Jump to content

Мајда

Члан
 • Број садржаја

  37
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Profile Information

 • Пол :
  Женско

Мајда's Achievements

Напише по коју

Напише по коју (3/9)

100

Форумска репутација

 1. Мајда

  Слике форумаша

  Намерно сам године пермутовала,и имам разлог зашто сам то сакрила,а као Андреа нисам могла да се улогујем,налог на фб већ ми је два пута покраден... А и можда ме видиш у неком часопису онако лијепа и заносна где рекламирам џинс
 2. Мајда

  Слике форумаша

  Да глупа девојка је топ а лепа модел и ја ето скинух слику од топ модела! Да не може човек лепо никуд да буде миран нити на фб,нити на твитеру па сад ни на форуму... Баш ме бије малер!
 3. Мајда

  Слике форумаша

  Зато што никад нисам ни писала мама ми је из Шапца,тата је из Црне Горе али је рођен у Бгд.. уосталом нисам на суду код тебе да се теби правдам..
 4. Хвала. избор песме је facenew22222222 Са @Абу ал-Хасан ал-Шадили песма за боље те нашла. https://www.youtube.com/watch?v=4Yd92m4j6Y4
 5. Јако сам поносна, сви у мом крају су се тако сложно организовали да се за рок од пола сата све сакупило од: храна,одећа,ћебад,душеке,хемија,обућа...Ух Богу хвала,још сам под утиском у мени и туга и срећа!
 6. Колега 2357 каква је осећај бити капетан свемирског брода?
 7. Песмицу делим са свима вама који сте били стрпљиви самном(док сам се била снашла),пре свега топли добри домаћини и љубазни. Драго ми је што сам ту!
 8. http://www.kurir-info.rs/odazvali-se-pozivu-grobari-i-delije-krecu-u-odbranu-sapca-clanak-1370695 Гробари и Делије заједно!
×
×
 • Креирај ново...