Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Petar-M

Члан
 • Број садржаја

  80
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Petar-M

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише
 • Рођендан 08/02/1978

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd

Скорашњи посетиоци профила

1078 посетилаца
 1. Није ми то била намера. Слажем се...
 2. По чему је ово захтевно ? То се ваљда подразумева
 3. Затекао си ме са овим ! Просто не могу да верујем да је то изрекао с обзиром на остала његова размишљања и ставове. Да неко није извукао из контекста или се поиграо са преводом !? Ако знаш у којој се књизи то налази, био бих ти захвалан да ми кажеш ? У сваком случају, за оно остало што пише и што сам прочитао од њега, све могу да потпишем јер ниучему не пориче ставове отаца.
 4. Можеш ли ми рећи конкретно његов став по питању спонтано побачене деце и шта је још то код њега што не припада цркви ? Нисам прочитао ни једну његову књигу и ако их имам код куће неколико (и планирам да их читам) али сам читао доста његових чланака и проповеди и све оно што сам до сада прочитао је у духу отаца и на своме месту. Нисам до сада налетео на нешто сумњиво. Доста су му трвде беседе, дубоко улази у срж и не преза да разобличи сваки вид греха којег ми још нисмо спремни да се ослободимо и за нас који смо још у фази очишћења, те ствари су нам тешко прихватљиве јер још не можемо да се носимо са тим (већини може да буде и саблазан). Чак и да наиђемо на неке изузетке које нам личе да не припадају цркви, не може да се порекне све оно остало о чему прича. Нису се ни свети оци увек и у свему слагали али су били истог духа. Мислим да нам је то само идеалан разлог којег смо једва дочекали да би нашли оправдање за наше не прихватање тих његових ставова. Ово говорим полезаћи од себе, па се ограђујем да је то случај и код тебе. Али можда се још неко препозна.
 5. "Ко" и "шта" је велика разлика Ми смо и позвани да исповедамо Бога као личност. Али проницати у Његову бит и суштину, у то се не бих усудио.
 6. Похваљујем избор. Тема је и више него занимљива. Свако веру доживљава посебно и свачије искуство је од непроцењиве вредности. Радујем се да могу о томе читати. Не замери мојој гордости, само сам дао малу исправку да би на исправан начин пришли том питању
 7. Ко се сме дрзнути на тако нешто ? За нас је битно да знамо ко је Бог.
 8. Е видиш, ја нисам и ту се малко разликујемо но и поред свега тога, захваљујем ти на конструктивном разговору (да не чује Џуманџи ), имало је шта да се научи. Поштено са твоје стране Али не брини, чак и апостол Павле говори да то не даје као заповест, већ као савет, да се супружници уздржавају телесних општења али на одређени период, да их лукави не би искушао.
 9. Ma kapiram, nego meni je lepo neki put uputiti nekom i pohvalu, bez obzira što je sve ovo javno ali ja sam često nedorečen i ne napišem sve što mi je na umu u tom trenutku, pa često budem pogrešno shvaćen. Tako da si ti ovde apsolutno u pravu Видиш колико пропуста, ни на ћирилицу нисам вратио
 10. Ma kapiram, nego meni je lepo neki put uputiti nekom i pohvalu, bez obzira što je sve ovo javno ali ja sam često nedorečen i ne napišem sve što mi je na umu u tom trenutku, pa često budem pogrešno shvaćen. Tako da si ti ovde apsolutno u pravu
 11. То је тачно. Али не би смели ни да одбацимо и оно што нам је Господ дао да спознамо или да се правимо слепи, јер имамо према томе једну врсту одговорности.
 12. Вера = служење Богу из љубави.
×
×
 • Create New...