Jump to content
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black

М и Л а Н

Члан
 • Број садржаја

  70
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О М и Л а Н

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише
 • Рођендан 04/08/1974

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Лазаревац
 • Интересовање :
  Интересантно интересовање за интересантан брак :)

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/milan.markovic08
 1. Искрено није битно како се нешто зове већ шта је парафирано или потписано. Пише и да кад узимаш кредит имаш малу камату али ти касније кажу ..Што ниси читао шта је написано ситним словима...Твој проблем! Хоћу рећи да ме пустите празних прича већ дајте суштину а суштина је да кад преговараш са слабим, са уцењеним или можда наркоманом у кризи ваташ поене ма кварно и купујеш инсајдере тј гуза му је у процепу тако да...ово је све политика овде и нема никакве везе са вером. Када се прави договор са јачим увек се бива преварен а то имамо са свих страна а да не причамо да се нисте изборили да српски народ престану пропагирати као најлошији народ и престану нас сатанизовати већ само устоличење њихових циљева...Са друге стране се у СПЦ дешавају невероватне афере у скандали те имате педофиле попут католика и исмева Вам се цела земља а овде тупите нешто о вери...Дај молим те!!! Ви сте најзаслужнији што губите вернике а то је све католичка пропаганда. Па немој да сада набрајам безброј примера који Вам не иду у прилог МОЛИМ ТЕ! Усред Београда Вам се дешава антисрпска пропаганда Шиптара и хрвата а ви ћутите и убеђујете православне како ниси у праву...још један АНТИСРБСКИ АКТ !
 2. Брате кад ћеш схватити да се у договоре иде али уз свеопшти православни Сабор јединствено са ставом(све прих православних земаља) а не земља по земља где ће нас растргнути. Па њихова снага је у неслози словенске неслоге !
 3. ахахахахахахахаха какав си ти лик ахахахахахаха па то можете ове несрећнике што су ишли у вечерње школе да мажете јер Екуменизам и Унијатство има историјске корене у свету а ти сада лупеташ о некон колаборацији ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 4. хахахаха јефтино али са трудом сложено На питање како су католичка црква тј Ватикан и СПЦ у захлађеним односима и како ће...метафора у питању и прозивка како ће Папа пре покорити Москву него Србију патријарх одговара да нису захлађени односи већ изванредни и да ће се одиграти у Нишу екуменски сабор. Е касније наш патријарх објашњава како је ситуација зрела осим што Русија прави благе проблеме и противи се унијаћењу... Ја не знам шта ту није јасно Зајроне и ту нема тумаћења пуно јер је све просто и јасно речено!
 5. http://www.vokabular.org/?search=KOLABORACIJA〈=sr-lat Колаборација није исто што и унијаћење мада су у великој мери у Русији. Украјину су поделили а тако се дешава са свим словенским православним земљама...рат за душе или како приволети несрећнике јефтиним причама о ЕУ.
 6. Па кад су то католици наравно да се баве провидним триковима а пишу и hrvatskom latinicom ..фонтове можете упоредити где год желите...интернет је чудо драги моји Just_Cuz_19
 7. ....(око 14-ог минута)...ту имамо проблем са Русијом јер се Русија противи унијатству...
 8. Оставићу Вас сада на миру али ми животна жеља била да Вам покажем овај снимак Just_Cuz_19 :D Уживајте у плодовима католичког затвора или екуменизма.
 9. Погледајте овај интервју нашеј Патријарха па просудите сами... На питање новинара Хоће ли Папа пре покорити Москву па Вашу земљу(03'25") и да ће се 2013.г тај екуменски самит и догодити у Нишу наш патријарх одговара... Не бих рекао да су односу Ватикана и наше земље захлађени... Мислим да је ту све речено ал опет не доказује ништа опет 1324_womens Just_Cuz_19 8086.gif
 10. Погледајте овај интервју нашеј Патријарха па просудите сами... На питање новинара Хоће ли Папа пре покорити Москву па Вашу земљу(03'26") и да ће се 2013.г тај екуменски самит и догодити у Нишу наш патријарх одговара... Не бих рекао да су односу Ватикана и наше земље захлађени... Мислим да је ту све речено ал опет не доказује ништа опет 1324_womens Just_Cuz_19 8086.gif
 11. Дакле нешто нам се дешава у СПЦ а не знамо шта је то и жмуримо пред тим те срљамо а то што не знаш какви су се празници славили у Нишу поводом Миланског едикта је Твој велики пропуст јер незнање није оправдање брате мој.
×
×
 • Креирај ново...