адреса и људи који тамо раде ће ти рећи ко ти је свештеник и дати његов број телефона.
 4. Када крене прича о изумирању српског народа увек се сетим патријарха Павла и његових речи: "Нама је боље да нестанемо као људи, него да опстанемо, биолошки да преживимо као злочинци и нељуди." Требали би више да бринемо какви смо као људи него колико нас има.
 5. И ја сам из овог текста монаха Арсенија то сазнао. Страшно је што су на тим састанцима литургијски хришћани и што то нико не контролише. Иначе, она несрећна жена што је бацила себе и дете са зграде је важила за веома побожну верницу и нико није веровао да је могла то да уради него су мислили да је несрећни случај.
 6. Текст са Фејсбук странице Манастир Рибница - Монах Арсеније: "О лажним богомољама и лажним богомољцима Прави богомољац није никаква необична нити тајанствена појава, већ је то прави православни хришћанин,односно ревнитељ своје вере и љубитељ свога народа. Богомољачки покрет носи своје корене из неформалних богомољачких група насталих у војводини половином 19. века, који се затим ширио по свим крајевима Србије, да би коначно настао и добио своје име – Православна Народна Хришћанска Заједница, 1920г. на великом сабору у Крњеву. Богомољачки покрет је у својој пуној форми и делатн
 7. Кога, Зајрона? Могу у вези пива и Чешког фолклора. На овој теми је жестоко омашио.
 8. Тролови тролују, зато су на игнор листи, али Зајрон ме је баш разочарао. Павелић је главни творац геноцида над Србима а Степинац неми сведок.
×
×
 • Креирај ново...