Jump to content

@RADA

Члан
 • Број садржаја

  163
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Novi Sad

Скорашњи посетиоци профила

3034 посетилаца

@RADA's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

120

Форумска репутација

 1. Dragi forumaši, potrebno mi je ovih desetak dana da se odlepim od interneta, saberem i psihički pripremim za predstojeći post. Vraćam se na forum posle Uskrsa.Poruke sa inboxa neću čitati.

  1. Show previous comments  2 more
  2. Иван Ивковић

   Иван Ивковић

   Поздраав! И да нам се вратиш... једном... (-_-)/

  3. Данче*

   Данче*

   Поздрав и Бог у помоћи нека Ти је! :)

  4. Лидија Миленковић

   Лидија Миленковић

   С Богом ти било, и..... чекамо те после Ускрса - обећала си да ћеш да се вратиш :)

 2. Još jedan smak sveta koji ću da preživim bez ogrebotine
 3. Eto ja mislim da bih mogla Ali pod uslovom da ga dooobro poznajem, da ima dobru dušu i da je to moja odluka a ne ona varijanta da me tetke nateraju na udaju. Znam da je ovo pogrešan primer za ovu temu, desava mi se da cipele kad nadjem u nekoj radnji, i to one u koje se ne zaljubim na prvi pogled, i koje moram da kupim iz nekog opravdanog razloga, kasnije se ispostavi da su to najudobnije koje imam. Moja baka se udala sa 16 godina za mog dedu, ali ne iz ljubavi i ne zato što je naterana već zato što su ona i deda bili drugari. Ostala je bez roditelja u tim godinama i tom odlukom nije pogresila. Zajedno su bili 48 godina u srećnom braku. Danas u brak stupaju iz zaljubljenosti i strasti misleći da je to ljubav. Kad zaljubljenost izvetri (i kad se telo žene deformiše posle trudnoće ) i kad počnu da se upoznaju onda u većini slučajeva .
 4. @RADA

  Crne mačke

  Meni se nikad nije desilo da mačke pretrčavaju put. Mačke su plašljive i beže sa puta u saobraćaju a psi su ti koji "napadaju" auto.
 5. I AGREE https://www.facebook.com/photo.php?fbid=208706319163397&set=pb.208704085830287.-2207520000.1392763367.&type=3&theater
 6. Zanimljivo mi je da % krvne grupe mojih roditelja kad se sabere dobije se % moje krvne grupe :.mislise. 3%+6%=9%
 7. @RADA

  Шале...вицеви...

  http://www.dodaj.rs/f/3a/oV/1buXYr5v/1/151175351918496152809018.jpg
 8. Ne razumem zašto mi zameraju na latinci :( Kad čitam ne primećujem u tekstu razliku da li čiitam na latinici ili ćirilici, čitam istom brzinom i sve razumem....pa nije pisano na kineskom.

  1. Show previous comments  1 more
  2. Дуња

   Дуња

   Н' умем да прочитам статус, може ли то на ћирилици?! :D

  3. Srdasce

   Srdasce

   Meni niko ništa rekao, nije. Važno je da ti pišeš Rado, srcem, a pismo je samo sredstvo. Ali je srce - oruđe. :)

  4. Gerhard
 9. Mi toliko mozgamo i mozgamo...a nekad je sve bilo mnogo jednostavnije... http://www.avaz.ba/showbiz/kiosk/pejo-i-marica-obiljezili-60-godina-sretnog-braka http://www.kurir-info.rs/ljubav-za-ceo-zivot-slave-dan-zaljubljenih-posle-74-godine-braka-clanak-1230789 primera na netu bezbroj... Danas ljudi jedni drugima ne pružaju šansu ni da se upoznaju bolje.....možda bi to mogla biti ljubav za ceo život, ako su osobe prihvatljive jedna drugoj...ali ako na prvi pogled nema ogromne strasti...dalje ništa i ne pokušavaju...i zato je toliko nesrećnih i usamljenih danas.
 10. i uspori moje brze prste na tastaturi nisam pričalica.....ali prsti mi se otimaju kontroli
 11. Ljubav....ljubav....ljubav......po celom forumu....poranilo proleće ove godine
 12. Često se zapitam da li je danas moja vera jača od mene ili je u pitanju moja tvrdoglavost. Kao dete sam naučila od bake da je vera "Boj se Boga" i "Pazi kako se oblačiš" ali tek sad posle toliko toga što sam prošla i doživela u životu vidim kolika je ogromna razlika između onog što te uče "tako se valja" i onog što osetiš.
 13. Naravno da ljubav nema veze samo sa fizičkom privlačnošću zato što bi onda neprivlačni izumrli. Eto naprimer meni se zbog moje visine sviđa kad je muško krupnije od mene i naravno visok....ne privlače me oni moje visine i kilaže ....volim kad se sa štiklama na 1,8m visine osećam sićušno pored njega. Možda zato što sam se ceo život osećala kao žirafa.
×
×
 • Креирај ново...