Jump to content

Srdasce

Члан
 • Број садржаја

  986
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  3

Последњи трофеј

Srdasce је имао/ла садржај са највише реакција!

О Srdasce

 • Ранг
  Наш човек

Profile Information

 • Пол :
  Женско

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Volim. U čemu Vaše misli besne?
 2. Njima sam dosadila, pa ću malo Vas da " (u) gnjavim ". Vreme ručka, a Srdašce mora da ruča. Prijatna igrica Vama koji ostajete. ( Idem. ) Da se nastavi niz... Šta imate lepo za ručkić?
 3. Verujem. Na kraju , samo to i imaš. Da od sebe da(je)š najbolje, šta u tebi kao čoveku, je...Kada nasmeješ nekoga i obraduješ, kuda ćeš više od života. Čitav svet je tvoj. Jer si ulepšao/la nečiji unutrašnji svet, dotakao/la ga nekim najdivnijim i do tada za njega/nju nepoznatim bojama obojao/la... Imate čistu savest?
 4. Jašta. Na tome odrastoh. Takmičimo se ko je brži?
 5. Ulete Draško, pa me pretekne. (Kao brzi Gonzalesi. ) Uvek može brže. To je uvek, tema za razglabanja. Ta prijateljstva, jel. Čačkate šta nije za čačkati?
 6. Imala sam, dobrog kolegu s fakulteta. Bili smo nerazdvojni na studijama. Beše mi kao brat kojeg nemam. Šta ste planirali od života a šta je "ispalo" ?
 7. Jok. Plivam kao sekirče. (NUmem iako volim vodu. Šteta da "odgovarate" za neplivača kao da je bila plivač. ) Da li zaista ništa ne biva po dva puta, ili Bog ipak nekada ne daje priliku za popravke?
 8. Ja bih rekla, da. Možda nedovoljno, kao i svako grešno biće. Zašto bi iko ikoga na svetu voleo/la tajno, ako mogu javno? U čemu je bit takvog volenja?
 9. Pa, deder šapnite, onda. Ko, ko, kooooooOOOooo je taj i gde ga je. Jer ja da znam - ne znam. Ne dozvolite da umrem u neznanju. Kako definišete ili razumevate..Dobri ljudi/e, koji su na kraju u životu ostali/ostale sami/e, s teološke strane gledišta?
 10. To ne biva, u slučaju mom. Barem ne u ovom zemaljskom životu. Ja sam baksuz. Čime se zaslužuje sreća u ljubavi?
 11. Mene? Teško. Ja sam teška kO crna zemlja, za voleti me. ) Još da ste pitali, da li se kogod ogrešio o mene u životu, tu bi stvar već bila posve drugojačija... Stid i sramota a ipak časno postupiti ili ipak drugačije, nečasno a da izgleda kao da je sve u redu zbog sopstvene slike pred svetom?
 12. " Samo je Jedan Zemljom hodao, koji me nije prodao... " Možda je to najbolji odgovor. Ja sam došla do zaključka, da više ništa ne znam. Kao oni filozofi. Ko Vas voli?
 13. Aha. Znači, On mi u stvari, pokazuje ono čega možda nisma ni sama svesna, šta u sebi imam možda a mislim/misleh da nemam kao čovečica? Joj. :.mislise. :bendoff: (Hvala na odgovorčetu, Trifke. clap )
×
×
 • Креирај ново...