Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Srdasce

Члан
 • Број садржаја

  986
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  3

Последњи трофеј

Srdasce је имао/ла садржај са највише реакција!

О Srdasce

 • Ранг
  Наш човек

Profile Information

 • Пол :
  Женско

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Volim. U čemu Vaše misli besne?
 2. Njima sam dosadila, pa ću malo Vas da " (u) gnjavim ". Vreme ručka, a Srdašce mora da ruča. Prijatna igrica Vama koji ostajete. ( Idem. ) Da se nastavi niz... Šta imate lepo za ručkić?
 3. Verujem. Na kraju , samo to i imaš. Da od sebe da(je)š najbolje, šta u tebi kao čoveku, je...Kada nasmeješ nekoga i obraduješ, kuda ćeš više od života. Čitav svet je tvoj. Jer si ulepšao/la nečiji unutrašnji svet, dotakao/la ga nekim najdivnijim i do tada za njega/nju nepoznatim bojama obojao/la... Imate čistu savest?
 4. http://bouncingoffthewalls.ca/images/thumbnails/love-letters.jpg
 5. Jašta. Na tome odrastoh. Takmičimo se ko je brži?
 6. Ulete Draško, pa me pretekne. (Kao brzi Gonzalesi. ) Uvek može brže. To je uvek, tema za razglabanja. Ta prijateljstva, jel. Čačkate šta nije za čačkati?
 7. Imala sam, dobrog kolegu s fakulteta. Bili smo nerazdvojni na studijama. Beše mi kao brat kojeg nemam. Šta ste planirali od života a šta je "ispalo" ?
 8. Jok. Plivam kao sekirče. (NUmem iako volim vodu. Šteta da "odgovarate" za neplivača kao da je bila plivač. ) Da li zaista ništa ne biva po dva puta, ili Bog ipak nekada ne daje priliku za popravke?
 9. Ja bih rekla, da. Možda nedovoljno, kao i svako grešno biće. Zašto bi iko ikoga na svetu voleo/la tajno, ako mogu javno? U čemu je bit takvog volenja?
 10. Pa, deder šapnite, onda. Ko, ko, kooooooOOOooo je taj i gde ga je. Jer ja da znam - ne znam. Ne dozvolite da umrem u neznanju. Kako definišete ili razumevate..Dobri ljudi/e, koji su na kraju u životu ostali/ostale sami/e, s teološke strane gledišta?
 11. To ne biva, u slučaju mom. Barem ne u ovom zemaljskom životu. Ja sam baksuz. Čime se zaslužuje sreća u ljubavi?
 12. Mene? Teško. Ja sam teška kO crna zemlja, za voleti me. ) Još da ste pitali, da li se kogod ogrešio o mene u životu, tu bi stvar već bila posve drugojačija... Stid i sramota a ipak časno postupiti ili ipak drugačije, nečasno a da izgleda kao da je sve u redu zbog sopstvene slike pred svetom?
 13. " Samo je Jedan Zemljom hodao, koji me nije prodao... " Možda je to najbolji odgovor. Ja sam došla do zaključka, da više ništa ne znam. Kao oni filozofi. Ko Vas voli?
 14. Aha. Znači, On mi u stvari, pokazuje ono čega možda nisma ni sama svesna, šta u sebi imam možda a mislim/misleh da nemam kao čovečica? Joj. :.mislise. :bendoff: (Hvala na odgovorčetu, Trifke. clap )
×
×
 • Create New...