Jump to content

@RADA

Члан
 • Број садржаја

  163
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Репутација активности

 1. Волим
  @RADA је реаговао/ла на bogoslovDusan за Наслов блога, СИЛА ЉУБАВИ   
  Двоје младих људи су се заволели и одлучили да се венчају, јавили својима и почели са припремама за венчање.
  Неколико дана пре венчања девојка је претрпела саобраћајну несрећу, задобила је тешке повреде, а највише на њеном лицу, и сва она лепота је нестала.
  Са великим болом у души она је назвала свог вереника и рекла му да не жели да се венчају. Рекла је да он заслужује бољу од ње, да ће она целог живота остати са унакаженим лицем...
  Након две седмице девојка добија поруку од њега. - "Заправо ја сам тај који те не заслужује, и ја сам унакажен, јер је унакажен мој вид, лекар ми је саопштио горку вест да ћу за неколико дана скроз ослепити, па ако моја понуда још увек важи - удај се за мене"!
  Она је одмах прихватила свог вољеног чим је прочитала поруку. Убрзо затим они су се венчали и муж је изгубио вид.....
  Без обзира на све, они су двадесет година живели срећним животом, она је свом мужу постала светлост његових очију, волела га и пазила са толико љубави. Њихова љубав им је обасјавала пут и у најтајмнијем тунелу живота.
  Након двадесет година брака, жена се разболи и присети се са великим болом свега што ће свога супруга оставити у таквом стању...
  Тога дана, дана њеног одласка, (он) отвори очи своје, и сви су били у чуду. И рече: - "Ја нисам ни био слеп, лагао сам, да њој не би било тешко што ћу је сваког дана гледати такву, знам да ми не би веровала, да сам је волео такву, јер сам волео лепоту њене душе".
  *,,ЛЕПОТА ЈЕ ПРОЛАЗНА, АЛИ ДОБРОТА ЖИВОТ СТВАРА"! (ДУХОВНЕ ПОУКЕ СВЕТИХ ОТАЦА) *
  Преузето са; https://www.facebook.com/milena.popovic.754?ref=ts&fref=ts
  Приредио:Душан Јанковић
×
×
 • Креирај ново...