Jump to content

Juanito

Члан
 • Број садржаја

  31428
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  142

Последњи трофеј

Juanito је имао/ла садржај са највише реакција!

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

16819 посетилаца

Juanito's Achievements

 1. Теби сам лично то објашњавао на некој другој или овој теми. Тако што као ”мустру” за умножавање користимо парче гентеског материјала изузетно специфично за SARS-CoV-2. Иста метода се понекад користи и у форензици за утврђивање очинства.
 2. Што значи да вакцине штите 80-90%. Не постоји асимптоматска болест, то је глупост, те су и ових 69% бесмислен број. То што су неком вакцинисаном изузетни осетљивом методом нашли фрагменте генетског материјала короне у грлу или носу не значи да је заражен и да треба да уђе у статистику о заштити вакцина. Не могу да верујем ни да ово морам да пишем.
 3. Лаже, Пеђа. Лаже. Радио је на стварима које су допринеле вакцини, ал није њен изумитељ. Проучи историју вакцине. Погледај његове радове и разуми како су повезани с вакцином. Погледај и радове осталих. И видећеш да се реченица да је он изумитељ те вакцине не може окарактерисати никако другачије него лаж. Иначе бих ти саветовао да на универзитетском нивоу проучиш физику хемију и биологију. Превише се брукаш на оваквим темама. Баш онако трансфер блама... Није универзитетско знање из ових области неопходно за сваког човека, ал свакако јесте за неког са твојим амбицијама у расправама.
 4. Па наслов, брате... Зашто сте спавали на физици, аман?!
 5. Видим су увели карантин јер очигледно нису баш најчистији у вугла и карантин нема баш много везе с вирусом... Ал твоја претходна вест јасно каже да се није десило ништа и онда су насумично одабрали људе за тестирање, те добили позитивне резултате код одређеног броја, од којих је добар део вакцинисан. Јесу ли ти позитивни вакцинисани и невакцинисани можда завршили на интензивној, да ли је блокиран здравствени систем итд. итд? Ако су одлучили да искорене сваку честицу вируса на планети, имам лошу вест... А вакцине и те како делују на ”делта” сој. Не знам шта је овим ненормалним психо политичарима у главама, ал то је питање чињенице, а не нечијег мишљења. Значи дословно, узмеш делта сој, ставиш га у шољу и убациш му антитела која стварају вакцине. Видиш да та антитела и те како анеутралипу вирус. Нешто мање, истина, али и даље изузетно ефикасно. Људи проверавају такве ствари свакодневно, имаш гомилу података.
 6. Што значи да су већина, ако не и сви асимптоматски. Одабрали узорак здравих људи и нашли им материјал корона вируса у грлу.
 7. Па ето, не знам. Можда ти твоји имају неке свемирске изворе детекције које ови други немају, па мере један молекул.
 8. Како нема везе? Јарани говоре о шиљцима који се ту скупљају (spike protein). Код инфекције короном слободних шиљака има ко кише, потенцијално у свим могућим ткивима, где год има довољно рецептора. Код вакцине их имаш близу границе детекције у првих пар дана у ћелијама у околини убода. После више не можеш ни да их детектујеш. Тако је вакцина безопасна за било шта што могу да изазову шиљци, док се за инфекцију короном не може исто рећи... Другим речима, ако шиљци стварно могу да изазову русвај у јајницима или коштаној сржи, то је разлог више да се вакцинише, те избегне инфекција како знаш и умеш.
 9. Тачно се види злонамерна разлика у тону. Ево званичних података од британске владе: Vaccines highly effective against hospitalisation from Delta variant - GOV.UK WWW.GOV.UK New analysis by PHE shows for the first time that 2 doses of COVID-19 vaccines are highly effective against hospitalisation from the Delta (B.1.617.2) variant. Кад читаш овај тест, порука је потпуно јасна, без обзира на који проценат горе-доле - вакцинација ставља пандемију под контролу сасвим довољно да се вратимо нормалном животу. Кад читаш овог твог психо експерта са Харварда и остале сличне лудаке, порука је да се без обзира на вакцинацују морамо затварати. И нормалан човек ће да се запита чему вакцинација. Психо експерти су тренутно неколико редова величине опаснији чак и од антивакцера, тим пре што као да им намерно дувају ветар у леђа...
 10. Не знам, питај Милоша тамо на групи. Углавном, овај што си га поделио је један од оних паничара лудака и мрачњака, а вероватно је злонамерно такав. Очигледно спроводи политичку агенду (”чак и Бајден упозорава”). Све што каже бих узео са великом резервом...
 11. Бабић је управо објавио неке податке (у тексту се позива на одговарајуће изворе)... Kako nastaje kovid infekcija ― uprošćena patofiziologija SARS-CoV-2 virusa | by Nauka u Srbiji | Nauka u Srbiji | Jun, 2021 | Medium MEDIUM.COM Autor: dr Miloš Babić, molekularni biolog i neurobiolog
 12. Али ово нема везе са контекстом из твита... Стил живота једног конкретног пара.
×
×
 • Креирај ново...