Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Juanito

Члан
 • Број садржаја

  29686
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  125

Everything posted by Juanito

 1. Juanito

  Мушки стил из женског угла

  Како год. Ових дана су на форуму неке жене испале добро нам знани стари другари тролови. Неша је ваљда неки Борис или шта већ, а ево сад су и жене дЈевојч'це. Може бити, ал ја више ником ништа не верујем без личне карте и извода из МКР не старијег од шест месеци. Не замери.
 2. Juanito

  Мушки стил из женског угла

  Ти верујеш кад жена тако нешто напише? Песници су одавно хируршки прецизно описали такве ситуације. ”Ој јаране, јаране, јарани смо ми, не дај, не дај једној жени да нас завади!” https://www.youtube.com/watch?v=4pKFFmLapBc
 3. Juanito

  Мушки стил из женског угла

  Није то лоше, ал ипак су сланина и бели лук непревазиђени. Кад то испуни просторију, свака цура пада на колена. Неодољиво је.
 4. Juanito

  Koliko ste visoki ? Anketa samo za muškarce

  “Купићу ти бела кола и у њима света пола, три куће велике, веће од Америке.”
 5. Juanito

  Koliko ste visoki ? Anketa samo za muškarce

  Не воле људи сурово искрену биологију, па то ти је. Сви бисмо мало да лажемо себе да нисмо хомо сапијенси који су штошта наследили од природе, него некакви анђели ил шта већ, тако је изгледа лакше.
 6. Juanito

  Гледате ли "Жигосане у рекету"?

  Саундклауд ради. Ал јућуб мафија га је склонила брже од светлости.
 7. Juanito

  El rincón de Juan

  Ето, реших и ја да отворим овај 'ЖРУ дневник' и видим чему то служи, а уз то и не ради. Пискараћу свашта што ми је на памети, души и срцу, без неког реда и поретка. Добродошли и живели!
 8. Juanito

  Ženski stil iz muškog ugla

  Па не знам ни ја. Рекао бих да сам био клинац, а клинцима обично маме купују одећу.
 9. Juanito

  Ženski stil iz muškog ugla

  Па рекох да ми је све остало с оне твоје прве слике ОК осим адидаса и последње. Нисам рекао да је проблем сва патиколика обућа. Проблем су ми чисте спортске патике, које нико није ни покушао да редизајнира, него директно с паркета на улицу. А можеш ти слободно и адидас и најк да носиш. Једина последица је што ћу ја рећи да је ружно. Зар је то битно?
 10. Juanito

  Ženski stil iz muškog ugla

  Да не буде забуне, ово за тренерке и патике мислим за оба пола. Не дискриминишем жене.
 11. Juanito

  Ženski stil iz muškog ugla

 12. Juanito

  Ženski stil iz muškog ugla

  Облачио у средњој док ми је мама куповала одећу. После сам сватио да то не волим, да је то нека чудна наша мода (вероватно настала деведесетих у дизелашким круговима) и да се људи по белом свету не облаче тако (што је ишло у прилог мом осећају). Жеља за удобношћу је свакако ту врло легитимна, но постоји одећа сличне удобности, ал лепша и прикладнија за сваки дан.
 13. Juanito

  Ženski stil iz muškog ugla

  @Лубеница Шта те мучи, Лубеничице драга? Уместо прстића доле, можда би могла да образложиш модну адекватност тренерке и патика у свакодневним приликама? Да сви нешто научимо.
 14. Juanito

  Ženski stil iz muškog ugla

  Којом магијом је опрема за спорт постала прихватљива свакодневна одећа? Замислите да балерине шетају у ”униформи”. Или лекари и техничари у белим мантилима. Па што је онда ОК да спортисти (или они који то нису) шетају у униформи за спорт? Само немојте са удобношћу. Не поричем да је удобно, само је могуће дизајнирати и сашити удобне и лепе памучне панталоне које немају изглед радне опреме плејмејкера. Уосталом, чини се да једино ми словени (и америчка црна браћа из гета) то носимо. Чак се и спрдамо с тим по нету.
 15. Juanito

  El rincón de Juan

  Na 0:29, кад крене са ”Сунце се у сузи удави”, чује се јасно бас: G, F, Еb, A, D. И скоро сви акорди су прилично јасни и логични. Први је G-mol, трећи Eb-dur, четврти A-dur или A7 и последњи је D-dur. Али шта је други? Ако игноришемо снимак, ту одлично и природно леже F-dur. Такође мислим да може B-dur/F. Можда и нешто треће. Ал на снимку баш тешко могу да чујем шта тачно ту свирају осим да је F у басу. Помоћ пријатеља? @GeniusAtWork или ко год други зна...
 16. Juanito

  Muramasa - ZRULOG

  Зар је могуће да чак ни твојим женским чарима није подлегао?
 17. Juanito

  Muramasa - ZRULOG

  Је л бар реко да ли је трол или стварно постоји?
 18. Juanito

  Ženski stil iz muškog ugla

  Адидас и ово задње смеће нула. Адидас не би требало да се носи ван спортског контекста. Ово задње мора бити нека шала. Остало зависи од укуса, конкретне жене и конкретне прилике.
 19. Juanito

  Muramasa - ZRULOG

  А, ОК. Нисам испратио. Нек је са срећом скоро дипломирање и остали планови.
 20. Juanito

  Muramasa - ZRULOG

  Значи дефинитивно си ти Неша?
 21. Да се све завршава на стилу и укусу, ја бих свакако био на страни против ”Баке”. Ни мени није јасно како је могуће да данашња омладина не слуша ама баш ништа квалитетније. Надам се да ће проћи ова мода и да ће испливати нешто ново, нешто у чему има више људског печата и креативности. Жао ми је што су се све песме свеле на четири акорда, што полако нестају музички инструменти које свирају људи, што чак и обичан људски глас нестаје и мења га компјутер. Међутим, чини ми се да се Богдан много више напада из моралистичке и елитистичке перспективе. ”Квари омладину” и ”сви треба да слушају и гледају оно што ми, самопрокламована елита, сматрамо да је најбоље за све”. А тога је, као што видимо, било увек и по правилу су моралисти и елитисти на крају губили. Не питај ме зашто, ал кад год елитисти крену одозго да деле лекције против неког или нечег, проради ми инстикт заштите природног, профаног, ”прљавог”, ”неквалитетног”... Једном речју, људског.
 22. Juanito

  I posle Sirije - Venecuela!

  Е па видиш, већина људи не дели то мишљење, бар не у овом и сличним случајевима. Између изумирања народа и америчке окупације већина бирају америчку окупацију. И тешко могу да се сложим с тобом да је изумирање моралнија или у било ком смислу боља варијанта. У осталом се вероватно слажемо, ал ово је непремостива разлика колико видим. И да нагласим, не ради се о привременом благостању, него о преживљавању. Разлика је огромна. Не добијаш ти мерцедес у овом случају, па да онда расправљамо да ли је бољи југо или окупација. Него се ради о кори хлеба, води, тоалет папиру...
×