Jump to content

Џуманџи

Члан
 • Број садржаја

  8295
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  4

Последњи трофеј

Џуманџи је имао/ла садржај са највише реакција!

О Џуманџи

 • Ранг
  Шећерлем'ца

Profile Information

 • Пол :
  Женско

Скорашњи посетиоци профила

74070 посетилаца
 1. Чудно да нема статута ПБФ у Београду, него цитираш овај из Фоче. У сваком случају, мислим да су декани имали препуне руке посла, ако се има у виду ко су све чланови академске заједнице (универзитетске, додуше, али ПБФ БГ је у УБ)
 2. Како беше - "по теби"? Хвала на неоговорима. Срећа па људи имају интернете.
 3. Кад сам ја тврдила да се особа та и та бавила тиме и тиме, мешајући се у политику (што је строго бла бла)? Ти си тај који нема чиме да поткрепи иједну од тврдњи.
 4. Аха, јасно. Још само да се усагласиш са осталим речима. Прво "бављење", затим "мешање у". Или да ипак целокупно друштво усвоји твоје дефиниције и тумачења.
 5. Većina svetskih medija ostala je naizgled sasvim ravnodušna na prošlonedeljnu vest da nešto nije u redu sa otkrićem gravitacionih talasa. Kada su pre tri godine LIGO detektori po prvi put snimili gravitacione talase, potekle od sudara dve crne rupe, vest je izazvala impresivnu buru ne samo u medijima koji prate nauku, već se o njoj izveštavalo u političkim hronikama, a stvar je zainteresovalo milione ljudi. Detekcija čudnovatih talasa u prostor-vremenu koje je Ajnštajn predvideo tada je, sasvim opravdano, proglašena otkrićem veka. Naime, dva detektora LIGO (Laser Interferometer Gravitatio
 6. Kao što se pristalo na Kristalnu noć, tako pristajemo i na ratove Kristalnacht bila je noć s 9. na 10. studenog 1938. u kojoj je po nacističkoj Njemačkoj razbijeno i opljačkano najmanje 1700 židovskih trgovina, oskvrnjena brojna židovska groblja, spaljeno 177 sinagoga, ubijen 91 Židov i 30.000 ih odvedeno u koncentracijske logore. To je bio tek početak procesa koji je nudio ”konačno rješenje”, a svrha mu bila preuzimanje kapitala iz ruku Židova i stavljanje u one ”arijevske”. Mirni, pošteni građani i kršćani mirno su gledali napad na svoje susjede i sugrađane ne nužno z
 7. Posto sam nezadovoljna reakcijom administracije na vredjanje citave moje familije, zelim da pitam ko je tacno zaduzen (iliti: glavni-glavni ) za ovaj forum? Mozete mi odgovoriti i na PP, moram se obratiti doticnoj osobi sto pre. Hvala.
 8. Najvise volim kukavice: sreca pa imaju samo jednu dusu, inace bih im svaku vadila. :D

  1. Show previous comments  1 more
  2. Nebojš.a

   Nebojš.a

   Da ne misliš visoko o sebi teško bi primećivala kukavice.

  3. Џуманџи

   Џуманџи

   A-ha. To dosta govori o hriscanima koji su se usudjivali da primete da su Hrista svi apostoli osim Jovana ostavili (razbezali se), kao i to da Ga je Petar izdao jer se uplasio... :D 

  4. Драшко

   Драшко

   vidim ja voliš me :D

 9. Ljudi mesaju pojmove. Autoriteti su smejurija. Ono sto razvija poverenje i poslusnost kod deteta je konzistentnost roditelja, tj. negovog/njihovog ponasanja. Za dete, roditelj je bog (ne u idolopoklonickom smislu, vec kao davalac svega, zastitnik, vecno postojece bice u koje su nase oci uprte) i kada dete oseti komesanje, premisljanje, nesigirnost, odstupanje od normi koje sâm roditelj postavlja, naravno da ce da tera svoje, cak i nesvesno - jer je "uspelo prosli put..."
×
×
 • Креирај ново...