Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

VaSa110

Члан
 • Број садржаја

  1520
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

2 Пратиоца

О VaSa110

 • Ранг
  Дуго је са нама
 • Рођендан 11/09/1965

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd

Contact Methods

 • Skype
  goran_vas

Скорашњи посетиоци профила

2052 посетилаца
 1. Astronomija je nastala u okrilju astrologije, hemija u okrilju alhemije i sasvim je prorodno na osnovu toga da se atrologija i alhemija izučavaju u školama . Obzirom da je za tebe forum i škola isto ne treba se čuditi kada nešto ovako napišeš. Kada na kraju rečenice stoji ovaj znak "?" znači da ti je neko postavio pitanje i od tebe (recimo) očekuje odgovor. Ovo je razlog za pitanje. Imamo institutcije koje traju par hiljada godina, vrlo su specijalizovana za oblast kojom se bave. i ja zaista ne vidim ni približno bolje mesto za podučavanje veri. Kada je veronauka uvedena u škole bio sam za to. Naivna budala je (ja) je mislila da će svi učenici zajedno to da pohađaju, da zajedno učestvuju u tome i na taj nači grade mostove bez obzira na različite vere kojima pripadaju. Desilo se suprotno. Svako se zabio u svoje ćoše, deca se razdvojila i vrlo uspešno stvaramo buduća krvoprolića i mržnju.
 2. Треба али човек не жели разговор него жели да Црква буде у порти и тачка. Е сад је питање може ли се са таквима разговарати... Ovo nisam video. Nisam mislio da ulazim u diskusiju ali...... Ajd sad lepo citiraj meni i Bernardu gde sam ja napisao to što tvrdiš.
 3. Ako mislimo na isto ta "interesna grupa"ima samo jedan cilj - pare. Ovakva kakva jeste Crkva im nije nikakva pretnja. Statistiku nisam zloupotrebio već upotrebio.
 4. Koje su te grupe? U Srbiji je oko 95% vernika.Znači da je tih simboličnih 5% zaaaaaista moćno kada sprečava onih 95% da vode decu u crkve.
 5. Nego pade mi na pamet možda bi moglo po verskim objektima da se uvedu recimo obavezna predavanje iz evolucione biologije (za PBF da i ne govorim).
 6. Zapeo. odakle ti to? Kakvu ateističku priču? Ovo je javni forum a ne obrazovna ustanova. Nije ni obavezno niti se ocenjujemo. Svaka čast na poređenju.
 7. Zašto se ovoliko zapelo da se podučavanje veri premesti iz verskih objekata u škole? Pitam jer mi se čini da je verski objekat normalno - prirodno mesto za to.
 8. Ma mene se čini da su razlozi malko drugačije prirode (javlja mi se). Kao što ti reče ipak je on profesor i zna kako bi se proveo ođe.
 9. VaSa110

  Papa poručio: Neka licemjerni kršćani radije žive kao ateisti

  Čitaj ovo što si napisao polako, baš onako polako.
 10. Bogami sad sam se već zamislio. Polako počinjem da razmišljam svojom glavom. Ako jedan komičar ne veruje u TE i ismejava je onda tu ima nešto.
 11. VaSa110

  Papa poručio: Neka licemjerni kršćani radije žive kao ateisti

  "............ ljudi koji idu u crkve i tamo su svaki dan a potom žive život u mržnji drugih i ogovaranja drugih ljudi" A onda: "Onda je bolje ne ići u Crkvu. Živi poput ateista" Kada poglavar jedne velike konfesije kaže nešto ovako odvratno, bezobrazno, glupo......... Užas. I molim vas (preklinjem vas) nemojte "on nije mislio tako, kontekst......".
×