Jump to content

Nebojš.a

Члан
 • Број садржаја

  1338
 • На ЖРУ од

1 Пратилац

О Nebojš.a

 • Ранг
  Дуго је са нама

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

11289 посетилаца
 1. To je prvo trebalo tebe da oplemeni. Živiš na periferiji Rima. A soliš nam pamet kao da si u centru centra. Priznajem, i mene bi bilo blam da se potpisujem da sam Rimljanin a u stvari sam rimski seljanin. Ali ko to može da proveri. Dajte mi oslonac i dovoljno dugačku pritku.. i promeniću svoj položaj! valjda...
 2. U kom je glasu ova tirada? Ono tvoje prepoznatljivo patetično kad pokušavaš da budeš duhovan? Duhovit da budeš više ni ne pokušavaš. Pošteno.
 3. Молим Вас за једну услугу: престаните да лажете! Да никада нисте били љубоморни, не бисте могли да разумете љубомору тако добро. Што се тиче евентуалне помоћи: осетите се крајње слободни да ми у свему помогнете... од Вас би ми било задовољство прихватити помоћ и тамо где је не потребујем.
 4. Баш Ви сте драж те, како кажете, песме. Тако љубоморни и неснађени. Ви који све знате, осим да нађете једну баналну слику. Ко да Вам верује.. Не кажем да је Парадоксологија банална. На том сам отупио и речи које нисам написао. Али је Ваша неснађеност као Вукашинова лептир машна: једра и немирна.
 5. Да сте читали мало пажљивије, мада одлично читате, знали бисте да сам поздравио, у најбољој намери, вашу жену. Да, љубомора је језива. Заразна али и прелазна. Победива. Иза ње стоји нови човек. Понекад и превише нов. Немојте се бринути односно Парадоксологије. Ако се она не брине о себи ту ни Ви ни ја не можемо ништа.
 6. Имаш тамо где Милојков седи са Ђуровићем. Преко пута је Парадоксологија. Тачно се види да се уживела у Ђуровићеве будалаштине. Свеједно, има лепе очи.
×
×
 • Креирај ново...