Jump to content

Marina Djokic

Теолог
 • Број садржаја

  48
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Marina Djokic

 • Рођендан Новембар 4

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Интересовање :
  АПСОЛВЕНТ БОГОСЛОВСКОГ ФАКУЛТЕТА

Contact Methods

Скорашњи посетиоци профила

3593 посетилаца

Marina Djokic's Achievements

Напише по коју

Напише по коју (3/9)

23

Форумска репутација

 1. 1757 pregleda do sada a još uvek status *početnik*. Koliko je hiljada pregleda potrebno da se promeni status?

  1. Show previous comments  9 more
  2. Драгана Милошевић
  3. Ленка*

   Ленка*

   Дакле, Марина, од тебе зависи који ће ти бити статус, а не од прегледача твог профила :)

   Закључак - пиииишииии :)

  4. Marina Djokic

   Marina Djokic

   Hvala vam dragi moji, ali ja sam ovde veoma,veoma retko. Samo sam podelila sa vama mišljenje i nedoumicu. Pozdrav svima...

 2. Радим у основној школи већ 12 година. Моје скромно искуство у раду и комуникацији са децом, узраста од 7 до 15 година је следеће: деца ко деца, неко мирније -неко живахније, неко интелигентније - неко мање- неко васпитано - неко мање (или уопште). Углавном, деца нису крива ни за шта! То подвлачим и потписујем. Деца само емитују оно што им се сервира у кући у породици и преносе у школску средину! Када би се родитељи више позабавили својом децом, више разговарали, грлили се, шетали...па где би нам био крај? Овако, шта очекивати од девојчице или дечака коме или којој су мама и тата разведени, или се туку, дрогирају? Ти исти родитељи углавном не раде нигде, или раде код приватника од јутра до мрака. Ти исти родитељи - тате су били на ратиштима од Словеније до Косова! А маме??? Маме су одрасле на Гранду, Лепој Брени и осталим фолкеркама. Шта ми онда тражимо од њихове деце? Да буду нешто друго? НЕ! Деца су копија својих родитеља. Ти исти родитељи, које је Бог удостојио да се тако зову, од своје деце праве нераднике, физички неактивне и у сваком смислу запуштене...осим наравно изузетака. То је јако мали број деце која су заиста дивна, вредна, ревносна...Да закључим: насиља је увек било. Мангупа је одувек било. Ни ми нисмо ишли у школу тако давно. Али...ако ми одрасли променимо свест, мерила вредности, ставимо Христа испред себе и имамо пуно,пуно љубави за своје најмилије па и за све око себе онда неће више бити ни туча, ни злобе, пакости међу децом.
 3. Dragi prijatelji, dugo me nije bilo na ovom sajtu. Sada sam na raspustu tako da cu imati vise vremena za pricu, razgovor na razne teme vezane za pravoslavlje...javiste se!

 4. СРЕЋНА, РАДОСНА И БЕРИЋЕТНА 2015. СВИМА НАМА!

 5. СРЕЋНА, РАДОСНА И БЕРИЋЕТНА 2015. СВИМА НАМА!

 6. СРЕЋНА, РАДОСНА И БЕРИЋЕТНА 2015. СВИМА НАМА!

 7. Kod vas je bar okiceno...kako-tako...U mom gradu nema gotovo niceg od ukrasa, nema doceka na trgu...
 8. Сјајно!!! Нисам ни сумњала у свог декана !
 9. Jeee...800 pregleda a ni jedan pravi prijatelj!

  1. Јосиф II

   Јосиф II

   То је угрожена врста. :)

 10. Срећан и благословен почетак Часнога поста!

 11. Гледала сам, леп прилог, али ја и даље не знам како се људи овде упознају , јер кад год дођем на овај сајт - никога нема!
×
×
 • Креирај ново...