Jump to content

DrNeoCortex

Члан
 • Број садржаја

  68
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О DrNeoCortex

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Novi Sad

Скорашњи посетиоци профила

865 посетилаца
 1. Ceo juzni gasni koridor ima dvadesetak puta manje kapacitete od ruskih isporuka u Evropu (bez turskog toka i severnog toka 2). Jedina zemlja koja je mogla da bude konkurent Rusiji u isporukama gasa u Evropu je Saudijska Arabija, ali s obzirom da ameri, raznim arapskim prolecima nisu uspeli da im obezbede rutu za gasovod, nema od njih nista. Ne znam sta si ovo hteo da kazes za Amere i njihovu mogucnost da spasu cenu, ali sva kolicina im ne znaci nista ako je tehnologija vadjenja tolika da je neisplativo.
 2. Presmešno, Turski tok polazi iz Rusije... Stručnjake, jel kažu ti stručnjaci koliko košta takav gas. i zašto bi ga neko kupovao ako ima jeftiniji? EU nije jedino tržište na kome gasprom prodaje svoju gas. Snaga Sibira transportuje gas u Kinu a Turski tok u Tursku, tako da i kada bi izgubili tržište EU gasprom ima još da živi.
 3. Sezonski grip stigao u Kikindu... video-3c137bd1283252fc06582dd4a54757c8-V.mp4
 4. Da li mogu modovi malo da urede temu? Prelistao sam 17 stranica da bi video 3 - 4 poruke koje se odnose na problem sa raskolom u Ukrajini?
 5. У последњим временима смо већ 2000 година, шта ће ти докази!?!?!?
 6. Жао ми је што сте моји, а не сународници мојих непријатеља...
 7. Jedna od stvari koje liturgijska reforma podrazumeva je i to da se pevanje na liturgijama zameni pojanjem. Kakve veze ima pojanje sa "unijom" i sa ekumenizmom? I ne razumem zašto se liturgijska reforma i ekumenizam provlače zajedno?
 8. Možda je ovo što se sad dešava u stvari uvođenje reda u svoju crkvu.
 9. Pa si se ti osetio pozvanim da diskutuješ o tome i smatraš se kompetentnim da ocenjuješ rad episkopa? Što bi reko vladika David vodite računa šta radite, lako se može desiti da se nađete izvan crkve. Po tvojim komentarima da se zaključiti da i dalje nisi poslušao besede koje sam okačio...
 10. Ovo su gluposti... A ti znaš kako je Sveti Sava služio????
 11. ko kaže da ih ne poštujemo??? Jel si uopšte poslušao predavanja episkopa???
×
×
 • Креирај ново...