Jump to content

Наташа81

Члан
 • Број садржаја

  108
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Наташа81

 • Ранг
  Интересује се

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Београд

Скорашњи посетиоци профила

3239 посетилаца
 1. " И ако се постави питање о томе колико Бог цени човека који је од Њега отпао, одговор је тако једноставан и тако страшан: цена човека у очима Божијим је сав живот, све страдање и сва смрт Исуса Христа Сина Његовог, Који је постао човек."

 2. Изузетак који потврђује правило
 3. facenew22222222 Својевремено ми је речено: "Бојим се да је мајка твога мужа нероткиња"
 4. Невероватно, мислим да никада нисам прочитала да се догодило веће чудо од овога.
 5. Јесте, а и у "Добри Вил Хантинг" је био више него добар.
 6. Невероватно како људи који су познати као комичари и забављачи других заврше овако
 7. И гле, Господ пролажаше, а пред Господом велик и јак ветар, који брда разваљиваше и стене разламаше; али Господ не беше у ветру; а иза ветра дође земљотрес али Господ не беше у земљотресу; а иза земљотреса дође огањ, али Господ не беше у огњу. А иза огња дође глас тих и танак.

  1. Show previous comments  1 more
  2. Oglo

   Oglo

   da nije Sv Ilija u pitanju

  3. Наташа81

   Наташа81

   Јесте, св. Илија. Такође се односи и на епископа браничевског Хризостома Војиновића који је био познат као човек чије су "речи благе, а аргументи јаки" како би рекао патријарх Павле. У књизи "Тихи глас" владика Хризостом наводи овај цитат и објашњава како је управо тај тихи глас Господа повратио веру св. Илији и подигао га из очајања.

  4. Иван ♪♫
 8. Лепо и интересантно Посебно ми се свиђа овај део: "Денис се у Санкт Петербург доселио из малог места у Јакутији и још увек се чуди толикој равнодушности становника мегаполиса. „Људи су отуђени и уопште не обраћају пажњу на друге. Ако се нешто деси, нико неће прискочити у помоћ. Запрепастио сам се када сам видео блиндирана улазна врата. Грађани мисле да ће се спасти ако се сакрију. Међутим, појединци ће осећати страх све док у друштву не буде солидарности и више узајамне помоћи. Време је да се ујединимо и почнемо штитити слабе. Ја то не могу сам!“ Денис мисли да многи, ако не и сви мушкарци
 9. Својевремено је и мени свештеник рекао нешто слично, да кад год ме спопадну такве помисли да "примећујем" одевање и понашање других жена у цркви, кажем себи: "Господе, ја сам гора од ње".
 10. Наташа81

  Маце

  http://www.blic.rs/Riznica/Razonode/483475/Gledajte-i-ucite--ovo-se-zove-umiljavanje Љубав
×
×
 • Креирај ново...