Jump to content

Trifke

Члан
 • Број садржаја

  7666
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  30

Последњи трофеј

Trifke је имао/ла садржај са највише реакција!

О Trifke

 • Ранг
  Инвентар форума
 • Рођендан 05/15/1963

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

21581 посетилаца
 1. Jako bih voleo da proćitam vaš komentar na spis vladike Irineja Bulovića. Zanima me gde maši poentu, zamenjuje teze i td? Nadam se da vam neće biti teško da mi to pokažete. Zahvaljujem unapred!
 2. @Zoran Đurović Da li to mene moje oči varaju ili si ti stvarno lajkovao neke komentare Ivana Markovića? Nešto mi vas dvojica, na ovoj temi, kao najbolji drugri. Šta se krije iza brega?
 3. Nije isto kao kod muslimana. Trebalo bi da vidiš negde. Obično se radi za vreme jutarnjeg , večernjeg bogosluženja i časova. Tri puta uz molitvu Gospode i vladiko života mojega... pa onda 12 malih uz molitvu Bože oćisti me grešnog i još jednom kada se ponovi molitva Gospode i vladiko života mojega. Radi se puno na velikom povečerju i za vreme kanona Andreja Kritskog. Uglavnom dosta se radi u toku Velikog posta. Ne radi se Subotom i Nedeljom.
 4. To je klanjanje koje je malo teže opisaati. obema rkama i čelom dodiruješ pod i to se zove velika metanija a mala je kada samo rukom dodirneš pod i prekrstiš se!
 5. Ti znaš da ne postoji stvar za koju se ne može naći 2 suprotna mišljenja. Meni se ipak čini da je ovo kod Teofila Sv.Trojica. I sam kontekst u kome je pomenut ovaj termin ukazuje na to.
 6. Zoki, moram da te ispravim. Sv Teofilo Antiohiski u svojoj drugoj knjizi Avtoliku tumačeći prve tri glave Postanja upotrebljava izraz Sv Troica Tako da se on računa kao prvi koji je upotrebio taj izraz.
 7. Kada ti kažeš! Vidim da sam se sa jednim prešao jer je zakasnila vest ali je prva tačna a dao sam ti i zadnju da su pohapšeni.
 8. Nova vest. Probali su i ove godine da prinesu žrtvu ali ih je policija pohapsila. Activists, journalists detained over Passover sacrifice attempt at Temple Mount WWW.TIMESOFISRAEL.COM Haaretz editor blasts police for arrests, calls on force to release seized cameras and other equipment
 9. Trifke

  Protesti u Parizu?

  Zna li neko o čemu se radi?
 10. Za one koji sumnjaju u istinitost vesti evo i iz drugogo izvora Thanks to Trump: Pascal Lamb could be Sacrificed on Temple Mount for first Time in 2,000 Years - Breaking Israel News | Latest News. Biblical Perspective. WWW.BREAKINGISRAELNEWS.COM The Sanhedrin emphasized that the plan to bring the altar to the Temple Mount was entirely consistent with President Trump’s...
 11. Passover Lamb could be Sacrificed on Temple Mount for first Time in 2,000 Years ENDTIMEHEADLINES.ORG OPINION (ETH) - Recently we reported on how there has been an increase in activity in regards to the push for what many are...
 12. Хајка на свештенство и монаштво се наставља: Забрањен улазак у... WWW.IN4S.NET Данас је на подгоричком аеродрому забрањен улаз у Црну Гору познатом монаху из Острога Станку Пешуту (који има...
 13. Da je samo više ljudi kao što je on bio bila bi milina. Pokojni Jerotić je rekao za njega da nije u životu sreo čoveka zdravije psihe!
×
×
 • Креирај ново...