Jump to content

Интегра

Члан
 • Број садржаја

  104
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Интегра

 • Ранг
  Интересује се
 • Рођендан 07/05/1986

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Београд
 • Интересовање :
  Биологија, књижевност, бициклизам, како припитомити Господина Цицу.

Скорашњи посетиоци профила

3809 посетилаца
 1. Сестро, нема те. Како си? :)

 2. Aesma Daeva - Downvain: https://www.youtube.com/watch?v=FJ2CvkkKKTM Tristania - Beyond the Veil: http://www.youtube.com/watch?v=2aMZ-7DB0JQ
 3. Поручник Фрицис Мордекаи, "Грчки лав из Јудеје", био је први грчки официр вишег ранга који је погинуо у 2. св. рату. Пошто нису могли да нађу рабина, његови војници довели су православног свештеника. Он је, не постављајући питање, над телом погинулог официра, изрекао "Шeма Јизраел - Чуј, Израелу, Бог је велики".

 4. Због тога што негује менталитет супериорних и одабраних. То је као буре барута на коме седи исламски свет и тешко свима када оно експлодира.
 5. @Agnostik: Писали су људи на претходним страницама - те речи имају онтолошки смисао. За сваког појединца, смрт као крај личне историје јесте Други долазак. За свет, крај опште историје је означен доласком Антихриста и Армагедоном. Из тих разлога се из генерације у генерацију очекује Други Христов долазак. Скоро сам гледала снимак оца Томаса Хопка, који су вредни форумаши овде већ качили - препоручујем. https://www.youtube.com/watch?v=fz6DK7IRh0A
 6. Одем да пријавим украдени бицикл - испричам се као са најрођенијим са женом којој је украден новчаник. Суптилно духовит смирени полицајац који узима изјаву има залепљену "Химну љубави" на металном орману из периода социјализма. Скоро да пожелиш да се лопову захвалиш. ;)

  1. Show previous comments  2 more
  2. Odahviing

   Odahviing

   A jedan moj drug negde žurio, ukrao biciklo (slomio katanac) i sledeći dan dovezao biciklo na isto mesto i ostavio pare čoveku da kupi novi katanac.

  3. Odahviing
  4. Интегра

   Интегра

   I time gube mogucnost da se siti ispricaju sa finim ljudima u lokalnom MUP-u. :)

 7. Није свака психоза ђаволоиманост. Ово је део разговора са оцем Владимиром Новицким. Мислим, упадљива је разлика у приступу између Дарка Станковића и њега. Govorili ste o demonskoj sili a da li zaista postoji opsednutost demonima? Da li postoji strogo naučno opredeljenje za to? Jeste li se Vi kao sveštenik sa tim susretali – to je realnost, nije izmišljeno? To, je bezuslovno, realnost. Naučne opredeljenosti nema. Kako je bes javljanje duhovno, a ne naučno, tako opredeljenja naučnog i ne može biti. Ja ne vladam dovoljnim duhovnim iskustvom da bih mogao da odredim činjenicu besnovanja, ali b
 8. Молим вас, помените у молитвама Златију. То ми је бака. Телесно и духовно здравље су јој се нагло погоршали.
 9. Јесте Мирољубов колега: http://inm.freeiz.com/staff.htm Не сумњам да је овај човек заиста имао сусрет са демонском силом, али се надам да ће се људи у сличној ситуацији обратити не Институту за природну медицину, него Православној Цркви.
 10. Свака јој част. Колико је љубави и достојанства имала.
 11. Каква мука... Хвала Богу да се извукла, јадница. Зато би требало код нас макар нешто урадити. Макар направити неку овакву шок-кампању.
 12. "Као што добро проведени дан доноси блажени сан, тако и добро проживљени живот доноси блажену смрт". Да Винчи, захваљујући данашњем "Политикином Забавнику".

  1. Mini Mi
  2. Интегра

   Интегра

   Не занемаримо значај Политикиног Забавника, било кад. ;)

  3. Mini Mi

   Mini Mi

   Отуд и смајли. Пуно ми срце буде кад видим да има људи који му придају на значају :)

 13. У праву си, време лечи све. Као што су ти већ рекли, немој себе мучити, брате. То је све део духовног узрастања. Добро си урадио што си питао за савет и што то ниси држао у себи. И ја сам имала сличне опсесивне мисли, пре крштења, па су прошле. Разговарај обавезно са својим парохом и све ће то проћи.
 14. Брате, ако те мучи толика тескоба, на форуму су присутни свештеници. Обрати се њима за савет.
 15. Нано, нисам мислила на те ситуације. Нисам била јасна. Мислила сам на бракове који се склапају, нпр, у ромским заједницама или "бракове" који су у ствари параван за трговину људима. Посебно ово друго је опасно. Ту човек нестане у пукотинама између система и заједнице. Оф топик, моја прабака се удала у 16. за прадеду (у том тренутку старог 34. године). Брак је био уговорен. Нису се знали пре тога.
×
×
 • Креирај ново...