Jump to content

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Trifke

Члан
 • Број садржаја

  7561
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  30

Последњи трофеј

Trifke је имао/ла садржај са највише реакција!

О Trifke

 • Ранг
  Инвентар форума
 • Рођендан 05/15/1963

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

18783 посетилаца
 1. Kod Rusa postoji malo drugaćija eklesiološka svest. Npr. Kod njih Patrijarh može da smenjuje i seli episkope i td. To je potpuno pogrešno ali je tako kako jeste. Pored ostalog, mitropolit kod njih je praktićno vođa nekoliko episkopa i oni su mu potčinjeni. Tako kada pišeš mitropolitu kao da pišeš svim episkopima. Tako je i Ukrainski patrijarh pisao Mitropolitu Amfilohiju kao predstavniku svih Pravoslavnih u Crnoj Gori. Ne treba tu učitavati ništa posebno.
 2. 1Cor 6:9 Ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσιν; μὴ πλανᾶσθε. οὔτε πόρνοι, οὔτε εἰδωλολάτραι, οὔτε μοιχοὶ, οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται Kod nas je pogrešno preveden sa rukobludnoci ali se odnosio na homoseksualce koji su imali žensku ulogu a sledeći na one koji su imali mušku ulogu.
 3. Nema govora mržnje prema homićima. Onda bi Biblija bila najgori govor mržnje prema njima.
 4. Potreba zato što može da se desi da ti i pročitaš ali kao i obično ispadne kao da nisi pročitao. To pokazuju tvoji komentari!
 5. Trifke

  Ja sam te rodila, ja ću i…

  Vaspitanje počinje još u majčinoj utrobi.
 6. Trifke

  Ja sam te rodila, ja ću i…

  Sve što možeš čini sada da ti kasnje ne bude žao!
 7. Trifke

  Ja sam te rodila, ja ću i…

  Znaš, Otac mi je umro na rukama i jedino mi je žao što sam ostao željan da se ispričam sa njime. Celog sam života to želeo ali prosto nije bilo moguće.
 8. Vi to mene gospođo proganjate? Ajde nemoj da ljudima spamuješ temu. Taman si se fino primirila i neću da te prijavim da te nebi opet banovali.
 9. Ovo mogu da potvrdim iz ličnog iskustva po svim parametrima a posebno što se tiče vida. Dok sam igrao video igre uspeo sam da od neke dioptrije, koja je do duše bila mala, dođem do apsolutnog vida, tj da mogu da pročitam najsitnija slova koja postave pred mene. Doktor se čak i zaprepastio jer dugo nije bio sreo apsolutan vid. Naravno to je bilo pre puno godina ali mi je apsolutan vid ostao. Što je još zanimljivije!
 10. Trifke

  Ja sam te rodila, ja ću i…

  Naprotiv! Gde loše nego je uobičajeno. Ćerka se suprostavlja majci i otac joj je uzor a sin se suprostavlja ocu i sa majkom ima prisniju vezu! To ti dođe stereotip! To je nekako tako Bog uredio da bude, po mom mišljenju!
 11. Trifke

  Мали савети

  Ovo me je podučio jedan vladika ,koga mnogo voli jedna moja prijateljica sa foruma, kada ti je muka u stomaku popiješ jednu čašicu jake rakije. Ako ne prestane muka ili bol onda je to za lekara. Probao sam i pomaže čak i u slučaju povraćanja.
×
×
 • Create New...