Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Agaton Vuzman

Члан
 • Број садржаја

  406
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

7 Пратиоца

О Agaton Vuzman

 • Ранг
  Интересује се
 • Рођендан 03/14/1988

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Пекинг

Скорашњи посетиоци профила

7898 посетилаца
 1. Леп документарац о православном манастиру у Либану 

   

 2. Agaton Vuzman

  Pesme za decu

  ДА СЕ КУЋА НЕ ОБРУКА Нашло би се све што треба... Одмах скоче мама, тата, када као гром из неба гости бану нам на врата. Увек бих се зачудио откуд мајци да то спрема? Кад сам тога жељан био, кад тога у кући нема... Негде се то добро крило... то зна само њина мука. Најважније нам је било да се кућа не обрука! Хајде! Узми! Дај! Још мало! Хеј, мајчино срећно лице... Отац сипа, отац брани Част и образ породице. После тога опет нема. Буде дана — хлеба, масти... Ал пред гостом на испиту кућа никад не сме пасти! Данас, кад у госте одем, па ми једва несто пруже, схватим — то су богаташи и не желим сести дуже... Важно ми је — однео сам ипак поклон, сто му мука ... Празних руку не иде се да се кућа не обрука! Недељко Попадић
 3. Документарац о православљу у Конгу

  https://youtu.be/kUyQ5q0muTQ

  1. Milica Bajic

   Milica Bajic

   Предивно. Хвала за клип.

  2. Јелена М.

   Јелена М.

   Диван филм! Хвала!

 4. На конт Милициног поста, у Кини можете изнајмити било шта. Бицикл, кола, кишобран, батерију за телефон... у неким парковима можете чак изнајмити и кошаркашку лопту. Те мање ствари се налазе по аутоматима на улици где ви само скенирате код, вратанца се отворе и ви се послужите. После само вратите. Међутим, што се бицикала тиче, морам рећи да је настао тотални хаос. Од добре идеје сада се на улицама налази бар пет пута више бицикала него што је потребно.
 5. Кина је невероватно дигитализовано друштво и готовина је у све мањем оптицају. То је досегло толике размере да и просјаци на улици носе дигитални код преко ког можете да им пребаците новац. Наиме, уз две веома популарне апликације, вичет и алипеј, можете извршити било који новчану трансакцију у року од само неколико секунди. Од плаћања комуналија до наручивања брзе хране и резервисања авионских карата. Банкарске картице су, морам признати, мале маце за овај систем. Пошто ми је глупо да сликам просјаке на улици окачио сам прву слику коју сам нашао на нету. Али верујте ми да је и просјачење на скроз другом нивоу овде. извор https://goo.gl/images/UU2K15
 6. Agaton Vuzman

  Bato, mog' te pitam nešto?

  Ако хоћете да вам дете буде апотекар можда су и у праву. Али ако хоћете да вам дете ма 5000-10000 евра плату, фармација је права индустрија. Рецепт вам је, Сектор развоја, докторат из хемије, гомила искуства, спремност да се ради у иностранству.
 7. Православни храм у Пекингу. Моја фотографија.
 8. Из уводног текста се то не да закључити али кад си већ убацила неки други дао сам и на њега своје мишљење. А онај коментар нисам убацио јер нема никакве везе са темом.
 9. Па добро, ово је скроз нормално. Никаква тиранија.
 10. Како си сад ово извукао? Ради се о употреби службеног писма у јавним предузећима. А јавна предузећа су предузећа која су у већинском власништву државе.
 11. Шта је сад ово? Па нико то не доводи у питање. Овде се води полемика о две ствари, прво: о томе што Србима смета да користе ћирилицу у службеној употреби, а друго: о заблуди да Срби имају два писма.
 12. Не не, то су ретардирани аршини. Ја волим латиницу и само то долази у обзир!
 13. Μογυ ι για δα μπισεμ οβακο αλι νεμα πυνο σμιλσα, ζαρ νε ; Разумемо Авокада јер знамо латиницу. Али она није наше писмо. Сад ће Авокадо и тебе да нападне за сламнати аргумент xD Ја о овоме, иначе, причам све време. Грчко, латинско, урду... и било које друго писмо се код нас исто води. Као страно писмо! То што га ми приватно разумемо, користимо и навикли смо на њега, то је наша ствар и то уопште не мења чињеницу да српски језик има само једно писмо, ћирилицу.
 14. Мада, сад кад размислим, не знам шта му дође то недржавна правна лица.
×
×
 • Create New...