Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Juanito

Члан
 • Број садржаја

  29695
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  125

Последњи трофеј

Juanito је имао/ла садржај са највише реакција!

О Juanito

 • Ранг
  Инвентар форума

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

15334 посетилаца
 1. Juanito

  Gajba Avokada

  Они и кажу да није један, него преко двеста њих заједно.
 2. Juanito

  Gajba Avokada

  @Avocado Here’s how many avocados it would take to kill you https://www.popsci.com/how-many-avocados-it-would-take-to-kill-you
 3. Gledaj me, gledaj dugo pogledom tvojim setnim dosta je da me gledaš i to me čini srećnim
 4. Гласоносник?
 5. А ко их тера да тако живе? Многе жене слободно бирају то из ових или оних разлога, али многе не и ништа им не фали. Не видим никакав проблем осим у главама ових незрелих жена. Изгледа да је читава поента те идеологије да се други окриве за лоше животне изборе дела жена (вероватно и своје личне).
 6. Ех, па евровизија је баш промоција свега и свачега и разних политика, а понајмање музичко такмичење.
 7. Juanito

  Napredna zona sumraka

  Дискриминација против ванземаљске расе Вучићијанаца.
 8. Juanito

  Kako je nastao „crni petak“?

  Не само ако не могу да приуште, него ако не могу да оправдају пуну цену у односу на реалне потребе за тим производима. Лично често нешто купим на “сајбер мандеј” и око Божића и то софтвер, књиге и онлајн курсеве. У чему је фора? Рецимо да књига или курс коштају 200 евра и 90% информација из њих ми је већ познато. Не могу никако да оправдам 200 евра за два поглавља или две лекције. Ал кад спусте на 20, онда је то друга прича. Сведе се отприлике на један приватни час. Можда бих куповао из сличних разлога и на тај црни петак да сам у Америци, ал редови и гужве су ми тотални дил брејкер. Ту већ пуну цену оправдавам душевним миром и комфором.
 9. Како год. Ових дана су на форуму неке жене испале добро нам знани стари другари тролови. Неша је ваљда неки Борис или шта већ, а ево сад су и жене дЈевојч'це. Може бити, ал ја више ником ништа не верујем без личне карте и извода из МКР не старијег од шест месеци. Не замери.
 10. Ти верујеш кад жена тако нешто напише? Песници су одавно хируршки прецизно описали такве ситуације. ”Ој јаране, јаране, јарани смо ми, не дај, не дај једној жени да нас завади!” https://www.youtube.com/watch?v=4pKFFmLapBc
 11. Није то лоше, ал ипак су сланина и бели лук непревазиђени. Кад то испуни просторију, свака цура пада на колена. Неодољиво је.
 12. “Купићу ти бела кола и у њима света пола, три куће велике, веће од Америке.”
 13. Не воле људи сурово искрену биологију, па то ти је. Сви бисмо мало да лажемо себе да нисмо хомо сапијенси који су штошта наследили од природе, него некакви анђели ил шта већ, тако је изгледа лакше.
×
×
 • Create New...