Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Н И Н Е

Члан
 • Број садржаја

  1275
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

5 Пратиоца

О Н И Н Е

 • Ранг
  Дуго је са нама

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

4830 посетилаца
 1. Јован Јовановић Змај: ПЕСМА О ПИЋУ Ко год само пити мари, повода ће лако наћи; Та пије се на свечари — а пије се и на даћи. Један пије да не заспи — други вином санак хита; Петар пије порад жеђи, Павô — порад апетита. Пије с’ после масних јела — ал’ и онда кад се пости. Један пије што је снажан, други пије због слабости. Старци пију јер су стари, а младићи јер су млади. Зими с’ пије да се грије, лети да се порасхлади. Један пије јер је богат, други пије јер је дужан. Један пије јер је весô, други пије јер је тужан. Неки пију да се бију, неки јер се братит’ хоће; Једни пију рад дружине, други пију због самоће. Било јутро, подне, вече — вино вели: сад је доба. Један пије јер га знаде, други пије да га проба. Исто с’ пије кад се пође, кâ што с’ пије кад се уђе. Газда пије: његово је — а гост пије јер је туђе. У крчму се лако ступи — за пиће је увек згода, — Један пије кад што купи, други пије кад што прода. Пију мудри, пију луде — та пије се на све стране. Један пије јер га нуде, други пије јер му бране. Мирски људи, оци свети, свако нађе што да слави. Један пије кад се сети, други кад се заборави. На послове друге врсте теже с’ креће наша нога — Ал’ за пиће увек биће и титула и разлога.
 2. Н И Н Е

  Priče iz vojske

  Служио сам у цивилу 9 месеци 2006. у библиотеци. Било је прилично досадно али у то време сам почео да нагињем православљу и да се припремам за крштење. Генерално позитиван период живота.
 3. Арсенија се бар понашала као дама. У задње време ју је провоцирао Роналд и она није једина особа коју провоцира дотични. Овај форум се претвара у обичну кафану а у скарадностима предњаче админи/модови и њихова клика.
 4. Tvrtko mi nekako deluje previše cool za muškarca, previše pribran.
 5. A šta ako je ženski trol? Kako bi podnela to da te žensko vuče za nos sve vreme?
 6. Н И Н Е

  Proći ćete kao Poljska

  Prsti brži od mozga a mozak u kolapsu, znam kako joj je.
 7. Н И Н Е

  Proći ćete kao Poljska

  Боље и тако умрети него да ме раскомада беспомоћног у мајчиној утроби чика у белом мантилу.
 8. Н И Н Е

  Proći ćete kao Poljska

  Онда ћу да те прозивам @Џуманџи :Р
 9. Н И Н Е

  Proći ćete kao Poljska

  Изменио сам оригинални пост јер споро контам. 85? хахаха 85% можда, нарочито девојака са села које дођу у град. Свима је провод на првом месту. Холивуд. Ено кукају како им момци не прилазе довољно. Има и нови феномен - студенткиње проститутке. То је можда за посебну тему.
 10. Н И Н Е

  Proći ćete kao Poljska

  Едит: Тако, него како? Боље то него чувати децу цео дан.
 11. Н И Н Е

  Proći ćete kao Poljska

  Џаба све ако се абортира због лењости и хедонизма.
 12. cloud ти ниси овде да нешто научиш него да делиш лекције, то је одавно очигледно. Не одговарам ти због тебе него због других који читају.
 13. На Велику Суботу Христос је сишао у Ад и свако ко је хтео могао је да оде са њим у Рај.
×
×
 • Create New...