Jump to content

Nebojš.a

Члан
 • Број садржаја

  1338
 • На ЖРУ од

1 Пратилац

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

11874 посетилаца

Nebojš.a's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

1.1k

Форумска репутација

 1. To je prvo trebalo tebe da oplemeni. Živiš na periferiji Rima. A soliš nam pamet kao da si u centru centra. Priznajem, i mene bi bilo blam da se potpisujem da sam Rimljanin a u stvari sam rimski seljanin. Ali ko to može da proveri. Dajte mi oslonac i dovoljno dugačku pritku.. i promeniću svoj položaj! valjda...
 2. U kom je glasu ova tirada? Ono tvoje prepoznatljivo patetično kad pokušavaš da budeš duhovan? Duhovit da budeš više ni ne pokušavaš. Pošteno.
 3. Milosrdni Đurović. Bolje ne biti milosrdan nego biti bilo kako milosrdan.
 4. Молим Вас за једну услугу: престаните да лажете! Да никада нисте били љубоморни, не бисте могли да разумете љубомору тако добро. Што се тиче евентуалне помоћи: осетите се крајње слободни да ми у свему помогнете... од Вас би ми било задовољство прихватити помоћ и тамо где је не потребујем.
 5. Баш Ви сте драж те, како кажете, песме. Тако љубоморни и неснађени. Ви који све знате, осим да нађете једну баналну слику. Ко да Вам верује.. Не кажем да је Парадоксологија банална. На том сам отупио и речи које нисам написао. Али је Ваша неснађеност као Вукашинова лептир машна: једра и немирна.
 6. Да сте читали мало пажљивије, мада одлично читате, знали бисте да сам поздравио, у најбољој намери, вашу жену. Да, љубомора је језива. Заразна али и прелазна. Победива. Иза ње стоји нови човек. Понекад и превише нов. Немојте се бринути односно Парадоксологије. Ако се она не брине о себи ту ни Ви ни ја не можемо ништа.
 7. Имаш тамо где Милојков седи са Ђуровићем. Преко пута је Парадоксологија. Тачно се види да се уживела у Ђуровићеве будалаштине. Свеједно, има лепе очи.
×
×
 • Креирај ново...