Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Trifke

Члан
 • Број садржаја

  7317
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  29

Последњи трофеј

Trifke је имао/ла садржај са највише реакција!

О Trifke

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

18287 посетилаца
 1. Jako poštujem i cenim kada neko kaže da nije upućen. Zato ako vam treba bilo kakvo objašnjenje o nekoj teološkoj temi budite slobodni da mi se obratite i postavite pitanje ili zatražite objašnjenje. Spreman sam da vam pomognem koliko god to mogu. No ne samo ja. Koga god od teologa ovde budete pitali objasniće vam.
 2. Postoji jedna tema ovde , drugarice sekretarice, a zove se Raskol se zahuktava. Tu možete dobiti sve informacije o dotičnom drugu Zoranu njegovim stavovima i za koga radi. @Zoran Đurović Ajde ti lepo sve dapriznaš a ne da nam sikiraš drigaricu sekretaricu!
 3. E ovo se zove smehotresna olimpijada @Zoran Đurović Mislim da ovako žestokog i obaveštenog i učenog protivnika još nisi imao. Moja ti je preporuka da se lepo pokaješ i izvineš drugarici sekretarici i da postaneš uzoran omladinac i član KPJ.
 4. Još da ti dopunim odgovor. Npr ima puno neznalica koje neznaju da je Avgustin umro na putu za treći sabor i da je treči sabor osudio Pelagija i pelagijevo učenje a samim time potvrdio Avgustinovo. Neznaju ni to da je Avgustin bio izuzetno cenjen u ono vreme kao teolog i da na sabor nije bio pozvan samo kao episkop već i kao bitan teološki autoritet.
 5. Drugarice ja sam to vama postavio ovaj video. Čisto da vas podsetim da je vreme partiskih sekretara prošlo i da vise nemožete tako kako nastupate. Posle ovoga što napisaste još ste me dublje utvrdili u uverenju da ste bili sekretar partijske organizacije ako ništa onda makar na lokalnom nivou jer oni jedino nisu verovali u pokajanje kao što to vi uradiste. Smrt fašizmu drugrice!
 6. Pa ova scena ti dođe kao rezime svega onoga što pisaste. Mislim, žurke sa klinkama, pa bacanje pljuge i td Sto drugo može da se kaže posle svega! Svega toga je bilo na ovoj temi.
 7. Ovo mi liči na komunističke parole iz vremena stare Jugoslavije. Izgleda da je ostao isti princip u crkvi samo su napravljane male nijanse.. Vama izgleda Bog nije ništa otkrio čim možete da napišete ovako nešto.
×
×
 • Create New...