Jump to content

Фидер

Члан
 • Број садржаја

  1539
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Лиман

Скорашњи посетиоци профила

6600 посетилаца

Фидер's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

1.4k

Форумска репутација

 1. Ала се променио форум од кад нисам био... Јел то више нема опције "поруке од моје последње посете" или тако нешто је била? Да ми избаци само теме где је било нових порука а не као сада да ми приказује тему за сваку поруку у њој (као што излиста ових 15ак у "Тренутно актуелне теме на ЖРУ")?

  1. Danijela
  2. Драгана Милошевић

   Драгана Милошевић

   па где си ти, нема те одавно?

 2. Ја јесам у стању да образложим али ти нису у стању, или нећеш, да схватиш нешто што је просто.А за ово друго у потпуности се слажем са тобом, има много паметнијих и занимљивијих ствари од дискусије са тобом, рецимо гледање у плафон је једна од тих ствари. А колико ме сећање служи ти си почео дискусију са мном а не ја са тобом, а основна култура налаже да одговориш неком кад те нешто пита (ма колико то било глупаво)
 3. Тешко да могу да наставим са овом конверзацијом, ако је теби та реченица небулозна (која узгред није моја, а савршено је логична). Не чуди ме што не можеш нешто толико једноставно да укапираш јер се консантно трудиш да ништа не укапираш, већ да за......ш масу овде (или како се то другачије каже-тролујеш). ево један клип који сам скоро погледао, траје само 2-3 мин
 4. Рајска за оног коме буде лепо, пријатно. Паклена за оног коме буде досадна, грозна, болна.
 5. Укратко, као што је Господин Борелис написао. Заједница са Богом, неће да нам се ''деси'' иће, пиће, сношаји...
 6. Ти дефинитивно имаш знање као десетогодишњак, или се само тако представљаш, то је једино што могу да одговорим на овакву апсолутну глупост.
 7. С обзиром да сад има и ''мученица'', шта је њима обећано?
 8. Претпостављам да ниси довољно упозната са 'црквом' чији је пастир дотични декица. Ево, ово ти је ''православни сабор'' на ком је његова ''црква'' добила аутокефалност. У почетку ћеш вероватно мислити да је нека пародија у питању, али на жалост није
 9. Да ли негде има да се скине садржај свих служби током године или бар ових са време поста, као што има по нету за Литургију?

 10. Нећу ни ја брисати профил, нека стоји, само никако да провалим шта тамо треба да буде а да то већ нема на форуму (сем што би требало да се пише под правим именом, а чега се огроман број регистрованих не придржава)? Некако ми није ни да се повлачи паралела са фб-ом, тамо шаљеш или прихваташ захтев од неког кога на неки начин познајеш, а овде ''познајем'' само неког кога сам успео да повежем са форумум, а то није ни 10 људи. Ово остало ми шаљу захтеве (ја их прихватам, а не видим поенту у томе) разноразни, које немам појма ко су, још кад сам прочитао Ракићев пост, да су после силног рекламирања почели да се региструју свакакви, планирам да све побришем и оставим оне праве правцате пријатеље, њих једноцифрен број
 11. Какав отрежњујућ текст. Никад нисам гледао на ствари из тог угла. Дејане, ако којим случајем читаш ово, обећавам ти да ћу ставити прст на чело и дубоко размислити о свему.
 12. Па то ти причам, ви се проводите тамо а ми баратамо жилетом тик уз крвне судове на врату... не смем ни да помислим шта би се десило да смо при бријању тако опуштени као ви... очас посла има да искрваримо ко прасићи.
×
×
 • Креирај ново...