Jump to content

Мирослав Павловић

Члан
 • Број садржаја

  95
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Мирослав Павловић

 • Рођендан 02/04/1971

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Љиг
 • Интересовање :
  Путовања по манастирима, православне књиге

Contact Methods

 • Skype
  palomnikspc

Скорашњи посетиоци профила

2433 посетилаца

Мирослав Павловић's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

76

Форумска репутација

Појединачни статус

Погледај све објаве од Мирослав Павловић

 1.  

   

  ОТВОРЕНО ПИСМО ДУХОВНИШТВУ СПЦ

   

  И ВЕРНОМ НАРОДУ СРБСКОМ

   

   

   

  О НАСУШНОЈ ПОТРЕБИ ОРГАНИЗОВАЊА НЕПРЕКИДНОГ ЧИТАЊА ПСАЛТИРА

   

   

   

       Часни оци, побожна браћо и сестре Христос Воскресе!

   

   

       У овим тешким данима по душу и тело србског народа, можда и најтежег до сада, од када је „потамнело Србско Царство“, одлучих да вам се јавно обратим, не као позван да нешто каже на тему из наслова, већ што нико јавно о теми не проговори, бар на начин који ја намеравам да вам се обратим. Зашто не и патријарху и архијерејима? Зато што свеште-ници који подрже моје расуђивање и предлоге по датој тематици, моћи ће да се обрате својим месним архијерејима за мишљење и благослов – као последњи, да не прескачем ред...

       О чему је реч?

   

   

      Укратко бих поновио већ познате елементе специјалног рата противу Срба и духовног и телесног.

       Духовно нас трују разним неморалним садржајима у масовним штампаним и електронским медијима, смишљеним популарисањем „обарања моралног стандарда“ кроз разне програме у предшколским и школским установама (кроз наметање деци и омладини прикривено и јавно антиправославни поглед на свет, без права на опредељење).Разним антиправосланим књигама, сектама и гушењем патриотизма кроз казнену политику признатих народних хероја и јунака из последњих ратова деведесетих. Општа акција државних иституција и невладиних организација да су норме и стандарди ЛГТБ популације прихватљиве за цело србско друштво. О девијацијама у самој СПЦ по разним питањима и обарању духовно-моралног стандарда од појединаца и групација не бих писао  из разлога могуће опструкције мојих предлога и процењене штете од опструкције. Итд. Итд.

   

   

       А како нас трују телесно и које су потенцијалне претње у оптицају? Запрашују нас разним отровима из авиона тзв. кемтрејлсима (алуминијумска прашина, тешки метали стронцијум и кадијум, разним вирусима и нано влакнима који подсећају на паучину и још ко зна чиме). Само запрашивање има утицај на промену киселости земљишта и утиче на поспешивање разних алергија и обољења респираторних органа, а у комбинацији са зрачењем специјаних  антена оружја Харп, утичу на нервне ћелије можданог система и ко зна на шта још (сведоци смо повећане смртности и код младих и код старих). Циљ ове работе је геноцид, или ти истребљење. Свођење човечанства, на број популације који су „владари из сенке зацртали“ – 500 милиона. Харп са запрашивањем из авиона уједно чини климатско оружје – вештaчко стварање метеролошких непогода и катастрофа (поплава, суша итд.)

      Присилно штетно вакцинисање, увођење у исхрану ГМО, биометријска документа, и разна зрачења ко зна преко чега. Најановија претња локалним ратовима и општим нуклеарним ратом.

   

   

      Ако бих позвао на неко војно увежбавање, илегално наоружавање – припрему за рат, против ко зна кога , или упирао прстом (као што раде политичари), на неке из власти, или опозиције, или на светске моћнике, вероватно би ме ухапсили, или ко зна које мере бих претрпео ја и моја породица.

   

   

       ЈА ВАС ПОЗИВАМ ДА УЗМЕМО МОЋНИЈЕ ОРУЖЈЕ, ПРОТИВУ СВИХ НАБРОЈАНИХ ЗАЛА, А ТО ЈЕ ПОСТ И МОЛИТВА. Неко ће рећи, брате открио си топлу воду. Шта ту посебно предлажем?

   

   

      Предлажем да свака Црквена општина организује непрекидно читање Псалтира, јер то има неизмерну силу, по узору како то раде у Русији, Јерусалиму, а може да буде и „наш начин“, али битно је да се непрекидно чита псалтир. Непојмљиво је да нема цркве (или објекта при цркви)  у СПЦ где се непрекидно чита Псалтир за спас србског народа. Мој предлог је масовно оснивање п.н.х.з. (православних  народних  хришћанских заједница – богомољачких заједница и братстава) које ће бити на помоћ свештенству на организовању непрекидног читања Псалтира. Наравно све то са благословом месног епископа. Предлажем још, да то буде у посебним молитвеним просторијама, параклисима, да не би ометали редовна богослужења у цркви, а и обављање Светих Тајни (крштења, венчања итд.) Посебно би била погодна просторија која би могла успешно и што јевтиније зими да се греје, а лети да се хлади, у складу са потребама.

   

       ЧВРСТО ВЕРУЈЕМ ДА БИ НЕПРЕКИДНИМ ЧИТАЊЕМ ПСАЛТИРА НА ШТО ВИШЕ МЕСТА КАНОНСКЕ ОДГОВОРНОСТИ СПЦ УСПЕШНО СЕ НОСИЛИ СА ПОБРОЈАНИМ ЗАЛИМА, А НЕКЕ И ПОТПУНО ЕЛИМИНИСАЛИ. РАДИ САБОРНЕ МОЛИТВЕ И ТРУДА, ГОСПОД МОЖЕ ДА ПОШАЉЕ ЛЕГИОНЕ АНЂЕЛА, ДА ЗАШТИТЕ СРБСКИ РОД.

   

   

   

  Мирослав Павловић                            На Свету великомученицу Ирину 2017. л.Г.

         из Љига

   

×
×
 • Креирај ново...