Jump to content

Fotina444

Члан
 • Број садржаја

  76
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Fotina444

 1. Код нас у Црној Гори Влада је забранила присуство вјерника на литургији.
 2. У ноћи 26-ог децембра, када је донесен закон, на литији која је ишла од Храма до Блажовог моста, није било ни хиљаду људи, али од тада на свакој следећој нас је све више и више...СЛАВА БОГУ!
 3. За храброст...Ово је луда храброст, свјесно је себи потписала отказ, али капа доље.
 4. Ne poznajem baš knjige Starog Zavjeta, pa sudim više po savjesti....da se vratim sa protesta i čitam molitvu sv. Jefrema Sirina....ne ide to ako ćemo pravo, koliko god da se protivim kriminalnom režimu Mila Đ.... A protiv A.V. iskreno nemam ništa.
 5. Oprostite što ovako upadam ali imam jedno glupo pitanje: da li može da se posti i protestuje? Nešto mi to ne ide jedno sa drugim...
 6. https://m.facebook.com/#!/istorijatcrnegore/photos/a.1865173140392914/2202455106664714/?type=3&source=48
 7. Vjerovatno cemo i jedno i dugo... Sviđa mi se ovo za organizovanje hodocasca, moze bit na uzajamnu korist i nama i njima, da budemo podrska jedni drugima?
 8. S' obzirom da pametnih ideja nema ostaju nam te lude na razmatranje, a jedno je sigurno da moramo pomoci narodu dolje, pa koliko toliko...mozda neko intenzivnije prikupljanje donacija na nivou parohija pa slanje istih manastirima na KiM, a oni opet da taj novac prosljeđuju ljudima kojima je potreban...ili kako vec...ne znam...
×
×
 • Креирај ново...